- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
Bebeğin doğmuştur.Mama mı versem emzirsem mi acaba diye düşünüyorsundur.DÜŞÜNENLER nasıl oluyor acep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğin doğmuştur.Mama mı versem emzirsem mi acaba diye düşünüyorsundur.DÜŞÜNENLER nasıl oluyor acep
Çok gıcık bir durumYahu ayarlarını değişte açtığın konulara bakıp sunumlarını inceleyebileyim şimdi ooopps diyip duruyo
Ödev erken mi bitti:)Bebeğin doğmuştur.Mama mı versem emzirsem mi acaba diye düşünüyorsundur.
Evet duvara toslamış gibi hissediyorumÇok gıcık bir durum
Yok bitmedi,inatlaştı ,ben de mola verdim ,oğlan da uyumuşken bilgisayarı yürüttüm odasındanÖdev erken mi bitti:)
Bana gel,benim duvarım açık,didikle beniEvet duvara toslamış gibi hissediyorum
Neyse ki sen beni dikizliyosun ,rahat rahat inceliyorumÇok gıcık bir durum
Üstünde pijama mı var ,nasıl rahat rahat inceliyorsun ki?Neyse ki sen beni dikizliyosun ,rahat rahat inceliyorum
Eskiden izleyince görüyoduk şimdi bakmak istediğimiz kişiyi izlemek hiç bi anlam ifade etmiyo onun bizi izlemesi yeterliBana gel,benim duvarım açık,didikle beni
Ben seni izlemesem de olur,sen beni izle yeter mi demek istiyorsun?Eskiden izleyince görüyoduk şimdi bakmak istediğimiz kişiyi izlemek hiç bi anlam ifade etmiyo onun bizi izlemesi yeterli
130 sayfa geçmiş vardı hiç bakmadım geçmiş gitmiş dedim geçmişi deşmenin faydası yok dedim benim için bundan sonrası önemli dedim başladım yazmayaHayırlı geceler deyip kaçıyorum
Geçmişi de yarın atlayarak okurum artık, çünkü neden Yarına kadar 100 sayfa yazarsınız, okuyamam hepsini
Görüntüleme yükselsin diye bakıyorum ben de canım:)130 sayfa geçmiş vardı hiç bakmadım geçmiş gitmiş dedim geçmişi deşmenin faydası yok dedim benim için bundan sonrası önemli dedim başladım yazmaya
Senin detaylarını görmem için gerekli formalite bu amaaaa sende bana bak diye seni izliyorum merak etmeBen seni izlemesem de olur,sen beni izle yeter mi demek istiyorsun?
Birden girince yazacak birşey bulamıyor bazen insan 1 sayfa olsun okumak gerek Y a da daha daha nasılsınız demek130 sayfa geçmiş vardı hiç bakmadım geçmiş gitmiş dedim geçmişi deşmenin faydası yok dedim benim için bundan sonrası önemli dedim başladım yazmaya
Allah kolaylık versin az kaldı biraz daha sabredelim:)Yok bitmedi,inatlaştı ,ben de mola verdim ,oğlan da uyumuşken bilgisayarı yürüttüm odasından
İzleyenin bol olsunSenin detaylarını görmem için gerekli formalite bu amaaaa sende bana bak diye seni izliyorum merak etme
Onun için bi beş dakka pusuya yatıyorum o sırada bikaç sayfa geriye gidiyorumBirden girince yazacak birşey bulamıyor bazen insan 1 sayfa olsun okumak gerek Y a da daha daha nasılsınız demek
Annesinin ruhu bile duymamıştırOnun anneside farklı şehirde bir gittiğinde gizlice valize koydu sonrakinde geri bıraktı
Ben bu satırları yazarken kayboldu ortalıktan ,kesin bir yaramazlık yapıyorAllah kolaylık versin az kaldı biraz daha sabredelim:)