Sen bana yeni kategoride neler yapacaksın söyle yeni kurallar hazırlayayımAl iste inadina simdi ne kurallar cikarirsin sen
Biz ikimiz iyiyiz, dün doktordan geldik. Haftaya tekrar gidecegizBiz iyiyiz de siz ikiniz nasılsınız
:))3-5 kategoridir buradasın hiç gördün mü iki sunumlu tarif resmi:)
Gordum mamalardaki sunum fotom oyle3-5 kategoridir buradasın hiç gördün mü iki sunumlu tarif resmi:)
Allah iyilik versin yuvarlanıyor mı paşa içerdeBiz ikimiz iyiyiz, dün doktordan geldik. Haftaya tekrar gidecegiz
Kurallari da aciklamiyon ha yalniz sonndakika golu yapiyon masallahSen bana yeni kategoride neler yapacaksın söyle yeni kurallar hazırlayayım
Doğruya o tee oralarda değildir bencede :). Hııı alır alır alsın keşke bakalımBizim ekonomi kötü bakalım orası öyle mi değildir dedildir
Azerim bana da gönderir aldığı telefondan nede olsa kankisiyim
Ya ben ona az önce dikkat ettim diskalifiye etsem miGordum mamalardaki sunum fotom oyle
Simdi diskalifiye ederlermis benicok da sey etmeyeyim
Çift oy gibi demiKurallari da aciklamiyon ha yalniz sonndakika golu yapiyon masallah
Yok ama kolajı cidden bayağıdır kabul etmiyorum bakKurallari da aciklamiyon ha yalniz sonndakika golu yapiyon masallah
Amşn canım, evet takla atıyor aradaAllah iyilik versin yuvarlanıyor mı paşa içerde
Azerin birinci olmasında kurallar ne olursa olsun mu demek istedinizYa ben ona az önce dikkat ettim diskalifiye etsem mi
Orası farklı canım hatta bölümü bile burası değil sayılır:)Ben yıllardır yapılan yarışmanın kuralllarından bahsediyorum orası şimdilik esnek ama önümüzdeki kategori dikkat edeceğim:)
Evet pisi pisi ne gittim canım corbamYok ama kolajı cidden bayağıdır kabul etmiyorum bakTenceresiz kaldim anne çorbalarda yaptı kabul etmedim yani uygun olmaz dedim
Şimdi 2. olsa onunla alakalı derim ama 2. bile değil hatta 3. bile değil:)O kadar önemli olsa ilk 3'de olurdu:)Azerin birinci olmasında kurallar ne olursa olsun mu demek istediniz
Kanki hatirlattin bak yine ben 2 oya karsiyimÇift oy gibi demi
Hamdolsun canım benim, bildiğin gibi hep koşturmalı, hep yorgunSagolasin canimnasilsin?
Yani Azerin'e özel değil demi:)Evet pisi pisi ne gittim canım corbam
5 inci aydan 6 . Aya geçtiğinde büyük bir değişim oluyor gobekte :))Amşn canım, evet takla atıyor arada
Karnım son ayıma girmişim gibi büyüdü
Hoşgeldin canımHamdolsun canım benim, bildiğin gibi hep koşturmalı, hep yorgun
Sen nasılsın?❤