- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
Bence daha var.1-2 gün sonra ancak gelir:)Tontriko ne zaman dönecek. Yine ne yaptı da gitti acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence daha var.1-2 gün sonra ancak gelir:)Tontriko ne zaman dönecek. Yine ne yaptı da gitti acaba
Onlar ilk önce kendini sevsin bence#kocalarsevsinbizi
Su lazım mı yine ?Bayıldık
Maşaallah canım
Vah vahh. Tebrikleri kabule ancak gelir mi diyorsunBence daha var.1-2 gün sonra ancak gelir:)
Maşallah bir gitti mi gelmek bilmiyorBence daha var.1-2 gün sonra ancak gelir:)
Bence öyle bakayım bir profileVah vahh. Tebrikleri kabule ancak gelir mi diyorsun
AhajajjaaSu lazım mı yine ?
Çok şaşırır ve güzel motivasyon olur:)Maşallah bir gitti mi gelmek bilmiyor
Hani yaşasaydı miruvvetini gorseydi diyorlar ya
Tonti de gelseydi de kendi oy sayısını bir goreydi birinci olmadan
Bende size bayılıyorumBayıldık
Kolonya daha mı iyi olur acabaSu lazım mı yine ?
Ben gidene açmam giderken bıraktığı yarayı deserde gider ikinciyeYüreğimiz kocaman herkesi seviyoruz.Benim kapı hep açık gelenede gidenede :)
Bayilana limon ama,kolonyası da olur benceKolonya daha mı iyi olur acaba
Bende size bayılıyorum
Bence öyle bakayım bir profile
Siyasette senin ne işin var tontri. Her yere yetişiyor. 3 cocuk, yemekti siyasetti,baklavaydı börekti..... Yetti gariii. Af çıksınEn son Pazartesi siyasete yazmış:)Bence Pazartesiden önce gelemez:)
Limon deme birşeyler oluyor banaBayilana limon ama,kolonyası da olur bence
Maşaallah her yere yetişiyor çok hamaratSiyasette senin ne işin var tontri. Her yere yetişiyor. 3 cocuk, yemekti siyasetti,baklavaydı börekti..... Yetti gariii. Af çıksın
Neti gelene kadar bayık mı kalıcaz o zamanBizi kim ayiltacak şimdi Canfeb gelir tokatlaya tokatlaya ayiltir