• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Olmaaaaz nickimi bilenler var artikin ya arkidis olup konularimi okurlarsa🙄

Deyno baktim dun HE nin tarifine gercekten cok benziyo ya ama valla ben gormeden benzemis🤣🤣🤣🤣

Yeni evlenen felan olursa haber edin🤣🤣🤣🤣

Gunaydin 😍😘😍
Karga kahvalti etmeden toplanmis ekip :KK53:
Günaydın canım ne yapalım çocukları okula götürüyoruz bu saatte 😣mecbur uyaniyoruz

İyim kankim nasil olam su evi bi toplayip da tarifime gecmek istiyorum bir an once:KK53:sen nassin?:KK53:
Bende hala yataktyim kalkıp kahvaltı hazırlamam lazim oğlanları okula bırakacağım :)) tarif geliyor demek :rolleyes:

Günaydın canım ne yapalım çocukları okula götürüyoruz bu saatte 😣mecbur uyaniyoruz
Benimkinin kiskancligi bi tek burda isime yarar sabah toplar cocuklari hepsini kendi goturur:53:
BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 aklıma geldi şarkı dinlerken sen günlük evde konuşurken sohbet ederken bizim Türkçeyi mı kullanıyorsun yoksa Azeri gibi mı konuşuyorsun ? :))
Evde Azerice konusuyorum kanki:70:
Hatta size turkce yazip anneme vatsapdan azerice ses kaydi yolluyorum:70:
Ama bazen konusmamda turkce rusca azerice karistiriyorum :70:

Benimkinin kiskancligi bi tek burda isime yarar sabah toplar cocuklari hepsini kendi goturur:KK53:

Evde Azerice konusuyorum kanki:KK70:
Hatta size turkce yazip anneme vatsapdan azerice ses kaydi yolluyorum:KK70:
Ama bazen konusmamda turkce rusca azerice karistiriyorum :KK70:
Rusça da mı biliyorsun :)) azerilere ve laz lara ayrı bir sempatim var 😍

Benimkinin kiskancligi bi tek burda isime yarar sabah toplar cocuklari hepsini kendi goturur:KK53:

Çok net yaziyorsun burda maşallah. :nazar:

Hahaha çaya gel kız
Yazın hep ordan geçiyoruz Dikili ye gitmek için ;) eşim her hafta geçiyor :olamaz: bayağı yakinmisiz sen İzmir deyince ben bir Bornova Karşıyaka Çiğli bekliyordum :))

Ooh ne güzel rahatsın benimkinin saati uymuyor maalesef erken gidiyor o :)) o yüzden okul iside bende ☺️

Back