• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Onun artık bilmem kaçıncı ban olduğundan uzun sürüyor 😂
Pek uzak kalsada kendisi, tarifi hep burda tam tekmil burada ne cook burada öyleee hain domdom tarifinide alıp götüreydi tonti:KK70:

Sus yemeğini ye car car car aaaa lütfen ama arkadaşım bak nerdeyse eski canfeb olcaktim rica ediyorum yermisin 😂
Yerim senin çakma kibarlığını :KK70:çıkart içindeki Cüneyt arkını çıkart tutma içinde dert olur sonra saluver gitsin :KK70:

Gelsin sorariz niye bırakmış 2. Ile 3. sorsun ilk 3 e giremedik gene 😂
Allahım ikidir böyle oluyomya ben bi sonlardan çıkamıyom nazla niyazla geldi oylar 15 oldum takıldım amaaaa götüren götürdü çenemizi :KK70:yormayak

Öyle ramazana menu dusunelim 😂
Benim masam yok gi millet masa kurmuş hadi onu gectim bi yol bulurum bi köşe falanda bi baktımda hem nebilim yap okadar bide aşama çek sunum falan pek bi gözüm kesmedi çok harika şeyler olmuş bana yine ensonlar kalır zaten alacağım tarifler kapılıyo sona dona kalıyom:KK70:

Benim masam yok gi millet masa kurmuş hadi onu gectim bi yol bulurum bi köşe falanda bi baktımda hem nebilim yap okadar bide aşama çek sunum falan pek bi gözüm kesmedi çok harika şeyler olmuş bana yine ensonlar kalır zaten alacağım tarifler kapılıyo sona dona kalıyom:KK70:
Yer sofrası da olur canım menunu güzel seçmeye bak sen bak Vuslat 2 olmuş yer sofrasiyla ☺

Back