İnşaatı çekmedim görüntü kötü olmasın diye@deynepnaz bu sefer buğu var pek gözükmüyor evler
Annemde 6 li takım var aynısıBende de bir tane var, kimseye yıkatmıyorum kendim yıkıyorum elimde başına birşey gelir diye
Ben bir tane alabildim 12 tl bir tanesi
Annemde 6 li takım var aynısı
Insaati gostermemissin
Ahahahh ben de şimdi onu düşünüyordum iyi reklamını yaptım diyeAbla şu inşaat firması bir sponsor olmadı o kadar reklamını yaptın
Bir daha ki kategori ondan sponsorluk al bari
Kötü görüntü olmasın diyeInsaati gostermemissin
Ben fiyatını bilmiyorum kardeşim almıştı hediye diye çok oluyor :))Ben bir tane alabildim 12 tl bir tanesi
Gordum simdiKötü görüntü olmasın diyeİnşaatı özel olarak çektim
Takım olarak çok pahalı yaBen fiyatını bilmiyorum kardeşim almıştı hediye diye çok oluyor :))
Evet ya benim takimim bozuldu almam lazım fincanlar uçmuş resmen takımlar 200 300 kaynana aldı 240 a benimki vermez okadar kendim biriktirip alicam ancaTakım olarak çok pahalı ya
Şuan sıradan düz beyaz bir fincan takımı bile 100 lira düşünemiyorum böyle güzel fincalarin fiyatınıTakım olarak çok pahalı ya
Yoksa o iş bizdeydi bacımAsk olsun ben unutulacak kadin miyim
Aman sen geri kalma
Bu tam d a bana ait bi selam cunkum sabahin 6dan beri ayaktayim
Sana gun dogdu desene
İvet o yuzden 1.olamadik ya zaten
Beğenir misin bilmiyorum ama indirin günleri olan marketlere 40 liraya geliyorEvet ya benim takimim bozuldu almam lazım fincanlar uçmuş resmen takımlar 200 300 kaynana aldı 240 a benimki vermez okadar kendim biriktirip alicam anca
Geçenlerde bir mağazada sordum fiyatı 460tldi şok oldumEvet ya benim takimim bozuldu almam lazım fincanlar uçmuş resmen takımlar 200 300 kaynana aldı 240 a benimki vermez okadar kendim biriktirip alicam anca
Aynen uçmuş fiyatlar iyiceŞuan sıradan düz beyaz bir fincan takımı bile 100 lira düşünemiyorum böyle güzel fincalarin fiyatını
Altin kaplama mi o neymiş ?Geçenlerde bir mağazada sordum fiyatı 460tldi şok oldum
Bugün sözde ilçenin en ucuz yerine girdim hatta foto atacaktım oradan size porselenleri arasındanGeçenlerde bir mağazada sordum fiyatı 460tldi şok oldum
Çeyrek bile 400 altın kaplama olamazAltin kaplama mi o neymiş ?