OlabilirSponsor f makine markası olsa olur belki
J2 olmazmıİponhe olan kazanır
Yesen şaşardım herşeyin zararlı1 yumurtayı bile yiyemem
J2 olmazmı
Yesen şaşardım herşeyin zararlı
Merhaba abicim :)Merhaba,
Nevreste 'ye soralım mı ? Bende konuya hakim değilim ... 1-2 büyük emek sitesine baktım ikisini aynı kategoride kabul edince ben başlığı değiştirdim. Lakin konuşun halledin beni sokmayın.
- Haa kişisel fikrim okuduğum kadarı ile teknik olarak mantı evet makarna türevidir, ama ben hiç bir zaman mantıyı makarna olarak yemedim.
Ama olmazmki sevmiyorum bir şeklini sevmelisn omlet çılbır haşlama yağda peynirli dereotlu virt zırt
Yumurtayı sevmiyorum
Manti var yaniMerhaba abicim :)
Evet bende size katılıyorum mantıda bir makarna türüdür.Zaten dünyaca ünlü bir çok makarna bizim mantıya benzer sadece iç harçları farklıdır.
Bu sebeple ben bunları vermekte hiç sakınca görmedim.Tabi bazı arkadaşların aklına gelmedi .
Ama bizim kayseri mantımızı kimseye vermem onu baştan söyleyeyim bu 1. belli 2. kim olur:)
Tarifini değiştirmek isteyen kendine tarif bulan gelebilir:)
Alın size nevresteMerhaba abicim :)
Evet bende size katılıyorum mantıda bir makarna türüdür.Zaten dünyaca ünlü bir çok makarna bizim mantıya benzer sadece iç harçları farklıdır.
Bu sebeple ben bunları vermekte hiç sakınca görmedim.Tabi bazı arkadaşların aklına gelmedi .
Ama bizim kayseri mantımızı kimseye vermem onu baştan söyleyeyim bu 1. belli 2. kim olur:)
Yok doktor teşhisle söylerse
Evet onun için mola veriyorum suanİçeceğim dersen çok sebebi var
Nefsimle anlaştık,içmeyeceğimEvet onun için mola veriyorum suan
Olur yapalımO zaman el açması makarna yapalım :)
Ama olmazmki sevmiyorum bir şeklini sevmelisn omlet çılbır haşlama yağda peynirli dereotlu virt zırt
Hayırlı olsunMerhaba abicim :)
Hadi inşallah bende diyete başlar gibi her hafta niyetleniyorum birakmayaNefsimle anlaştık,içmeyeceğim