• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Baklavayı koyduğum tabağı verirdim de kırarsın vermem :KK53:
bana ver hiç sakarlık yok bende :KK53:
Annesinin ruhu bile duymamıştır:KK53:
Tehlikeli vesselam :p
dusunsenize farketseydi ve sorsaydi evde buzdolabını bile acamazdim birşey eksilse benden bilirlerdi :eek::eek::eek:
Boşver,rahatsız etme adamı :KK53:

Kocam çay yapmayı öğrendi de makarna kaldı :skandal:

İzledim gitti:KK45:KKya girmeye zor zaman bulamıyorum ki sizi izleyeyim :skandal:
Ayyy dur kocişim kendi ovuneyim mutfağa girmek canı istesin salata yapar çay yapar makarna yapar böyle içine bulduğunu felan atar makarnanın :D

Evet abla boşa anamdan babamdan uzak yaşamıyorum işte hep bir kocişin yüzünden 🤣🤣 bu sene İzmir e geldik abla
Bende her hafta İzmir e geliyorum pabuç :)) Manisa'da yaşıyorum :))

Ağlamıyorum ,gözüme toz kaçtı

Bir düşüneyim ney var ney var ney vaaaarrr,hatırlamıyorum ki :skandal:
Hah tamam Mesela evin eksiğini ,alışverişini benden çok o halleder.Kilere bakar yağ ne kadar,çay şeker ,deterjan ne kadar kalmış,eksileni alır ,mangal işlerini yapar (yapacak tabii bir de onuda mı ben yapacağım:KK53:)Hiç fatura ödemeye karışmam,kendi halleder fatura işlerini.Başka başka başkaaaaa.Çocuklarına çok düşkündür.Bir de sağolsun benden önce yatar,nete rahat rahat girerim :KK53:
benim babam gibi o zaman eşin ama babam bir level üstü annemden daha hakim eve :D
baslik degismis yeni farketim sadece makarnalar yariscak galiba iy oldu bolesi😁
ben de bu yazdığını okuyunca çıkıp baktım
uykum coktu hiç ugramadim ://
Olabilir böyle daha iyi :süslü:
Daha iyi ya içimiz urpermiyor görünce korkarız sadece :D

Cuma günü ekmeği yapacsğım inşaAllah sen bide diyetli tatlı söyle hele ama havuçlu hurmalı bilmem neli olmasın :KK70:
Tatlı kısmıni bilmiyorum hiç bakmadım bulursam söylerim diyet tipiklerini gez vardır illaki :D ..

Eşimden yedi mercimek ekmeğini aynı patatesli kek gibi dedi beğendi tarifi konusunda sıkıntı yok yani haberin olsun :))

Yahu ayarlarını değişte açtığın konulara bakıp sunumlarını inceleyebileyim :deli: şimdi ooopps diyip duruyo:KK12:
Olmaaaaz nickimi bilenler var artikin ya arkidis olup konularimi okurlarsa🙄
İzleyenin bol olsun:KK45:
Deyno baktim dun HE nin tarifine gercekten cok benziyo ya ama valla ben gormeden benzemis🤣🤣🤣🤣
Kız ben seni valla yerim 😍😍😍 gelin damat çekimi yapıyor gibi stüdyo hazırlamış 😀
Maşallah canım sana çok başarılı gerçekten 😘😘
Yeni evlenen felan olursa haber edin🤣🤣🤣🤣
Hayırlı Sabahlar :68:
bende 90 km uzaktayım ://

Annemin kullanmadığı biseydi hatta burun kivirdigi babaannem den miras ya (:

Dolabın taaa en arkasında tejcerelerin ardına koymuş :D
Günaydınlar herkese :KK75:
Gunaydin 😍😘😍
Karga kahvalti etmeden toplanmis ekip :53:

Olmaaaaz nickimi bilenler var artikin ya arkidis olup konularimi okurlarsa🙄

Deyno baktim dun HE nin tarifine gercekten cok benziyo ya ama valla ben gormeden benzemis🤣🤣🤣🤣

Yeni evlenen felan olursa haber edin🤣🤣🤣🤣

Gunaydin 😍😘😍
Karga kahvalti etmeden toplanmis ekip :KK53:
Nasılsın kankim 😍

Back