- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Kizaaam benden sonra kac kisi kirmizi saten kullandi kazanamadi demek ki maharet bende ortude degilBirTutamMutluluk20 in kırmızı örtü kullanması yasaklansin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizaaam benden sonra kac kisi kirmizi saten kullandi kazanamadi demek ki maharet bende ortude degilBirTutamMutluluk20 in kırmızı örtü kullanması yasaklansin
Canım arkadaşım benim olduk 3 kişi biri kukrer biri dover biri teper var mı bize yan bakanTenceresiz kaldim anne imin canını sikanaa hem üfler hem kukrerim ona göre
Bu kadarda alçak gönüllü olmaKizaaam benden sonra kac kisi kirmizi saten kullandi kazanamadi demek ki maharet bende ortude degil
Bana da doğum yaptığım gün onu verdiler kasilmalarim çok kötüydü ://Parol iç o zaman, onu kullanıyordum ben emzirirken:)
Olurun benkanka baksana habire saten diilerBu kadarda alçak gönüllü olma
Siteye bi seyler olii habireBeğeni butonu basmıyor deliricem
Biri beni anlamış
İponhe iponhedirBende çin marka olanı var
Bana da doğum yaptığım gün onu verdiler kasilmalarim çok kötüydü ://Parol iç o zaman, onu kullanıyordum ben emzirirken:)
Havayi havayi dir kim demiş marka yazıyoruz diyeİponhe iponhedir
Bu nasıl iyimiCanım arkadaşım benim olduk 3 kişi biri kukrer biri dover biri teper var mı bize yan bakan
Ben de hamileliğimde bile kullandım:)L
Bana da doğum yaptığım gün onu verdiler kasilmalarim çok kötüydü ://
Evet bakım yapılıyormuş yine, ondan oldu:)Siteye bi seyler olii habire
ben hep bundan korkuyorumBoşnak mantısı da var abla
Bakalım hangileri çıkacak:) Mantı alanların telefonu kötüdür umarım
Resimleri silinsin,yedikten sonra fark etsinler
Bana da oldu :)) attı beniSiteye bi seyler olii habire
Huawei benim de:)L
Bana da doğum yaptığım gün onu verdiler kasilmalarim çok kötüydü ://
Havayi havayi dir kim demiş marka yazıyoruz diye
Bende o olursa oynamamben hep bundan korkuyorum
Bana da oldu :)) attı beni