Lezbiyenlik Takıntısı....

Saçma düşünceler dediğiniz şeyler lezbiyenliği belirleyen şeyler değil mi zaten.

Saçma düşünceler dediğiniz şeyler lezbiyenliği belirleyen şeyler değil mi zaten.

Bana göre sacma düşünceler ama lezbiyen bir kadına göre son derece normal gelen düşünceler.

Yani mesala bir arkadaşımla konuşuyorum, tam o sırada gözümün önüne onunla seks yaparkanki görütülerim geliyor.Bu bana ters gelen birşey.Benliğime yabancı.O anda yüzüm kızarıyor ve ortamı terk edip yalnız kalmak ve ağlamak istiyor ınsan.

Kavim helak edildiğinde ordaydınız sanırım,konuya şahit olmuş gibi kesin cümleler kurmak da ne ola ki :hulya:
Bu "size göre"arkadaşım..hayat varsayımlardan ibarettir
Eşcinsellik bir tercihtir,hastalık değildir bana göre

-2. düşünceyle savaşmak 1. eylemi gerçekleştirmekten iyidir bence.
-2. kişi 1.olmaktan sizin yöntemleriniz sayesinde kurtulabir.
-1. kişi hastadır ayrıca, bana ve toplumun büyük kesimi tarafından normal olmayan,
Allah tarafından hoş karşılanmayan bir hareket içerisinde.
- Ayrıca buna da alışmış, normal görüyor, rahatsızlık duymuyor. en kötüsü de bu.

Büyük konuşmak istemiyorum canım ama bana ters.bu takıntıdan kurtulduğunuza sevindim.

Şimdi lezbiyenlik takıntısı olan biri kesinlikle lezbiyen değildir yada olması mümkün değildir.Çünkü zaten lezbiyen olmaktan korkuyor neden lez olsun.

Değişik türde bir sürü takıntı var.Kimisi şizofreni miyim diye kafaya takıyor.Şimdi bu kişi şizofreni hastası kesinlikle değil sadece okb hastası.

İşte lezbiyenlik takıntısı olan biri OKB hastası lezbiyenlikle uzaktan yakından alakası yok.

Birde OKB hastalığı nevrotik hastalıklar başlığı altındadır.

Psikiyatrist rahatsızlıklar 2 başlıkta incelenir.

a) Nevroz
b) Psikoz

Nevrotik hastalıklar;
Depresyon, panik atak,OKB, Sosyal fobi gibi...

Psikoz Hastalıklar;
Şizofreni, Manik Depresif, Paranoya, Histeri gibi....

Nevrotik insanlar gerçekle hayali ayırt etmekte sorun yaşamazlar ve yasalar karşında ''aklı dengesi'' yerinde sayılır.

Psikoz hastaları ise gerçekle hayali ayırtedemezler.Bu nedenle yasalar önünde imzaları veya vekaletleri geçersizdir.

bencede hastalıkdır bu tarz secimler cunku normal degil karsı cinse ilgi duymak yerine kendi cinsinize ilgi duymanın nesi dogru veya normalki zaten..senin atlattıgına sevindim seninki takıntı gibi geldi bana gercekten bir ilgin yok ama olmasından korkuyorsun

canım evet benimki takıntı ve allah düşmanıma bile vermesin.Çok pis birşey bu.Ruh kanseri gibi birşey.Çok acı veriyor insana...

yok ya anlayabiliyorum seni benimde olmustu bi ara takıntım olmasından cok korktugum birsey sanki ya olduysa diye oyle cok takmıstımki..fazla dusunmiycen zamanla gecmeye baslıyor zaten tabi ilerlerse tedavi sart olur ama cok fazla dusunme boyle seyleri

Kavim helak edildiğinde ordaydınız sanırım,konuya şahit olmuş gibi kesin cümleler kurmak da ne ola ki :hulya:
Bu "size göre"arkadaşım..hayat varsayımlardan ibarettir

Dini inancımız zaten görmediğimiz bizi yaratan Allah(cc) inanmamızla başlıyor.
Kuran_ı Kerim'i inerken görmedik ama indiğine iman ediyoruz.Hz Muhammed'in peygamber olduğuna dair gözümle gördüğümüz bir veri yok ama iman ediyoruz.Din inancı koşulsuz itikattır zaten.Özü budur.. Lut kavminin durumu Kuran_ı Kerim'de yazar Kuran'da yazan Allah'ın kelamıdır Allah'ın kelamı da benim ve tüm islam inancına sahip olanlar için koşulsuz doğrudur..Üyenin açıklamasını Lut kavminin başına şu şu geldi diye anlatması bundan kaynaklanır bizzat şahit olduğundan değil.."size göre " dmeişsiniz ya öyle değil Kuran'a göre..! Şurada Lut kavminin akıbeti açıklanır..

Lut Kavmi - Vikipedi

Son düzenleme:
OKB hastalığının bilinen 3 farklı tedavısı var.

1) İlaç tedavisi..Anti depresan kullanıyorsunuz ve işe yarıyor bazılarında işe yaramıyor tabii..
2) Psikoterapi...Takıntının üzerine gitmeniz sağlanarak, ondan korkmamayı öğreniyorsunuz..

3) Ne ilaç nede psikoterapinin işe yaramadığı veya geçmişte böyle bir imkan olmadığı zamanlar, psikocerrahi ile beynin sağ ve sol lobları arasındaki sinir dokusu kesilerek bu hastalığın çok büyük bir yüzde ile geçirmek mümkün.Fakat ülkemizde bu tür ameliyatla yapılmıyor ve hatta dünyadada yapılmıyor.Sadece aşırı boyutta ve tüm tedavi metodlarını deneyipte fayda görmeyen ve intihara meyiili kişilere uygulanıyor.Ameliyattan sonra kişilerde kişilik değişikleri gözlemlemiş..

Valla ben ameliyat bile olmaya razıydım.Yterki bu düşünceler bir daha aklıma gelmesin..

Bence lezbiyensiniz,yada yatkınsınız çeşitli sebeplerden dolayı.
Kullanıcı adınız çok manidar yani lezbiyen olmaktan bu yaşananlardan bu kadar rahatsız birini bu kullanıcı adını alması gerçekten çok enteresan.
Çünkü bahsi geçen kişi eşcinselliğin en meşru halidir ki evlenmiştir yine bir eşcinsel kadınla..
lezbiyenlerin tanrısı yani o kadın kariyer toplumsal saygı vs yönünden..
ben sizin gerçekten lezbiyen olduğunuzu düşünüyorum toplumu aydınlatmak adını açtığınız bu konuyu ise samimi görmüyorum.

yok ya oyle demeyin internette arastırırsanız bu tarz takıntıları banyodan takıntı yuzunden 5 saat cıkmayanları,kimseyle cinsel iliski yasamadıgı hatta test yaptırıp temiz oldugu halde aids oldugunu sananları,cocugu icin ya camdan atarsam diye dusunenleri,surekli yıkandıgı halde pis oldugunu sanıp yıkananları..bunlar sadece korkulardır oyle oldukları icin degildir

Valla o sizin görüşünüz beni ilgilendirmez.Lezbiyen olurum veya hetereseksuel olurum oda beni ilgilendirir ,sizi hiç ama hiç ilgilendirmez.Velev ki lezbiyen oldum , bundan size ne?

Veya hetereskseullim yine bundan size ne?

Konuyu samimi görüp görmemeniz beni ilgilendirmez ama varsa bir şikayetiniz dile getiriniz veya şikayet ediniz.

Ayrıca lezbiyen olmadığımı veya olsam bile bunu ispatlama zorunluluğum olmadığını düşünüyorum.

Ayrıca nickim olan ellendegeneres dünyadaki en ünlü lezbiyenlerden olup üstelik evlidir.Fakat hiç tvde seyrettiniz mi bilmiyorum yaptığı showlarda daha çok kadınlar vardır.Ve birçoğuda hetereseksueldir.Yani şimdi o heteresekseul kadınla ellendegenerisin showuna gittiler diye nasıl lezbiyen olmuyorlar benimde bu bayanın nicikimi taşımam lez olduğum anlamına gelmez.Ayrıcada ellendegenerisi çok beğenir ve prgoramınıda keyifle izlerim.

Showunu bende izlerim ve lezbiyen değilim.Komik ve şirin bulurum.
Ama hem lezbiyen olmaktan korkup hem de onu kullanıcı adı yapan kişi de ben değilim..
Herşey aşikar bence

Showunu bende izlerim ve lezbiyen değilim.Komik ve şirin bulurum.
Ama hem lezbiyen olmaktan korkup hem de onu kullanıcı adı yapan kişi de ben değilim..
Herşey aşikar bence

Tamam velev ki lezbiyenim, bu seni ilgilendirir mi peki?

Sen benim yanımdamıydım tedavi olurken.Benim psikiyatristimiydiniz ki beni tanımadan bu şekilde konuşabiliyorsunuz.

Yada siz psikiyatrist misiniz ki nicikimden dolayı benim cinsel kimliğim hakkında tespitte bulunabiliyorsunuz?

Herşeye tamam diyorum.

Velev ki lezbiyenim bundan sana ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…