- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.414
Benim izindem gelBenim bir felsefe yok ondan karmaşa içindeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim izindem gelBenim bir felsefe yok ondan karmaşa içindeyim
Afiyet olsun canımTamam dur pişsin
Doğrudur canım:)Bir şey demiyorum .Sadece canını sıkma diyorum.Yani sana karşı bir durum yok:)Söyledim abla ortamınızı bilmiyorum kim kimle dosttur nedir. birebir şaka yapıp eğlenene ben de karşılık veririm ama dünden beri error ben de durumlar.sana göre normal olabilir ama bana göre değil benim sınırım oraya kadar fazlasını kaldıramıyorum.
Sağol canımAfiyet olsun canım
Kilomda aynı izde gidecek mi senleBenim izindem gel
Amin canım Allah razı olsunCok guzel ve gurur verici olmali ♥
Rabbim onlarin ayaklarina taş değdirmesin ....
Orasına garanti verememKilomda aynı izde gidecek mi senle
Sen beni etiket yapıyor musun kiKaç sayfa beni hiç anmamışsınız ya sinirlenirdimde şuan halujla 1.yiz ondan sinirlenmiyorm
Profilde harcandik senelerceVeeee 1000 .inci mesajimi yaziyorum
Ne gadan guzel duygu
Tonti bile kendini o kadar desteklemediKaç sayfa beni hiç anmamışsınız ya sinirlenirdimde şuan halujla 1.yiz ondan sinirlenmiyorm
Tamam götürelimbiz aşırı baharet yiyoruz
önce alalım sonra bı ara hamam a götürürüz
Aynen sorma onlarda mesaj sayilarina dahil olsaydi 100 bin olmustu vallaProfilde harcandik senelerce
Hayat sana güzel tontik Hatun bir gelecek,birincitontriko kadar rahatı ve mi yattığı yerden birinci oluyor
Aklıma geliyosun ama sen Jenna16 kafamı karıştırıyor unutuyorum şu profile bakSen beni etiket yapıyor musun ki
Önce buraya gelseydiniz:)Profilde harcandik senelerce
Her gün yemekte ayran yapınca bitiyorİyi maşaallah ben haftada alıyorum yetiyor:)Gelse bende 2 sefer alırdım:)
Aynen bende öyle 1.5 yildir profil profil sohbet ettimAynen sorma onlarda mesaj sayilarina dahil olsaydi 100 bin olmustu valla
Hani dizilerde hasta yoğun bakımda oyuncu oluyor ya onlar gibitontriko kadar rahatı var mı yattığı yerden birinci oluyor