- 31 Mart 2010
- 667
- 4
-
- Konu Sahibi ellendesegeneres
Rabbim dert verip derman aratmasın paylaşımın için teşekkürler belki aynı hastalıgı olup da farkında olmayan başka arkadaşlarımıza bir ışık olursun kkda kızlar maalesef toplumun tuu kaka dedigi genel geçer olmayan şeylere sık sık linç politikası uygularlar sonra topic vurun abalıya sürü psikolojisi olur çıkar canları sagolsun ne diyelimMrb;
Bunun lut kavmi ile uzaktan yakından alakası yok.Bu bir hastalık fakat lezbiyen olmak hastalık değil.Ama lezbiyen olmaktan kormak hastalık.Arada belirsiz ama çok önemli bir fark var.
Ki bu takıntı sadece cinsel konularda değil dinsel takıntılarda var.Özellkle dindar insanlarda allaha kufur etme takıntısı yani vesvese gibi.
Bu bir psikiyatrist bir hastalık.
Ayrıca toplumumuzda eşcinsellik ayıp yada ahlaksızlık sapıklık olarak algılandığından , bu tür konulara hassas yada titiz olan benim gibiler kafayı takıyor işte.
Halbuki lezbiyen olmak dünyanın sonu asla değil.Ölüm yok ucunda..
Şimdi lezbiyen bir kadınla lezbiyenlik takıntısı olan iki kadını kıyaslıyorum;
1) Lezbiyen Kadının Hissettikleri;
- Kadınlara aşık olur , sadece kadınlarla duygusal ilişkiye girebilir.
- Cinsel açıdan son derece mutludur ve ilişkilerini kadınlarla yaşar.Bunu yaparkende kesinlikle suçluluk duygusu veya utanç duymaz.Asla ben lezbiyenmiyim diye düşünmez.Lezbiyen olmaktan mutludur.
- Kadın bedenine dokunmaktan ve bakmaktan hoşlanır.
- Kurduğu fantezilerin hemen hemen çoğu kadınlar üzerinedir.
- Kadın olmaktan yana hiçbir şikayeti yoktur.Bir daha dünyaya gelse yine lezbiyen bir kadın olarak gelmeyi isteyebilir.
- Tek şikayeti toplum baskısı yüzünden ilişkilerini rahat yaşayamamasıdır.
2) Lezbiyenlik Takıntısı olan OKB'li kadınının hissettikleri;
- Ömrü boyunca erkeklere ilgi duymuştur ve duyarda,
- Kadınlara karşı duygusal hiçbirşey hissetmez,
- Cinsel anlamda erkeklere ilgi duyar,
- Fakat kafasına sürekli acaba ben lezbiyen olabilirmiyim diye takar.
- 24 saat sabah akşam sürekli bunu düşünür,
- Kendisini lezbiyen olmadığını ispatlamak için sürekli delil toplama peşine düşer,
- Acaba en yakın kız arkadaşıma yaa ilerde aşık olursam diye günlerce uykuları kaçar,
- Sürekli lezbiyen ilişki halindeki görüntüleri gözünün önüne gelir,
- Ortak soyunma odalarında, wclerde kadın bedenine ait herhangi bir şey gördüğü zaman dehşete kapılır ve o tür yerleri kullanmamaya çalışır.
- Lezbiyen kelimesinden çok korkar, bu kelimeyi duymamak için gazete bile okumaz,
- Lezbiyen damgası yemekten tırsar , bu nedenle hiç bir arkadaşı ile aynı yatağı veya odayı paylaşmaz veya dokunmaz,
- İlerde lezbiyen olursa ailesi tarafından terkedilmekten korkar
Çok güzel anlatmışsın..Tebrik ediyorum seni..Takıntını yenmenede sevindim..Bu tür takıntılar toplum baskısının bir sonucu olarakda ortaya çıkabiliyor..Kızlık zarı takıntısı olan bir çok insan tanıyorum..Bisiklete,ata vs binince kızlığının bozulacağını düşünen,en ufak bir harekette kızlığım bozuldu mu acaba diye tüm gün oturup ağlayan..Bunlar ciddi tedavi gerektiren takıntılar..Keşke herkes senin gibi bilinçli olsa...Tekrar tebrik ediyorumm..
Onlar mutlu olduktan sonra bizene dimi ama...Herkesin kendi tercihi..(Tabi doğuştan erkek hormonlarına sahip olan kadınlar,kadın hormonlarına sahip olan erkeklerde var)..
Benimde lezbiyen arkadaşlarım vardı..Gayet mutluydular hallerinden..Dediğin gibi öyle mutlu olmasalardı tercihlerini başka şekilde yapabilirlerdi..İnsanları hem olduğu gibi hem de olmayı istedikleri gibi kabullenmek gerek diye düşünüyorum..
OKB' si olan arkadaşlar takıntınız herne ise olursa olsun kesinlikle o sacma düşüncelerden kaçmayın.Üzerine gidin.
Ve söylemesi kolay ama uygulaması çok zor biliyorum.Moraliniz bozulmasın.Tüm gücünüzle o korktuğunuz düşüncelerin üzerine gidin.
Şizofreni olmaktan mı korkuyorsunuz, o zaman kendinizi bir şizofreni gibi hayal edin.
Lezbiyen olmaktan mı korkuyorsunuz, o zaman kendinizi lezbiyen bir kadın olarak hayal edin.
Kendi çocuklarınıza zarar vermekten mi korkuyorsunuz, çocuklarınıza zarar verirecek hayaller kurun,
Temizlik takıntınız mı var, bir gun boyunca kendinizi hiç ama hiç temizlemeyin..
Bunun gibi onlarca takıntı var ve ona hedef korkulan düşüncelerin üzerine gitmek...
Korkmayın..
Frederic Nietchse ne demiş;
''Beni öldürmeyen şey güçlendirir.''
escinsellik hastalık yahu doktorlar bile cocugunuzda boyle terslikler goruyorsanız doktora goturun diyor escinsellik normal bir davranıs degilki tabiki hastalık tedaviside vardır..tabiki soyle birseyde var butun hastalıklarda gec kalınırsa tedavi ise yaramaz sadece uygun zamanda tedavi olamyı bilmek lazım
Lütfen bana hangi doktorun eşcinsellik hastalıktır dediğini bilimsel makale göstererek ispatlayınız.
Bilimsel dergilerde yayımlanmış bir belge getirmediğiniz sürece sizi kesinlikle zerre kaale almayacağım..
Eşcinsel olan insan halinden en az sizin kadar mutlu , neden hasta olsun.
Haa siz kabul edemiyorsanız bence siz psikiyatriste gidin..
Kısaca özetliyorum:
'EŞCİNSELLİK TERCİH DEĞİL DOĞAL BİR EĞİLİMDİR'
'Tedavilik bir şey değil' (Bu durumda hastalık da değil)
Ergenlikte fark ediliyor
Kendini suçlu hisseden çocuğa dünyada tek eşcinselin kendisi olmadığı söylenmeli!!