• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leylann kk evi...

evinizde gule gule oturun, mutluluklar dilerim yuvanizda yatak odasi cok hos

ev ve eşyalar çok güzel cnm sadece eşyaları yerleştirmeni begenmedim.. hani tabiri caizse tren gibi dizmişsinn salondaki eşyalarııı...bence bitarafııı yemek odası şeklinde bitarafı solon takınımı koyabilirsinnn...

bende arkadaşa katılıyorum yemek odasını karşıya bilg. olan yere taşisan yan yana değilde iki bölüme ayırsan odayı daha hoş durur bencedea.s.

anaaam sen bu eve küçük mü diyosun salonunda yemek masan ve oturma gurubun ıvır zıvır sığdıktansonra ben oeve küçk demem arkadaş... evinçok zevkli şıkır şıkır, ama bu kadar ışıltı bence sizi yorar yani çok şık ama rahat değil gibi görünüyor

canım ben şu mutfağının nerde olduğunu çok merak ettim..
salonda mı o?
bide iki tane kapısı var bi sağda bi solda onlar neye açılıyo?
ve gerçekten küçükmüş mutfağın iş yaparken zorlanıyosundur doğru fakat tasarımı çok güzel..
k.bakma baya sordum ama enteresan geldi ve merak ettim kaydirigubbakcemile3

leyla yatak odası takımlarımız aynı.ben mobılyayı aldım ama henuz evımız kurulmadı.yatak odası mobılyasından memnun musun kullanıslı mı

Canım ben klasik mobilyayı çok severim evini çok beğendim bu sitedeki en güzel evlerden biri bence güle güle otur:nazar::nazar::nazar:

Back
X