Gözüm üstünüzde biliyorsunBoşa Polis eşi değilimOlur böyle vakalar Nevreste yakalar diyorsun yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözüm üstünüzde biliyorsunBoşa Polis eşi değilimOlur böyle vakalar Nevreste yakalar diyorsun yani
Ben siz ne derseniz ona uyuyorum:)Bak mantı istediler vermedim onu Kazen yapacakmış dedimAynı fikirde olmamıza ayrıca sevindim
Hile olunca üye pislik çıktı Kazen Baba diyor musun?Gözüm üstünüzde biliyorsunBoşa Polis eşi değilim
Şimdiden ceza ver,hile yapınca geç olurGözüm üstünüzde biliyorsunBoşa Polis eşi değilim
Kazen bizi toz duman etti tatlılarda ,daha da gelmesinBen siz ne derseniz ona uyuyorum:)Bak mantı istediler vermedim onu Kazen yapacakmış dedim
Kazen baba olur mu abim diyelim o kadar yaşlı mıTabi o her şeyi bilir zaten :)Hile olunca üye pislik çıktı Kazen Baba diyor musun?
Aynen bendeGörüntüleme yükselsin diye bakıyorum ben de canım:)
Piiiiii bir erkekten mi korkuyorsunuz?Kazen bizi toz duman etti tatlılarda ,daha da gelmesin
Mantıyı ekledi mantı yapsın diyeKazen bizi toz duman etti tatlılarda ,daha da gelmesin
Ne diycek işine geldi geçmişini deşmememIyi demissin o më dedi
Etiket yapayım mıPiiiiii bir erkekten mi korkuyorsunuz?
İtalyan soslu penneli alangirli şey yapar O
Çabuk yaparsa hile de yapamaz dimi ?deynepnaz çabuk yapmazsa ceza verelim
Belki makarna yapmayı bilmiyor kocasına yaptıracak nereden bileceğizÇabuk yaparsa hile de yapamaz dimi ?
O erkek benden iki kat fazla oy aldı bacım Hem sen beni izlemiyorsun ://Piiiiii bir erkekten mi korkuyorsunuz?
İtalyan soslu penneli alangirli şey yapar O
Rıza ya baba diyorlar ya(arka sokaklar)Adam pislik çıktı Rıza baba repliğinde, ondan şeyettim ,saygı babındaKazen baba olur mu abim diyelim o kadar yaşlı mıTabi o her şeyi bilir zaten :)
Bir ürperti geldiBen siz ne derseniz ona uyuyorum:)Bak mantı istediler vermedim onu Kazen yapacakmış dedim
Aman Allah'ım YoksaaaBelki makarna yapmayı bilmiyor kocasına yaptıracak nereden bileceğiz
Tabi o bizim babmız hörmetlerRıza ya baba diyorlar ya(arka sokaklar)Adam pislik çıktı Rıza baba repliğinde, ondan şeyettim ,saygı babında
Baklavayı kocasına yaptırmış diyorlarAman Allah'ım Yoksaaa