- 24 Eylül 2018
- 97.194
- 292.502
Pırlanta karışımlı o zamanÇeyrek bile 400 altın kaplama olamaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pırlanta karışımlı o zamanÇeyrek bile 400 altın kaplama olamaz
Baktım değildi altın kaplama Ama var ya hani sanki Osmanlı tarzı onlardandıAltin kaplama mi o neymiş ?
Takimimm 4 kişilik kaldı sağlam ayrı 2 kişilik var bide güzel bişey istiyorum günlük olmayacakBeğenir misin bilmiyorum ama indirin günleri olan marketlere 40 liraya geliyor
Gerçek Osmanlı bile olsa verilmez o kadar ya Bildiğin yurdum kahvesi içeceğiz sonuçtaBaktım değildi altın kaplama Ama var ya hani sanki Osmanlı tarzı onlardandı
Ben de tava alayım dedim, 150den aşağı bulamadımBugün sözde ilçenin en ucuz yerine girdim hatta foto atacaktım oradan size porselenleri arasından
Fiyatlar uçmuş en ufak tencereler bile 60-70 lira yazıyor ya bildiğin makarna kaynaatigimiz tencere
Eşim dedi çok cık. Hadi çok pahalı
O zaman bas bas paralarıTakimimm 4 kişilik kaldı sağlam ayrı 2 kişilik var bide güzel bişey istiyorum günlük olmayacak
Hiç anlamam pırlantadan beş taşım var ama gerçek pırlanta değilPırlanta karışımlı o zaman
Hayatta vermem o kadar para, normal takımların en uygunu 150-160 o kadar bile vermemGerçek Osmanlı bile olsa verilmez o kadar ya Bildiğin yurdum kahvesi içeceğiz sonuçta
Bende granit takım istiyorum ama çok zor almam bu ara ://Ben de tava alayım dedim, 150den aşağı bulamadım
Buluyim basacamO zaman bas bas paraları
Benim de 5 taşım vardı biri düştü 4 taş kaldıHiç anlamam pırlantadan beş taşım var ama gerçek pırlanta değil
Her yerde söyleme en yüksek karat diyeceksinHiç anlamam pırlantadan beş taşım var ama gerçek pırlanta değil
Bizim bu verdiğiniz fincan takımı parasını o cafcaflı kafalerde 10 fincana veriyorlar o parayıHayatta vermem o kadar para, normal takımların en uygunu 150-160 o kadar bile vermem
Ooo çok pahalı onlarBende granit takım istiyorum ama çok zor almam bu ara ://
Para varsa bulmak kolayBuluyim basacam
Zorla aldırdım demiyorum zaten evlilik yıl dönümü hediyesi oHer yerde söyleme en yüksek karat diyeceksin
Karaca mi emsan mi Diamond serisini istiyorum bende gordunmuBende granit takım istiyorum ama çok zor almam bu ara ://
Ama illaki lazım abla yanmaz yapışmaz kalmadı evdeOoo çok pahalı onlar
Gönüllüdür canımZorla aldırdım demiyorum zaten evlilik yıl dönümü hediyesi o
Hiç marka takıntı m yok ama ucuz marka olursa takilirim hiç bilmiyorum fiyatlarınıKaraca mi emsan mi Diamond serisini istiyorum bende gordunmu