Lezbiyenlik Takıntısı....

zor bi durum...konuyu açan kişinin üzerine gidilmiş.. aslında üzerine gidilmek de değil...herkese cevap vermek istiyo arkadaş...çünkü tedavi görmüş..paylaşmak istemesi normal...ama tam atllattığından emin olamadım ben...sert çıkışları var okuduğum kadarıyla...inşallah huzurlu olur...

Rabbim dert verip derman aratmasın paylaşımın için teşekkürler belki aynı hastalıgı olup da farkında olmayan başka arkadaşlarımıza bir ışık olursun kkda kızlar maalesef toplumun tuu kaka dedigi genel geçer olmayan şeylere sık sık linç politikası uygularlar sonra topic vurun abalıya sürü psikolojisi olur çıkar canları sagolsun ne diyelim

ki lez de olabilirdin yıllar önce D.asena'nın Paramparça isimli kitabında : adam gay memleketinden uzak büyük bir şehirde yaşıyor yıllar boyu ailesinden ayrı oldugu için açıklama gereksinimi duymuyo neyse bir bayram arefesi annesi illa bayramda gel falan filan tutturunca adam da anne zaten çalışan yogun bir insanım bayram da tatil sewgilimle geçirecem diyor annesi onu da al gel diyor ;ama anne sevgilim ERKEK deyince olsun oglum onunla gel diyor neyse çok oldu okuyalı kısaca aklımda kalanı diyelim bunu okuma yazması dahi olmayan bir ana söylüyorsa evladını tamamen kaybetmnektense kız çocugu kötü yola düşüyor ailesi yine peşini bırakmıyo belki evladınız belki yigeniniz kimbilir ya da bacınız ya da aslanlar gibi dediginiz erkek kardeşiniz.... Allah başa vermeye diyorum büyük konuşanlara bol bol acı biber yolluyorum(meksikan degil ;ama kıyamam ölmeyin )))

Arkadaşlar , yorumda bulunan ve beni anlayan herkese ( anlayamanlarada tşk ederim ) çok çok tşklerimi sunarım..

Sürekli ben lezbiyenmiyim diye düşünen , kendilerinden şüphe eden arkadaşlar, sabah akşam sürekli bunu düşünen ve bu konuyu kafasından atmak için binbir türlü sacma davranış yada tören geliştirenler, lezbiyen kelimesini duyduğu anda yada lezbiyen bir ünlüyü gördüğü anda dehşete kapılmış gibi olan ve soğuk terler boşalan kadınlar;toplu soyunma odalarında soyunmaktan ''hayalet'' görmüş gibi korkanlar, yakın arkadaşlarınıza dokunmaktan korkanlar, onları çıplak görmekten acayip derecede tırsanlar, ''lezbiyen'' damgası yemekten korkanlar,

Sizler LEZBİYEN asla değilsiniz.

Sizler OKB hastasınınız.

Beyniniz sağlıklı çalışmıyor ve tedaviye ihtiyacınız var.

Ne kadar erken tedavi olursanız bu illet hastalığı yenebilirsiniz..

Şimdi lezbiyen bir kadınla lezbiyenlik takıntısı olan iki kadını kıyaslıyorum;

1) Lezbiyen Kadının Hissettikleri;

• Kadınlara aşık olur , sadece kadınlarla duygusal ilişkiye girebilir.
  • Cinsel açıdan son derece mutludur ve ilişkilerini kadınlarla yaşar.Bunu yaparkende kesinlikle suçluluk duygusu veya utanç duymaz.Asla ben lezbiyenmiyim diye düşünmez.Lezbiyen olmaktan mutludur.
  • Kadın bedenine dokunmaktan ve bakmaktan hoşlanır.
  • Kurduğu fantezilerin hemen hemen çoğu kadınlar üzerinedir.
  • Kadın olmaktan yana hiçbir şikayeti yoktur.Bir daha dünyaya gelse yine lezbiyen bir kadın olarak gelmeyi isteyebilir.
  • Tek şikayeti toplum baskısı yüzünden ilişkilerini rahat yaşayamamasıdır.

2) Lezbiyenlik Takıntısı olan OKB'li kadınının hissettikleri;

• Ömrü boyunca erkeklere ilgi duymuştur ve duyarda,
  • Kadınlara karşı duygusal hiçbirşey hissetmez,
  • Cinsel anlamda erkeklere ilgi duyar,
  • Fakat kafasına sürekli acaba ben lezbiyen olabilirmiyim diye takar.
  • 24 saat sabah akşam sürekli bunu düşünür,
  • Kendisini lezbiyen olmadığını ispatlamak için sürekli delil toplama peşine düşer,
  • Acaba en yakın kız arkadaşıma yaa ilerde aşık olursam diye günlerce uykuları kaçar,
  • Sürekli lezbiyen ilişki halindeki görüntüleri gözünün önüne gelir,
  • Ortak soyunma odalarında, wclerde kadın bedenine ait herhangi bir şey gördüğü zaman dehşete kapılır ve o tür yerleri kullanmamaya çalışır.
  • Lezbiyen kelimesinden çok korkar, bu kelimeyi duymamak için gazete bile okumaz,
  • Lezbiyen damgası yemekten tırsar , bu nedenle hiç bir arkadaşı ile aynı yatağı veya odayı paylaşmaz veya dokunmaz,
  • İlerde lezbiyen olursa ailesi tarafından terkedilmekten korkar

Çok güzel anlatmışsın..Tebrik ediyorum seni..Takıntını yenmenede sevindim..Bu tür takıntılar toplum baskısının bir sonucu olarakda ortaya çıkabiliyor..Kızlık zarı takıntısı olan bir çok insan tanıyorum..Bisiklete,ata vs binince kızlığının bozulacağını düşünen,en ufak bir harekette kızlığım bozuldu mu acaba diye tüm gün oturup ağlayan..Bunlar ciddi tedavi gerektiren takıntılar..Keşke herkes senin gibi bilinçli olsa...Tekrar tebrik ediyorumm..

Çok tşk ederim.Maalesef tamamiyle yani %100 geçmiyor ve nüks etme ihtimali var.

Ben şu an için % 80 oranında yendim , maalesef %20 - % 10 şüplerim hala devam ediyor ama eskisi kadar rahatsız etmiyor.

Bunada şükür ...

Bu arada bu hastalığın üzerine giderken,

1 tane lezbiyen çift ve 2 tane lezbiyen kadınla tanıştım..

Yani şaşırdım diyebilirim.

Gayet hoş , bakımlı ve akıllı kadınlardı.

Kimsenin aklına dahi gelmeyecek kadar normaldiler.Ne bir sarkıntılık ne bir taciz gayet normal bir kadından hiçbir farkları yok.

İlginç olan hepside mutluydu halinden..

Onlar mutlu olduktan sonra bizene dimi ama...Herkesin kendi tercihi..(Tabi doğuştan erkek hormonlarına sahip olan kadınlar,kadın hormonlarına sahip olan erkeklerde var)..
Benimde lezbiyen arkadaşlarım vardı..Gayet mutluydular hallerinden..Dediğin gibi öyle mutlu olmasalardı tercihlerini başka şekilde yapabilirlerdi..İnsanları hem olduğu gibi hem de olmayı istedikleri gibi kabullenmek gerek diye düşünüyorum..

benim tanıştıklarım gayet feminen ve hoş kadınlardı.kesinlikle erkeksi kadınlar değiller.tabii olanlarıda varmış.

üçünün ekonomik durumu gayet iyi idi.Sonuncusu ise eh işte.

çift olan işi baya ilerletmiş aynı evde filan yaşamaya başlamışlardı.aileleride sanırım kabul etmişlerki bir sorun çıkmamış.Paralarıda var , o yüzden istedikleri hayatı yaşayabiliyorlar.Maddi durumu kötü olan kara kara düşünüyor ben ne yapıcağım diye ama lezbiyen olmaktan yana bir şikayeti yok sadece istediği hayatı parası olmadan yaşamayacağını düşünüyor.

hiçbiride ben neden lezbiyen oldum keşke olmasaydım demiyor.Yani toplumun bakış açısından biraz rahatsızlar ama dışardan baktığınız zaman kimsenin aklına ''onların'' lezbiyen '' olabileceği gelmediği için kesinlikle sırıtmıyor.

.1 ay sonra etkisini gösterdi neymiş bu ilaç çok merak ettim,,üniversite 3. sınıf demişsin yetişkin bir kız 22 24 yaş arasında bir filimden mi etkileniyor yani ve bu konu aşırı uzatılmış ne yapsın bu forumdakiler yardım edin demişsin ??..uzatamayın lütfen ya.. biraz bu konu yaş...

escinsellik hastalık yahu doktorlar bile cocugunuzda boyle terslikler goruyorsanız doktora goturun diyor escinsellik normal bir davranıs degilki tabiki hastalık tedaviside vardır..tabiki soyle birseyde var butun hastalıklarda gec kalınırsa tedavi ise yaramaz sadece uygun zamanda tedavi olamyı bilmek lazım

canım öncelikle çok bilgilendirici bir konu açmışsın....eminim bu siteye üye ya da dışardan okb ile ilgili araştırma yapan bir çok insanın işine yarayacaktır...senin düzelmene bu takıntıdan kurtulmanada sevindim..

sana lezbiyensin diye direk teşhis konulması gülünç olmuş....

buna burdan doğru hiç kimse kanaat getiremez....

herneyse sen zaten asıl sorunun takıntı olduğunu anlatmışsın...evet ciddi bi problemdir bu...bende psikolojiyle ilgili olduğum için bilirim bu konuları...basit basit şeylerle başlayıp çok ileri düzeylere ulaşabilir....verdiğin örenklerin hepsi doğru....temizlik takıntısı,el yıkama,banyo yapma,ütüyü fişten çektimmi( 50kere kontrol ettiği halde ) içinden bi sesin Allah'a küfür etmesi vs vs bi sürü takıntı var....seninkide demekki izlediğin o filmin etkisinde kalıp lezbiyenmiyim yada olurmuyum korkusu üzerine oluşmuş...bunun yaşla başlada ilgisi yok...yani 20 küsur yaşındada olabilir 30 küsurda...

artı eşcinsellik bi hastalık değildir...bunu burda bi çok konuda bilgisi olan insanların söylemesi enteresan...yani bu konuda bi araştırma yapsanız gerçeği görürsünüz...ben bununla ilgili bi kitap okumuştum yıllar önce.....bu tamamen biyolojik bi olay....ufacık çocuklarda ilk belirtiler başlayabiliyor ama dikkate alınmadığı için büyüdüğünde ortaya çıkıyor ve sonrada ne yazıki dışlanıyolar....neyse ....

ldysm ben asıl senin hasta olduğunu düşünüyorum....yanlış anlaşılmasın hakaret anlamında değil cidden seninde bi uzmana görünmen gerek.....

yazdıkların çok üzücü....

Son düzenleme:
Lütfen konuyu farklı yönlere çekmeyiniz.
Bilgilendirme amaçlı açılan konuyu dine,kim daha bilgili,kültürlü savaşına çevirmeyiniz.

Ayrıca unutmayınız ki,dini konular ve yorumlar yasaktır...

Lütfen bana hangi doktorun eşcinsellik hastalıktır dediğini bilimsel makale göstererek ispatlayınız.

Bilimsel dergilerde yayımlanmış bir belge getirmediğiniz sürece sizi kesinlikle zerre kaale almayacağım..

Eşcinsel olan insan halinden en az sizin kadar mutlu , neden hasta olsun.

Haa siz kabul edemiyorsanız bence siz psikiyatriste gidin..

ellendesegeneres,

konu açtın anlattın sorununu tamam ama neden herkese kendini ispat etme çaban var.. anlayamadım...sen böyle yaparsan emin ol daha da üzerine gelinecek...eşcinselliğin hastalık olması üzerine makale olsa ya da olmasa ne değişicek söyler misin?

görüyorum ki sorunun hala devam etmekte...ve burda bizlere ''ben lezbiyen değilim,takıntı bendeki'' demen sürekli her mesajında ispat çaban kendini aşağı çekiyo...hakaret değil bu yanlış anlama...sen lezbiyenliği yani KADININ KADINA İLGİ DUYMASINI normal karşılıyosan daha fazla bişey diyemeyiz...bu senin sorunun...insanlara pisikiyatra gidin vs demen sorununu gün yüzüne çıkaran en önemli cümle...tedavi gören sensin...bunu unutuyo gibisin...bu yorumlar senin canını çok sıkıcak...yerinde olsam bu kadar insanla muhatap olmam ve sorunumla kendim ilgilenirdim...çünkü bazı insanlar doğal karşılamıyo...insanlar inançları gereği benimsemez bunu...bunu sorgulamak hayır efendim normaldir kabul et psikoloğa görün demek kimsenin haddi değil...konuyu açmışsın ki insanlar yorum yapsın...ozaman insanlara en başta senin hoşgörülü yaklaşman gerekiyo konu sahibi olarak...

bir sapkınlar vardır birde hormonel bozuklu yasayanlar sapkın olanlar evet hasta degil farklı heyecan vs tercihini bu yonde yapar ama hasta olanlar elinde olmayan sebeplerden dolayı kendi cinsine ilgi duyar..escinsel olan bir insanı ne kucumserim nede onaylarım herkesin hayatı ama eger hastalık degil diye kabul edilirse kucuk yasta cocukların boyle problemleri olabiliyor o yastaki cocuk bunumu tercih ediyor yani yapmayın ya

Son düzenleyen: Moderatör:
Kısaca özetliyorum:

'EŞCİNSELLİK TERCİH DEĞİL DOĞAL BİR EĞİLİMDİR'

'Tedavilik bir şey değil' (Bu durumda hastalık da değil)

Ergenlikte fark ediliyor

Kendini suçlu hisseden çocuğa dünyada tek eşcinselin kendisi olmadığı söylenmeli!!

Bu takıntıdan müzdarip bir tek ben varmışım koca forumda ..

Tam takıcak şeyi bulmuşum..:lepi:

Bu arada doktorum ilaçlarımı değiştirdi ve hipomani tehşisi koydu.Maalesef işimide kaybettim bunun yüzünden.Aşırı sinirlilik hali ve cesaret ve kavga etme halleri vardı meğerse uzun süreli antidepresan kullananlarda hipomani olabilirmiş.

Şu an için iyiyim ama bu ilaçlarla daha ne kadar giderim kimbilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…