- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.405
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyim kankim nasil olam su evi bi toplayip da tarifime gecmek istiyorum bir an oncesen nassin?Nasılsın kankim
Hosgorduk canım gunaydin hepinize
Günaydın canım ne yapalım çocukları okula götürüyoruz bu saatte mecbur uyaniyoruzOlmaaaaz nickimi bilenler var artikin ya arkidis olup konularimi okurlarsa
Deyno baktim dun HE nin tarifine gercekten cok benziyo ya ama valla ben gormeden benzemis
Yeni evlenen felan olursa haber edin
Gunaydin
Karga kahvalti etmeden toplanmis ekip
Bende hala yataktyim kalkıp kahvaltı hazırlamam lazim oğlanları okula bırakacağım :)) tarif geliyor demekİyim kankim nasil olam su evi bi toplayip da tarifime gecmek istiyorum bir an oncesen nassin?
Burda da kapalı ://Cekim icin isik bulmam gerek hava bulutlu bu gun
Telefonla mi çekiyorsun senCekim icin isik bulmam gerek hava bulutlu bu gun
Burda daBurda da kapalı ://
Benimkinin kiskancligi bi tek burda isime yarar sabah toplar cocuklari hepsini kendi gotururGünaydın canım ne yapalım çocukları okula götürüyoruz bu saatte mecbur uyaniyoruz
Evde Azerice konusuyorum kankiBirTutamMutluluk20 aklıma geldi şarkı dinlerken sen günlük evde konuşurken sohbet ederken bizim Türkçeyi mı kullanıyorsun yoksa Azeri gibi mı konuşuyorsun ? :))
Eşim dün demişti sıcaklıklar dusutormus diye hava durumu ondan soruluyor balığa gidecek yakında herhaldeBurda da
Şarkı dinliyordurda da evde Türkçe konusmaz bence herkes Azeri sonuçtaBirTutamMutluluk20 aklıma geldi şarkı dinlerken sen günlük evde konuşurken sohbet ederken bizim Türkçeyi mı kullanıyorsun yoksa Azeri gibi mı konuşuyorsun ? :))
Rusça da mı biliyorsun :)) azerilere ve laz lara ayrı bir sempatim varBenimkinin kiskancligi bi tek burda isime yarar sabah toplar cocuklari hepsini kendi goturur
Evde Azerice konusuyorum kanki
Hatta size turkce yazip anneme vatsapdan azerice ses kaydi yolluyorum
Ama bazen konusmamda turkce rusca azerice karistiriyorum
Hahaha çaya gel kızCiddi misin bende tam bölge yazmadım ama Soma dayım çok yakınız
Evet canim telle cekiyorum red mi 6 benim telTelefonla mi çekiyorsun sen
Çok net yaziyorsun burda maşallah.Benimkinin kiskancligi bi tek burda isime yarar sabah toplar cocuklari hepsini kendi goturur
Yazın hep ordan geçiyoruz Dikili ye gitmek için eşim her hafta geçiyor bayağı yakinmisiz sen İzmir deyince ben bir Bornova Karşıyaka Çiğli bekliyordum :))Hahaha çaya gel kız
Ooh ne güzel rahatsın benimkinin saati uymuyor maalesef erken gidiyor o :)) o yüzden okul iside bendeBenimkinin kiskancligi bi tek burda isime yarar sabah toplar cocuklari hepsini kendi goturur