- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.410
- 698
bende 90 km uzaktayım ://Canım ya benim burda kimsem yok
Annemin kullanmadığı biseydi hatta burun kivirdigi babaannem den miras yaAynen ya anlaşılır ama minik halletmiş
bana ver hiç sakarlık yok bendeBaklavayı koyduğum tabağı verirdim de kırarsın vermem
Annesinin ruhu bile duymamıştır
Duysa sorardı
dusunsenize farketseydi ve sorsaydi evde buzdolabını bile acamazdim birşey eksilse benden bilirlerdiTehlikeli vesselam
Ayyy dur kocişim kendi ovuneyim mutfağa girmek canı istesin salata yapar çay yapar makarna yapar böyle içine bulduğunu felan atar makarnanınBoşver,rahatsız etme adamı
Kocam çay yapmayı öğrendi de makarna kaldı
İzledim gittiKKya girmeye zor zaman bulamıyorum ki sizi izleyeyim
Bende her hafta İzmir e geliyorum pabuç :)) Manisa'da yaşıyorum :))Evet abla boşa anamdan babamdan uzak yaşamıyorum işte hep bir kocişin yüzündenbu sene İzmir e geldik abla
benim babam gibi o zaman eşin ama babam bir level üstü annemden daha hakim eveAğlamıyorum ,gözüme toz kaçtı
Bir düşüneyim ney var ney var ney vaaaarrr,hatırlamıyorum ki
Hah tamam Mesela evin eksiğini ,alışverişini benden çok o halleder.Kilere bakar yağ ne kadar,çay şeker ,deterjan ne kadar kalmış,eksileni alır ,mangal işlerini yapar (yapacak tabii bir de onuda mı ben yapacağım)Hiç fatura ödemeye karışmam,kendi halleder fatura işlerini.Başka başka başkaaaaa.Çocuklarına çok düşkündür.Bir de sağolsun benden önce yatar,nete rahat rahat girerim
ben de bu yazdığını okuyunca çıkıp baktımbaslik degismis yeni farketim sadece makarnalar yariscak galiba iy oldu bolesi
uykum coktu hiç ugramadim ://Minik Duduklu Tencere geliyor musun
Daha iyi ya içimiz urpermiyor görünce korkarız sadeceOlabilir böyle daha iyi
Günaydın ablaGünaydın
GünaydınGünaydınlar herkese
Cuma günü ekmeği yapacsğım inşaAllah sen bide diyetli tatlı söyle hele ama havuçlu hurmalı bilmem neli olmasınGünaydınYasmin nasılsın :))
Ben Manisa’ya izmirden dah yakınım canım bergamaBende her hafta İzmir e geliyorum pabuç :)) Manisa'da yaşıyorum :))
Tatlı kısmıni bilmiyorum hiç bakmadım bulursam söylerim diyet tipiklerini gez vardır illakiCuma günü ekmeği yapacsğım inşaAllah sen bide diyetli tatlı söyle hele ama havuçlu hurmalı bilmem neli olmasın
Ciddi misin bende tam bölge yazmadım ama Soma dayım çok yakınızBen Manisa’ya izmirden dah yakınım canım bergama
Olmaaaaz nickimi bilenler var artikin ya arkidis olup konularimi okurlarsaYahu ayarlarını değişte açtığın konulara bakıp sunumlarını inceleyebileyimşimdi ooopps diyip duruyo
Deyno baktim dun HE nin tarifine gercekten cok benziyo ya ama valla ben gormeden benzemisİzleyenin bol olsun
Yeni evlenen felan olursa haber edinKız ben seni valla yerimgelin damat çekimi yapıyor gibi stüdyo hazırlamış
Maşallah canım sana çok başarılı gerçekten
Hayırlı Sabahlar
bende 90 km uzaktayım ://
Annemin kullanmadığı biseydi hatta burun kivirdigi babaannem den miras ya
Dolabın taaa en arkasında tejcerelerin ardına koymuş
Günaydınnnnnn
Günaydın
GunaydinGünaydınlar herkese
Nasılsın kankimOlmaaaaz nickimi bilenler var artikin ya arkidis olup konularimi okurlarsa
Deyno baktim dun HE nin tarifine gercekten cok benziyo ya ama valla ben gormeden benzemis
Yeni evlenen felan olursa haber edin
Gunaydin
Karga kahvalti etmeden toplanmis ekip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?