- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Tek tek gelinöpücük öpücük sarıl saril :))
zaten sana da kart demek istedi gözlerini sirkeye yatır falan ne ayak bu canfeb çıkışta dovelim mı
Onu görmüyorum duymuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek tek gelinöpücük öpücük sarıl saril :))
zaten sana da kart demek istedi gözlerini sirkeye yatır falan ne ayak bu canfeb çıkışta dovelim mı
acik sozlu demek dayanamiyorTutamiyor dilini
Arkadaşlarını toplasin gelsin,biz iki kişi yeteriz onlaraöpücük öpücük sarıl saril :))
Önce ben geliyorum çıkışta göreceksin senTek tek gelin
KesinlikleÇok aksiyonlu olacak galiba
Yeteriz onlara diyeydi bariArkadaşlarını toplasin gelsin,biz iki kişi yeteriz onlara
Aynen,cok açık sözlüacik sozlu demek dayanamiyor
Aksiyonu kim start verecek bakalım vuslat yada deynep diyorum benKesinlikle
Kaç çıkışı var buranin hangisinde buluşalım yakana kırmızı karanfil takÖnce ben geliyorum çıkışta göreceksin sen
De çok komikAynen,cok açık sözlü
En tenhada yöneticilerin olmadığı taraftan gelKaç çıkışı var buranin hangisinde buluşalım yakana kırmızı karanfil tak
Birimiz hepimiz,hepimiz işte öyleTek tek gelin
Ummadığı taş baş yararmis sen olmayasinAksiyonu kim start verecek bakalım vuslat yada deynep diyorum ben
Tatlı tatlı polemiğe giriyorBir
De çok komik
Yetersiz okuyan benYeteriz onlara diyeydi bari
Tamam benim beyaz sapkam var ordan tanı beniEn tenhada yöneticilerin olmadığı taraftan gel
Ben hep en uçlara kaçıyorum nevo bile açıklama yaptı kamuoyunaUmmadığı taş baş yararmis sen olmayasin
Hep yasliliktan bunlarBen hep en uçlara kaçıyorum nevo bile açıklama yaptı kamuoyuna
Bende siyah beyazesarp kot ceket var şuan gözleri dönen smileTamam benim beyaz sapkam var ordan tanı beni