deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.741 105.769 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.901 Canfeb .!.: DÜŞÜNENLER nasıl oluyor acep Genişletmek için tıkla... Bebeğin doğmuştur.Mama mı versem emzirsem mi acaba diye düşünüyorsundur.
Canfeb .!.: DÜŞÜNENLER nasıl oluyor acep Genişletmek için tıkla... Bebeğin doğmuştur.Mama mı versem emzirsem mi acaba diye düşünüyorsundur.
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.741 105.769 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.902 Lilimam25 .!.: Yahu ayarlarını değişte açtığın konulara bakıp sunumlarını inceleyebileyim şimdi ooopps diyip duruyo Genişletmek için tıkla... Çok gıcık bir durum
Lilimam25 .!.: Yahu ayarlarını değişte açtığın konulara bakıp sunumlarını inceleyebileyim şimdi ooopps diyip duruyo Genişletmek için tıkla... Çok gıcık bir durum
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.000 607.703 1.098 43 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.903 deynepnaz .!.: Bebeğin doğmuştur.Mama mı versem emzirsem mi acaba diye düşünüyorsundur. Genişletmek için tıkla... Ödev erken mi bitti:)
deynepnaz .!.: Bebeğin doğmuştur.Mama mı versem emzirsem mi acaba diye düşünüyorsundur. Genişletmek için tıkla... Ödev erken mi bitti:)
Lilimam Popüler Üye Pro Üye 17 Kasım 2018 4.950 19.578 208 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.904 deynepnaz .!.: Çok gıcık bir durum Genişletmek için tıkla... Evet duvara toslamış gibi hissediyorum
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.741 105.769 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.905 Nevreste .!.: Ödev erken mi bitti:) Genişletmek için tıkla... Yok bitmedi,inatlaştı ,ben de mola verdim ,oğlan da uyumuşken bilgisayarı yürüttüm odasından
Nevreste .!.: Ödev erken mi bitti:) Genişletmek için tıkla... Yok bitmedi,inatlaştı ,ben de mola verdim ,oğlan da uyumuşken bilgisayarı yürüttüm odasından
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.741 105.769 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.906 Lilimam25 .!.: Evet duvara toslamış gibi hissediyorum Genişletmek için tıkla... Bana gel,benim duvarım açık,didikle beni
Lilimam25 .!.: Evet duvara toslamış gibi hissediyorum Genişletmek için tıkla... Bana gel,benim duvarım açık,didikle beni
Lilimam Popüler Üye Pro Üye 17 Kasım 2018 4.950 19.578 208 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.907 deynepnaz .!.: Çok gıcık bir durum Genişletmek için tıkla... Neyse ki sen beni dikizliyosun ,rahat rahat inceliyorum
deynepnaz .!.: Çok gıcık bir durum Genişletmek için tıkla... Neyse ki sen beni dikizliyosun ,rahat rahat inceliyorum
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.741 105.769 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.908 Lilimam25 .!.: Neyse ki sen beni dikizliyosun ,rahat rahat inceliyorum Genişletmek için tıkla... Üstünde pijama mı var ,nasıl rahat rahat inceliyorsun ki?
Lilimam25 .!.: Neyse ki sen beni dikizliyosun ,rahat rahat inceliyorum Genişletmek için tıkla... Üstünde pijama mı var ,nasıl rahat rahat inceliyorsun ki?
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 798 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.909 Hayırlı geceler deyip kaçıyorum Geçmişi de yarın atlayarak okurum artık, çünkü neden Yarına kadar 100 sayfa yazarsınız, okuyamam hepsini
Hayırlı geceler deyip kaçıyorum Geçmişi de yarın atlayarak okurum artık, çünkü neden Yarına kadar 100 sayfa yazarsınız, okuyamam hepsini
Lilimam Popüler Üye Pro Üye 17 Kasım 2018 4.950 19.578 208 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.910 deynepnaz .!.: Bana gel,benim duvarım açık,didikle beni Genişletmek için tıkla... Eskiden izleyince görüyoduk şimdi bakmak istediğimiz kişiyi izlemek hiç bi anlam ifade etmiyo onun bizi izlemesi yeterli
deynepnaz .!.: Bana gel,benim duvarım açık,didikle beni Genişletmek için tıkla... Eskiden izleyince görüyoduk şimdi bakmak istediğimiz kişiyi izlemek hiç bi anlam ifade etmiyo onun bizi izlemesi yeterli
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.741 105.769 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.911 Lilimam25 .!.: Eskiden izleyince görüyoduk şimdi bakmak istediğimiz kişiyi izlemek hiç bi anlam ifade etmiyo onun bizi izlemesi yeterli Genişletmek için tıkla... Ben seni izlemesem de olur,sen beni izle yeter mi demek istiyorsun?
Lilimam25 .!.: Eskiden izleyince görüyoduk şimdi bakmak istediğimiz kişiyi izlemek hiç bi anlam ifade etmiyo onun bizi izlemesi yeterli Genişletmek için tıkla... Ben seni izlemesem de olur,sen beni izle yeter mi demek istiyorsun?
Lilimam Popüler Üye Pro Üye 17 Kasım 2018 4.950 19.578 208 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.912 -VUSLAT- .!.: Hayırlı geceler deyip kaçıyorum Geçmişi de yarın atlayarak okurum artık, çünkü neden Yarına kadar 100 sayfa yazarsınız, okuyamam hepsini Genişletmek için tıkla... 130 sayfa geçmiş vardı hiç bakmadım geçmiş gitmiş dedim geçmişi deşmenin faydası yok dedim benim için bundan sonrası önemli dedim başladım yazmaya
-VUSLAT- .!.: Hayırlı geceler deyip kaçıyorum Geçmişi de yarın atlayarak okurum artık, çünkü neden Yarına kadar 100 sayfa yazarsınız, okuyamam hepsini Genişletmek için tıkla... 130 sayfa geçmiş vardı hiç bakmadım geçmiş gitmiş dedim geçmişi deşmenin faydası yok dedim benim için bundan sonrası önemli dedim başladım yazmaya
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 798 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.913 Lilimam25 .!.: 130 sayfa geçmiş vardı hiç bakmadım geçmiş gitmiş dedim geçmişi deşmenin faydası yok dedim benim için bundan sonrası önemli dedim başladım yazmaya Genişletmek için tıkla... Görüntüleme yükselsin diye bakıyorum ben de canım:)
Lilimam25 .!.: 130 sayfa geçmiş vardı hiç bakmadım geçmiş gitmiş dedim geçmişi deşmenin faydası yok dedim benim için bundan sonrası önemli dedim başladım yazmaya Genişletmek için tıkla... Görüntüleme yükselsin diye bakıyorum ben de canım:)
Lilimam Popüler Üye Pro Üye 17 Kasım 2018 4.950 19.578 208 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.914 deynepnaz .!.: Ben seni izlemesem de olur,sen beni izle yeter mi demek istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Senin detaylarını görmem için gerekli formalite bu amaaaa sende bana bak diye seni izliyorum merak etme
deynepnaz .!.: Ben seni izlemesem de olur,sen beni izle yeter mi demek istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Senin detaylarını görmem için gerekli formalite bu amaaaa sende bana bak diye seni izliyorum merak etme
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.741 105.769 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.915 Lilimam25 .!.: 130 sayfa geçmiş vardı hiç bakmadım geçmiş gitmiş dedim geçmişi deşmenin faydası yok dedim benim için bundan sonrası önemli dedim başladım yazmaya Genişletmek için tıkla... Birden girince yazacak birşey bulamıyor bazen insan 1 sayfa olsun okumak gerek Y a da daha daha nasılsınız demek
Lilimam25 .!.: 130 sayfa geçmiş vardı hiç bakmadım geçmiş gitmiş dedim geçmişi deşmenin faydası yok dedim benim için bundan sonrası önemli dedim başladım yazmaya Genişletmek için tıkla... Birden girince yazacak birşey bulamıyor bazen insan 1 sayfa olsun okumak gerek Y a da daha daha nasılsınız demek
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.000 607.703 1.098 43 Malatya 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.916 deynepnaz .!.: Yok bitmedi,inatlaştı ,ben de mola verdim ,oğlan da uyumuşken bilgisayarı yürüttüm odasından Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık versin az kaldı biraz daha sabredelim:)
deynepnaz .!.: Yok bitmedi,inatlaştı ,ben de mola verdim ,oğlan da uyumuşken bilgisayarı yürüttüm odasından Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık versin az kaldı biraz daha sabredelim:)
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.741 105.769 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.917 Lilimam25 .!.: Senin detaylarını görmem için gerekli formalite bu amaaaa sende bana bak diye seni izliyorum merak etme Genişletmek için tıkla... İzleyenin bol olsun
Lilimam25 .!.: Senin detaylarını görmem için gerekli formalite bu amaaaa sende bana bak diye seni izliyorum merak etme Genişletmek için tıkla... İzleyenin bol olsun
Lilimam Popüler Üye Pro Üye 17 Kasım 2018 4.950 19.578 208 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.918 deynepnaz .!.: Birden girince yazacak birşey bulamıyor bazen insan 1 sayfa olsun okumak gerek Y a da daha daha nasılsınız demek Genişletmek için tıkla... Onun için bi beş dakka pusuya yatıyorum o sırada bikaç sayfa geriye gidiyorum
deynepnaz .!.: Birden girince yazacak birşey bulamıyor bazen insan 1 sayfa olsun okumak gerek Y a da daha daha nasılsınız demek Genişletmek için tıkla... Onun için bi beş dakka pusuya yatıyorum o sırada bikaç sayfa geriye gidiyorum
Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 98.553 295.035 698 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.919 Nevreste .!.: Onun anneside farklı şehirde bir gittiğinde gizlice valize koydu sonrakinde geri bıraktı Genişletmek için tıkla... Annesinin ruhu bile duymamıştır
Nevreste .!.: Onun anneside farklı şehirde bir gittiğinde gizlice valize koydu sonrakinde geri bıraktı Genişletmek için tıkla... Annesinin ruhu bile duymamıştır
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.741 105.769 598 2 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #2.920 Nevreste .!.: Allah kolaylık versin az kaldı biraz daha sabredelim:) Genişletmek için tıkla... Ben bu satırları yazarken kayboldu ortalıktan ,kesin bir yaramazlık yapıyor
Nevreste .!.: Allah kolaylık versin az kaldı biraz daha sabredelim:) Genişletmek için tıkla... Ben bu satırları yazarken kayboldu ortalıktan ,kesin bir yaramazlık yapıyor