Lezbiyenlik Takıntısı....

Eee şimdi bu ne demekki siz(bu tarz düşünenler için konuşuyorum sadece alıntı yaptığım kişi için değil) dininiz için saygı bekliyorsunuz ama insanların tercihlerine saygı gösteremem diyorsunuz..
Herkes birbirinin dini duygularına da saygı göstermeli cinsel duygularına da.. Çok büyük konuşuyorsunuz bazen.. Homoseksüelliğin büyük çoğunluğu hormonal sorunlardan kaynaklanıyor ve engellenemiyor. İlerde oğlunuz veya kızınız homoseksüel olursa onu öldürecek misiniz? Allah verdi diyip kabullenirseniz bugün burda yaptığınız hakaret ve alay içeren sözler vicdanınızı rahatsız etmeyecek mi?
Duvarlarınızı yıkın dünyaya at gözlükleriyle bakmayın. Tek doğru sizin bildiğiniz değildir başka insanlarında bildikleri doğrular vardır. Bu konuda eğitim alan insanlar bunun hastalık olmadığını söylüyorsa bir bildikleri vardır.

Direk kendi üzerinize alınmamanızı söylemiştim, sadece dini görüşler hakkında saygı bekleyip, başkalarının özel hayatına saygı göstermeyen insanlar için konuştum okuyamayan ben değilim sizsiniz galiba? İsterseniz ordaki cümlenin anlamını tekrar tekrar açıklayabilirim..
orda diyorum ki
'Dinime inan ya da inanma bu kadar insan bu dine inanıyorsa bu dine saygı göstermek zorundasın diyen insanlar için konuşuyorum sadece alıntı yaptığım kişiyi eleştirmiyorum onun cümlesi anlatacağım şeye en yakın cümle o yüzden onu alıntı yaptım'
Şimdi sizin anlama düzeyinize inebilmişimdir umarım. Sizin mantığınız kadar düz bir mantıkla da diyorum ki 'Bu kadar psikolog birleşip homoseksüellik bir hastalık değil diyorsa bunu kabullenmek zorundasınız homoseksüellik bir hastalık değildir. Lütfen biraz daha saygı.'

Siz şimdi yine yanlış anlayıp laf sokmaya kalkarsınız falan diye şunu da açıklığa kavuşturayım ben bu cümlelerimde homoseksüelliği de savunmuyorum. Kızdığım şey düşüncelerine, inançlarına karşı saygı bekleyip görüşleri ve duyguları kendisine uymayan insanlara pislik muamelesi yapanlaradır.

Zaten her şeyin başında konu sahibi arkadaşımız burada bambaşka bir olaydan bahsederken homoseksüeller pisliktir gibi bir konuya dönmek, döndürmek sapkınlıktır. Bilgisizliktir. Lütfen daha fazla kitap okuyup lise sınavlarında çıkan paragrafta anlam konusu testlerini de çözün ki anlatılmak istenen konuyu iyi anlayıp konuları 180 derece döndürmeyin.

Ve yine alıntı yaptığım arkadaşım burada bahsedilen konunun tek muhattabı sen değilsin yine sadece seni suçlamışım gibi üstüne alınıp çemkirme olur mu?

Çemkiren ben değil sizsiniz. Ne kadar çirkin bir ifade...
Evet parantez içini çok iyi okudum. Ama beni de bu tarz düşünenler diyerek içine katmışsınız ve koskoca topikte sadece beni alıntılamışsınız. Siz gidin bahsettiğiniz anlamda saygı göstermeyenler varsa madem onları alıntılasaydınız. Benim yazımın üzerinden başkalarına laf çarpmaya çalışmayın bunu yaparken de beni de içine katıp konuşmayın o zaman. Kimse muhattabınız onun yazısını alıntılayıp yorum yapın. Anlama düzeyimi zekamı tespit etmeye çalışmak sizin haddiniz değil, hakaretlerinizi aynen iade ediyorum. Sataşmayın başka ihsan istemez...

Dün akşamdan beri cevap yazmak için sabırsızlanıyorum, üyeliğim ancak aktive oldu.
Ben de bu takıntı mevcut, ama bu forumun bu kısmında o kadar cahilce şeyler yazılmış ki sinir oldum. Bi kere takıntı nedir bilmeyenler veya yaşamayanlar neden bu konuya yorum yazıyorlar, öyle misin böyle misin diye. Kime ne, kızın bi derdi var ve paylaşmış. O kadar bilendim ki umarım sizin başınıza da gelir demek istiyorum(takıntı hastalığından bahsediyorum) ama yine de Allah'tan korkum var, Allah büyük diyorum.
Bu arada konunun sahibi arkadaşa da tavsiyelerim var. Bi kere bu takıntı hastalığı o yüzden içeriği ile ilgilenmeye gerek yok. Kimin cinsel tercihi nedir, nasıl yaşarlar çok da lazım değil. Onlardan birini nşck olarak kullanmak da ferahlatıcı değil bence tabi. Her sapıkınlığı benşmsemek zorunda değiliz. Psikiyatrlar bile bu hastalığı çok çözebilmiş değiller bence. O yüzden biraz yanlış yönlendirme vari git hayatlarını öğren vs... Bana da tavsiye edecekti psikoloğum ama ağzını bile açtırtmadım. Biz olmadığımızı bildiğimiz bir şeyi unutmaya çalışıyoruz. Mesela tansiyon hastası değilsiniz ama ya hastaysam ı aklınızdan çıkaramıyorsunuz.
Forumda hasta olmayan kimsenin bu konuyu anlamalrını beklemiyoruz zaten.
Benim nasıl baş ettiğime gelince, şu anda ilaç kullanmıyorum çünkü hamile kalmak istiyorum. Ama ilaç tedavisi şart.
En önemli kalkanım artık din. Zaten imanı olan bir insandım ama bu konu daha çok dine ve Allah'a sarılmama vesile oldu. Her şerde bir hayır varmış.
Evet bence bu bir hastalık, bizi yaratan bunun için bir kavimi helak etmiş. İnsanlığın amacına aykırı, ayrıca hiçbir ilahi dinde de eşcinsellik kabul edilebilir değil. Madem öyle demek ki ben de zaten olmadığım bir şeyi düşünmemeliyim, bu şeytanın bir vesvesesi.
Diğer bir unsur da ibadet, insan bedeni ibadet etmeye uygun yaratılmış, bu da hem bedeni hem ruhi sağlığı korumaya faydalı.
Hayatımı bu boş takıntı ile geçirmeye niyetim yok. Var olma sebebim neyse onu yaşamak için elimden geleni yapacağım.
Konu sahib,i sen de gençsin, bırak bu sapkınları, takıntı hastalığına ve sebebine odaklan. Şeytan bizi yanında cehenneme götürmek için binbir şeyle bizleri meşgul ediyor, bizimki de bu.
Allah yardımcımız olsun.

Ben bir lezbiyenim kendimi bildim bileli 7 8 yaşımdan beri ilk kez kadına aşık oldum ve ömrü hayatım boyuncada kadına aşık olucam şu an 30 yaşımdayım bu zamana kadar sayısını bilmediğim kadınlarla birlikte oldum siz nasıl erkek seviyosanız dokunmayı öpmeyi veya gözlerinin içine bakmayı bende aynen kadınları seviyorum bu bir hastalıkta değildir istediğiniz kadar burda kendinizi parçalasanızda türkiyenin en ünlü psikiyatrisine sadece eşcinselliğin hastalık olup olmadığını aileme kanıtlamak için gittim milyonlarca para döktüm bu yolda hastalıksada kesinlikle beni tedavi etmesinler salya sümük ağlayan evlilik nişan peşinde koşan heteroseksüeller yerine hasta bir eşcinsel olmayı tercih ederim her zaman he ama eş cinsim biriyle evlenmeyi gerçekten çok isterdim fakat evlilik 1 imza değildir zaten gönülde başlar biter herşey herneyse sonuç gittiğim bütün psikiyatriler isterseniz isimlerinide burda verebilirim reklam yapmama amaçlı yazmıyorum eşcinsellik hastalıkmı doktor bey doktor hanım dediğim zaman ailemin aldığı tek cevap saçmalamayın efendim biz buna hiçbişey yapamayız hastalık filan değildir tercihte değildir doğar ve herşey gelişir çaktırmayın lezbiyeni gözünden anlarım gittiğim 1 doktorda ellen degeneres kopyası bişeydi :KK70: herneyse tartışmak isteyenle seve seve bu konuda tartışır veya merakı olanlada merakını giderebilirim yanlış anlaşılmasın yani sorulara cevap verebilirim :KK70:

kişilerin düşüncelerini seçimlerini yaptıklarını kimse onlaylamak yada benimsemek zorunda değil
ama bunlar var olan gerçeklerdir
hayatım boyunca birilerinin birilerini değiştirme çabasından nefret etmişimdir
hastalıktır diyen bir kesim var yok hastalık değil tercihtir diyen var
yok sapkınlıktır diyen var
kişilerin tercihleri onlara aittir illa bir isim koyma çabası neden
hiç bir lezbiyen bir kadının tercihlerini yargılamazken
nedendir ki lezbiyenler onlarca tuhaf soru ile karşılaşır ve cevap vermek zorunda kalır

Bu arada lezbiyenlik bi takıntı değildir,bi hastalık da değildir.
Lezbiyen arkadaşlar nasıl bunu takıntı diye nitelendiriolar,en başta onlar karşı çıkması lazım,anlayamadım:44:

X