- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mantı görünümlü makarna olacakmışAslında olmayacakmış ta olacakmışOlmayacaksa olacakmışAnladın mı?Makarnalardi, mantilar da mi olcakmis
Kork yol düşünsem aklıma böyle bir sunum gelmezYok boreklerdeki ayiptir soylemesi birinci olmusdum da
Eki Görüntüle 2253570
Anmaladim ama anladim say abla senMantı görünümlü makarna olacakmışAslında olmayacakmış ta olacakmışOlmayacaksa olacakmışAnladın mı?
Abla mııı,hani anandımAnmaladim ama anladim say abla sen
Sipriz yapacak herhalO kadar 2.kim olacak merak ediyorum dedi,başka amaçla katıldım dedi,ümitlendirdi boş yere Tadını aldı birinciliğin bırakır mı hiçNeyse istemiyorum küstüm
Guzeldi ya o tabak ama bana yuvarlak lazimBaklavayı koyduğum tabağı verirdim de kırarsın vermem
Magnolia kim bacim?BirTutamMutluluk20 magnoliadan mı ilham aldın sunumda Masayı örtmek yetmiyor,arkada da kaplayacaksın ,formül bu diyorsun
Kuzu nassin?:)Anmaladim ama anladim say abla sen
Çilekli puding HE yapmıştı ya sütlü tatlılardaMagnolia kim bacim?
Yok valla ben daha once hic alici gozuyle bakmadimdi yarismaya zati pek tarif de incelemezdimen son kirabiyeleri dikkatle takip ettiydim ondan sonra da katildimo da mi arkayi kaplamisti benim gibi akilliysa demek kiÇilekli puding HE yapmıştı ya sütlü tatlılarda
Resmini koymuştum da canım istedi,gebe geldi konuya diye geri sildim
Hayırlı akşamlar
Miraç kandiliniz☺
Hayırlı kandillerMiraç Kandilimiz Mübarek Olsun
Daha güzel anlatilamazdiMantı görünümlü makarna olacakmışAslında olmayacakmış ta olacakmışOlmayacaksa olacakmışAnladın mı?
Gebeler açmasın linkiYok valla ben daha once hic alici gozuyle bakmadimdi yarismaya zati pek tarif de incelemezdimen son kirabiyeleri dikkatle takip ettiydim ondan sonra da katildimo da mi arkayi kaplamisti benim gibi akilliysa demek ki
Emzirenler açabilir mi
Emzirenler ,emzirmeyi düşünenler de açmasınEmzirenler açabilir mi
DÜŞÜNENLER nasıl oluyor acepEmzirenler ,emzirmeyi düşünenler de açmasın
Yahu ayarlarını değişte açtığın konulara bakıp sunumlarını inceleyebileyim şimdi ooopps diyip duruyoYok valla ben daha once hic alici gozuyle bakmadimdi yarismaya zati pek tarif de incelemezdimen son kirabiyeleri dikkatle takip ettiydim ondan sonra da katildimo da mi arkayi kaplamisti benim gibi akilliysa demek ki