- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Çok tatlı olmak da iyi değil baksana banlatiyolar hatunu kıskançlarTatlı tatlı polemiğe giriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tatlı olmak da iyi değil baksana banlatiyolar hatunu kıskançlarTatlı tatlı polemiğe giriyor
Daha yaşım 29 sen Nevreste ye ve deynepnaz ve Jenna16 ve HanimKelesimiGetir ablaya ne demek istiyorsunHep yasliliktan bunlar
Vazgectik mantı aciyozselamlar makarnaci guzelleri.
Yaptiniz mi bakalim makarna
Ben senin ruh yaşından bahsediyorum bi kerem onlar senden genç duruyo için geçmiş seninfitneci minikDaha yaşım 29 sen Nevreste ye ve deynepnaz ve Jenna16 ve HanimKelesimiGetir ablaya ne demek istiyorsun
Eyvahlar olsun hakaret hakaret üstüne ne gün yapacaksın tarifi de hele o gün kibleyeyim seniBen senin ruh yaşından bahsediyorum bi kerem onlar senden genç duruyo için geçmiş seninfitneci minik
Aaa şey ben sana mi diyorum sandın sen kaynanam dan gorumcelerden bahsediyodumEyvahlar olsun hakaret hakaret üstüne ne gün yapacaksın tarifi de hele o gün kibleyeyim seni
Abla ne tarafa doğru kibliyoruz nefesine kuvvet kukrim üfle canfeb i
Bende yanlış anlamışım canım arkadaşımAaa şey ben sana mi diyorum sandın sen kaynanam dan gorumcelerden bahsediyodum
Makarnami yapayım bariAbla ne tarafa doğru kibliyoruz nefesine kuvvet kukrim üfle canfeb i
Sana dermiyim hiç aşk olsunBende yanlış anlamışım canım arkadaşım
Merak etme yuklesin tarifi hallederizAbla ne tarafa doğru kibliyoruz nefesine kuvvet kukrim üfle canfeb i
Geldin mi canımbende buçukta cikic prova izlemeyeYok onu başkası aldı:)
He iyisi olsunDomestos ,yoğun kıvamlı
Evde var göndereyimBanada majezik lutfen
Parol iç o zaman, onu kullanıyordum ben emzirirken:)Pardon parol emzirdigimi unuttum bi an
TamamKAFA mi kaldı gelince demlwrsin bende kandil simiti getiriyim