- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.684
- 598
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Milletvekili hakları kalıyor ancak oylamalara katılamıyor ve anayasa kararlarında bulunamıyor.
Nitekim ki geçersiz sayıldı.
Aaa oky sen Türk degil misin peki nesin? Valla hiç bir zaman Türk olmadığını düşünmemiştim.okypete .!.:bu konuda kafam karışık.
sadece şunu düşünüyorum.
bunun sonu nereye kadar gider.
malum bu ülkenin adı türkiye.
türk geçiyor içinde, oysa ben değilim.
adı değişmeli diyenede hakvermek gerek..
bunu savunanlara görede öyle olmalı.
ve ben ülkemin adının değişmesini asla istemiyorum
bence ülkenin de adının değişmesi gerek... "osmanlı" olsun deerrrrmiişşşiim, alıntıları yermişimbu konuda kafam karışık.
sadece şunu düşünüyorum.
bunun sonu nereye kadar gider.
malum bu ülkenin adı türkiye.
türk geçiyor içinde, oysa ben değilim.
adı değişmeli diyenede hakvermek gerek..
bunu savunanlara görede öyle olmalı.
ve ben ülkemin adının değişmesini asla istemiyorum
yine olmazki. osmanlıda kürt devleti değildi. türk devletiydi.bence ülkenin de adının değişmesi gerek... "osmanlı" olsun deerrrrmiişşşiim, alıntıları yermişim
ben türküm. zaten o yüzden adının değişmesini istemiyorum ülkemin. beni yanlışmı anladın acabaAaa oky sen Türk degil misin peki nesin? Valla hiç bir zaman Türk olmadığını düşünmemiştim.
osmanlı çok milletli bir devletti. kürtlerden osmanlıyı sevmeyenler aşırı marjinal olanlar bence, illaki kürt devleti olsun, illaki kürdistan olsun diyenler... neyse sonuçta olmayacak bişey. biz de şu an bi Osmanlı değiliz; küçücük anadoluya sıkışmış bir ülkeyiz, Osmanlıyla alakası yok...yine olmazki. osmanlıda kürt devleti değildi. türk devletiydi.
sorun çıkar onada. leyla zana düşüncesindekiler onuda istermez
zaten leyla zanada marjinal. onun bakış açısından bahsetmiyormuyuz. ayrıca osmanlı için herr zaman tarihte,türk devleti denirosmanlı çok milletli bir devletti. kürtlerden osmanlıyı sevmeyenler aşırı marjinal olanlar bence, illaki kürt devleti olsun, illaki kürdistan olsun diyenler... neyse sonuçta olmayacak bişey. biz de şu an bi Osmanlı değiliz; küçücük anadoluya sıkışmış bir ülkeyiz, Osmanlıyla alakası yok...
osmanlı islam devleti idi, türk devleti değil.zaten leyla zanada marjinal. onun bakış açısından bahsetmiyormuyuz. ayrıca osmanlı için herr zaman tarihte,türk devleti denir
bence ülkenin de adının değişmesi gerek... "osmanlı" olsun deerrrrmiişşşiim, alıntıları yermişim
sana göre.ama tarihte türk devleti.osmanlı islam devleti idi, türk devleti değil.
keşke geberseymiş girdiği delikte.. nefret ediyorum hepsinden..Zana’nın dokunulmazlığı 2 Mart 1994′te HEP milletvekilleri Orhan Doğan, Hatip Dicle, Ahmet Türk, Sırrı Sakık ve Mahmut Alınak’la birlikte kaldırılmış ve gözaltına alınıp yargılama sonucu hapse mahkum edilmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?