- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.414
Hiç sormaHayat sana güzel tontik Hatun bir gelecek,birinci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç sormaHayat sana güzel tontik Hatun bir gelecek,birinci
Bol bol uyuyorsunuzdurHer gün yemekte ayran yapınca bitiyor
Bizimde öyle ben olmazsa yemek yiyemem:)Her gün yemekte ayran yapınca bitiyor
Ne bileyim ben nasıl geldim kim sebep oldu onu bile hatırlamıyorum çok icmistim herhaldeÖnce buraya gelseydiniz:)
Aynen bende öyle 1.5 yildir profil profil sohbet ettim
Hani dizilerde hasta yoğun bakımda oyuncu oluyor ya onlar gibi
Her şeyin suçlusu da benimAklıma geliyosun ama sen Jenna16 kafamı karıştırıyor unutuyorum şu profile bak
Nasıl yani pişman mısınNe bileyim ben nasıl geldim kim sebep oldu onu bile hatırlamıyorum çok icmistim herhalde
Aynen bende öyle 1.5 yildir profil profil sohbet ettim
Bağlanma sorunun var zaarAynen bende öyle 1.5 yildir profil profil sohbet ettim
Hani dizilerde hasta yoğun bakımda oyuncu oluyor ya onlar gibi
Geçen gün deprem oldu burda Pazar günü o günden beri halen sallanıyorum ya benim panik atağımmı var acabaTonti bile kendini o kadar desteklemedi
Kendi oy kullanmadan birinci olacakHiç sorma
Okuyabiliyor mu acaba ?Hiç sorma
Biz burda kesin bi sey oldu diye merak edelim hanfendi sabah diyet topigine ugrayip ciksinTokatci geldi hanimmm
Kaç şiddetindeGeçen gün deprem oldu burda Pazar günü o günden beri halen sallanıyorum ya benim panik atağımmı var acaba
Hayır okuyamıyormuş:)Okuyabiliyor mu acaba ?
99dakini yaşadıysan normal :/FaciaydiGeçen gün deprem oldu burda Pazar günü o günden beri halen sallanıyorum ya benim panik atağımmı var acaba
Başım ağrıdı güzelim ya değiştirme şansın varsa kafa sağlığım için lütfenHer şeyin suçlusu da benim
Tam likBiz burda kesin bi sey oldu diye merak edelim hanfendi sabah diyet topigine ugrayip ciksin
Siz bakmadınız mı geçmişineBiz burda kesin bi sey oldu diye merak edelim hanfendi sabah diyet topigine ugrayip ciksin
Okunmuyor Muş galibaOkuyabiliyor mu acaba ?