- 16 Ağustos 2010
- 293.181
- 603.207
- 43
Islatıp tara sonra kes canım uçları daha güzel oluyor:)Zarara falan bakmıyorum nevo maşaAllah 10 parmağında 10 marifet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Islatıp tara sonra kes canım uçları daha güzel oluyor:)Zarara falan bakmıyorum nevo maşaAllah 10 parmağında 10 marifet
Yok canım ya benim saçım çok azaldı Kullanırsam kel kalırım Sarımsaklı şampuan kullanıyorum ben:)Kullanalım yinede :)
Kıvırcık olunca ıslandığında gidiyor hemenO kadar bozmaz ya
Nasıl yaniO psikoloji beni çökertiyor belki sabaha kalmaz abdest
Ben fon çekerim ama dalgalı saçım çok kıvırcık değil o yüzden ben abdest alınca da bozulmuyor geneldeKıvırcık olunca ıslandığında gidiyor hemen
Ben bir kere saçımı katlı kesmiştim, arkadaş kuaföre gittim sanmıştı Sonra kendi saçını da kestirip boyatmıştı banaAynen canım elimden geliyor hep kendim yaparım:)
Ben saçımın önlerine sinir oluyorum, her daim ayaktalarBen fon çekerim ama dalgalı saçım çok kıvırcık değil o yüzden ben abdest alınca da bozulmuyor genelde
He bazılarinda oluyor küçük saçlar bende yok :)Ben saçımın önlerine sinir oluyorum, her daim ayaktalar
Ben de katlı kesiyorum genelde:)Ben bir kere saçımı katlı kesmiştim, arkadaş kuaföre gittim sanmıştı Sonra kendi saçını da kestirip boyatmıştı bana
Şimdi düz moda:)Ben de katlı kesiyorum genelde:)
Kızlar şimdi hep düz istiyor:)
Hayırlı geceler canımBen yatıyorum kızlarAllah rahatlık versin, hayırlı geceler
Ben de hiç sevmemYok önemli birşey değil ağzım buruştu sadece
Benim saçlarım çok sık katlı kesince biraz azalıyor ondan öyle kesiyorum.Şimdi çok uzun zaten çokta belli olmuyor:)Şimdi düz moda:)
Sana da tatlım Hayırlı gecelerBen yatıyorum kızlarAllah rahatlık versin, hayırlı geceler
Kısa saç kolaylık valla bu ara çok taktım kısaltacam bende :)Benim saçlarım çok sık katlı kesince biraz azalıyor ondan öyle kesiyorum.Şimdi çok uzun zaten çokta belli olmuyor:)
Hayırlı gecelerBen yatıyorum kızlarAllah rahatlık versin, hayırlı geceler
Kıvırcık olunca iyi olmuyor benim hep uzundur:)Kısa saç kolaylık valla bu ara çok taktım kısaltacam bende :)
Evet kivircikda zor olur :)Kıvırcık olunca iyi olmuyor benim hep uzundur:)