Sürprizleri severizBir ürperti geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürprizleri severizBir ürperti geldi
Benden duymuş olma diye söylemedim,ben de duydum . Beyi yapmış diyollaBaklavayı kocasına yaptırmış diyorlar
Boşver,rahatsız etme adamıEtiket yapayım mı
Kocam çay yapmayı öğrendi de makarna kaldıBelki makarna yapmayı bilmiyor kocasına yaptıracak nereden bileceğiz
İzledim gittiKKya girmeye zor zaman bulamıyorum ki sizi izleyeyimO erkek benden iki kat fazla oy aldı bacım Hem sen beni izlemiyorsun ://
O zaman makarnayı hiç beceremezBenden duymuş olma diye söylemedim,ben de duydum . Beyi yapmış diyolla
Çay bile yapamıyor muBover,rahatsız etme adamı
Kocam çay yapmayı öğrendi de makarna kaldı
İzledim gittiKKya girmeye zor zaman bulamıyorum ki sizi izleyeyim
Olsun,sen yine de izleBover,rahatsız etme adamı
Kocam çay yapmayı öğrendi de makarna kaldı
İzledim gittiKKya girmeye zor zaman bulamıyorum ki sizi izleyeyim
Bence de,napsak ki ?O zaman makarnayı hiç beceremez
Yalan yok aldığım unu ,yumurtayı ,sütü kasadan geçirdi,tek faydası o olduBaklavayı kocasına yaptırmış diyorlar
Neyse idare edelim bunca yılın hatrı varBence de,napsak ki ?
Allah razı olsunYalan yok aldığım unu ,yumurtayı ,sütü kasadan geçirdi,tek faydası o oldu
Aaa abla senin kocişin polis mi kader arkadaşımıyız yoksamGözüm üstünüzde biliyorsunBoşa Polis eşi değilim
Evet canım polis eşiyim yoksa sende mi:)Hangi şehirdesiniz:)Aaa abla senin kocişin polis mi kader arkadaşımıyız yoksam
Yapmak istemiyorÇay bile yapamıyor mu
E işi yarısını yapmış,baklava yapmakta ne var ?Yalan yok aldığım unu ,yumurtayı ,sütü kasadan geçirdi,tek faydası o oldu
Haber veriyormuş daha ne istiyorsunYapmak istemiyor
Çay suyu kaynasa da demlemeden çağırıyor su kaynıyor diye,demlemeden geliyor
E işi yarısını yapmış,baklava yapmakta ne var ?
Sağolsun ben dedim de kırmadı beni KazenSaniye saymaktan ciğerim soluyordu,harika oldu bu proluk yaaa Sebep olanlar çok sağ olsun ♥
Evet abla boşa anamdan babamdan uzak yaşamıyorum işte hep bir kocişin yüzünden bu sene İzmir e geldik ablaEvet canım polis eşiyim yoksa sende mi:)Hangi şehirdesiniz:)
Malzeme olmasa yapamayacakti sonuçta