- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.789
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı gecelerHayırlı geceler ben kaçtım.... 3 kere uyuyakalmışım
Aynen kıvırcık olunca eşit olmuyordu :)Kuru mu kestin:)
Ben de öyleyken yapıyorumBende düzleştircektim üşendim her abdestte bozuluyor bide en iyisi hayızken
Benim de çok dökülüyor bu ara kısacık kestiresim varKuru mu kestin:)
Ee yani ona zaman kalmazBende önce çok yapardım şimdi yetişemiyorum :)
Bir akşam yatsıdan sonra düzleştircemBen de öyleyken yapıyorum
Ama kuru saç kesilmez canım uçları zarar görürBen ıslak kesiyorum :)Kızlarımın saçını bile yıllardır ben keserim:)Aynen kıvırcık olunca eşit olmuyordu :)
Yok vallahi kalmıyor:)Ee yani ona zaman kalmaz
Benimde dökülürde saçım gür fenaBenim de çok dökülüyor bu ara kısacık kestiresim var
Saç kremi de döküyor saçları, önceleri kullanıyordum artık kullanmıyorum:)Saç kremi kullansam dikilmeyecek benimde krem kaşındırıyor diye kullanmıyorum :)
Benim de gur Allah tan .Ama rahmetli annem bekarken hep söylenirdi heryeerden saçini topluom diye şimdi ben topluyorum yerlerden çok dökülüyor mevsimsel mıdır nedirBenimde dökülürde saçım gür fena
Zarara falan bakmıyorum nevo maşaAllah 10 parmağında 10 marifetAma kuru saç kesilmez canım uçları zarar görürBen ıslak kesiyorum :)Kızlarımın saçını bile yıllardır ben keserim:)
Sonra yatıcan sabah yine abdest alıcan bozulacakBir akşam yatsıdan sonra düzleştircem
Kullanalım yinede :)Saç kremi de döküyor saçları, önceleri kullanıyordum artık kullanmıyorum:)
O kadar bozmaz yaSonra yatıcan sabah yine abdest alıcan bozulacak
Ben de ne kuaföre gittim ne kızları götürdüm, hep ben kesiyorumAma kuru saç kesilmez canım uçları zarar görürBen ıslak kesiyorum :)Kızlarımın saçını bile yıllardır ben keserim:)
Bende kullanmıyorum allerjim var zaten her şampuanı da kullanamıyorum:)Saç kremi de döküyor saçları, önceleri kullanıyordum artık kullanmıyorum:)
O psikoloji beni çökertiyor belki sabaha kalmaz abdestSonra yatıcan sabah yine abdest alıcan bozulacak
Aynen canım elimden geliyor hep kendim yaparım:)Ben de ne kuaföre gittim ne kızları götürdüm, hep ben kesiyorum