- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.796
Gururum engel oldu gitme kal diyemedimGitme,sana muhtacim. Gözümde nursun,basimda tacim
Hoşgeldiniz, sohbete dahil olun siz de❤Herkese selamlararada bakıyorum neşenize sohbetlerinize hayranım vallahi süpersiniz :) bi selam vereyim dedim
Beni kimse sevmesin zaten :/Herkes duysun dağılın burdan (@HanimKelesimiGetir in corc u smile)
Beni seviyorsadece beni en çok beni
Mutfakta iyiysen bir rakip olabilirisnTesekkurler ♥☺
Seni susturmak için dedi, aslında en çok beni seviyorHerkes duysun dağılın burdan (@HanimKelesimiGetir in corc u smile)
Sessiz söyle duymasınlarHerkes duysun dağılın burdan (@HanimKelesimiGetir in corc u smile)
Dur gitme dur ne olur gidersen sonum olurBölümün EDİTOR u bile beni sevmiyor ben gidiyorum ...!!!
Biri dur gitme desinn beeaaaaa
Hamile olunca yemek bölümüne pek bakmıyorum malum herseyden canım cekiyorHoşgeldiniz, sohbete dahil olun siz de❤
Azarı yiyecekler illakiİçleri rahat etmiyor
Her zaman gelin bekleriz sohbetimize sizde katılın beraber şenlenelim:)Herkese selamlararada bakıyorum neşenize sohbetlerinize hayranım vallahi süpersiniz :) bi selam vereyim dedim
Ayyy yok hiç iyi degilim yasayacak kadar yapıyorum diyelimMutfakta iyiysen bir rakip olabilirisn
Ben seni çok seviyorumBeni kimse sevmesin zaten :/
Tesekkur ederim :)Her zaman gelin bekleriz sohbetimize sizde katılın beraber şenlenelim:)
Aynen öyleAzarı yiyecekler illaki
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHamile olunca yemek bölümüne pek bakmıyorum malum herseyden canım cekiyorçok tesekkur ederim arada ugrarım ♥
Öhö öhöTatlı kalplim,ben de seni seviyorum ♥
Çok tesekkur ederim amin inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah