- 24 Eylül 2018
- 97.245
- 292.605
Ayy,demedim farzetLimon deme birşeyler oluyor bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy,demedim farzetLimon deme birşeyler oluyor bana
Aynen, baya aktif arkadaşımızMaşaallah her yere yetişiyor çok hamarat
Bende bıçakla karton kesmeye dayanamıyorum yazarken bile dişimi sıktimLimon deme birşeyler oluyor bana
O daha çok bayiltir vurdukçaBizi kim ayiltacak şimdi @Canfeb gelir tokatlaya tokatlaya ayiltir
Gece yarısına az kaldı gelir külkedisi birazdanNeti gelene kadar bayık mı kalıcaz o zaman
Bende dişine yün ip degmesine aaaayyyBende bıçakla karton kesmeye dayanamıyorum yazarken bile dişimi sıktim
Yok önemli birşey değil ağzım buruştu sadeceAyy,demedim farzet
AhahahjaGece yarısına az kaldı gelir külkedisi birazdan
Benim gıcırdayan şeylere, tencere tava dibi kazıma ayy fena oldum yazarken bileBende bıçakla karton kesmeye dayanamıyorum yazarken bile dişimi sıktim
Tamam susun bu konuları kapatalim yoksa küçük sevimli dostlarimdan bahsedeeim bakBenim gıcırdayan şeylere, tencere tava dibi kazıma ayy fena oldum yazarken bile
Ben o zamana kadar yatakta olurumGece yarısına az kaldı gelir külkedisi birazdan
Bit mı pire mı yoksa fare mıTamam susun bu konuları kapatalim yoksa küçük sevimli dostlarimdan bahsedeeim bak
Ayy tamam sustum benTamam susun bu konuları kapatalim yoksa küçük sevimli dostlarimdan bahsedeeim bak
BitttBit mı pire mı yoksa fare mı
Ben susmamistimA
Ayy tamam sustum ben
Kasın dur sabaha kadar
Kız sus bak kaşıntı geliyor yavaştanBit mı pire mı yoksa fare mı
EvetBen susmamistim