- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Kendi uydurduğum kakaolu bir un kurabiyesi canım eşim çok seviyor illa ondan yap dedi:)Ne kurabiyesi yaptın hatırlatırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi uydurduğum kakaolu bir un kurabiyesi canım eşim çok seviyor illa ondan yap dedi:)Ne kurabiyesi yaptın hatırlatırım
Ellerine sağlık minmoşumKendi uydurduğum kakaolu bir un kurabiyesi canım eşim çok seviyor illa ondan yap dedi:)
Sağol canım benimEllerine sağlık minmoşum
Sağol canım benim
Daha çok masa düzenine, süsüne gider herhalde:)
Ben masa düzeninden çok tarife oy verirdim şimdi aşure yapan la puding yapan bir olur mu :))Oruçlu kafa bir de
Eşim evdeydi bugün kavga dövüş gezdik
Yok canım ya nerede:)
İstanbul'a gitmeyi düşünüyor musun bu yaz minnoşum☺
Ellerine sağlık afiyet ile yersiniz inşallahKendi uydurduğum kakaolu bir un kurabiyesi canım eşim çok seviyor illa ondan yap dedi:)
Off aşure Canım çektiBen masa düzeninden çok tarife oy verirdim şimdi aşure yapan la puding yapan bir olur mu :))
Sağol canım benimEllerine sağlık afiyet ile yersiniz inşallah
Aynen tariflerde önemli ama ben sofraya daha çok bakıyorum:)Ben masa düzeninden çok tarife oy verirdim şimdi aşure yapan la puding yapan bir olur mu :))
sen ondan bana oy vermiyorsunAynen tariflerde önemli ama ben sofraya daha çok bakıyorum:)
Anladım canım, keşke gelebilseydin görürşürdük ne güzel☺Yok canım ya nerede:)
8 aydır Malatya'ya gitmiyorum ben gidene kadar 10 ay olacak yani bu durumda ailemin yanına gideceğim.Daha sonra gelip eşimle tekrar gideriz.Eşimin 10-12 gün izni var onuda ailemizle geçiriyoruz.Tayinimiz çıksa yazları boşta kalacağız gideriz bir yerlere ama böyle ancak ailemizin yanına gidebiliyoruz:)
Birgün nasip olur inşaallahAnladım canım, keşke gelebilseydin görürşürdük ne güzel☺
Bacım benim diyet alt üst yaaaaNevreste ne kurabiyesi yaptın :)
Sen benim halime nasıl bayilirsin
Yalnız değilsin bugün o xls i içtim midem bulandı hepBacım benim diyet alt üst yaaaa