- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- 108
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Maaşını alacak ama bu durumda,daha önceki yeminlerde tekrar etmişlerdi.
Gerçi kadın salonu terk etmiş gitmiş hemen,showunu yaptı tabiki..
keşke geberseymiş girdiği delikte.. nefret ediyorum hepsinden..
ırkçılıksa bu (!) ırkçıyım evet...
ayrıca Türkiye'de yaşıyorsa mv olurken edeceği yemin tabi ki de Türkçe olmalı. ordan burdan uydurulmuş bir dil değil!!!
Maaşını alacak bu koşullarda ama hdp nin bir milletvekili kaybı olacak.
bi kaç kelime var. onu ve onun gibileri tam tanımlayan.Bu topraklardayaşıyorsa ettiği yemine sadık kalacak vatandaş,ama ne yapıyor her yeminde olayçıkartıyor..
bi kaç kelime var. onu ve onun gibileri tam tanımlayan.
k ile başlayıp k ile biten. k ile başlayıp e ile biten. falan böyle kelimeler..
ama neyse ki ben edepli bi insanım.
onu girdiği yerden çıkarıp meclise sokanlar, buna izin verenler utansın..
inan bana adam gibi yemin etse de batardı bana..Adam gibi yemini etse tamamda,her seferinde aynı olayları yapıyor,reklam kokan hareketler bunlar.
inan bana adam gibi yemin etse de batardı bana..
zira zerrece hoşlaşmıyorum kendilerinden...
ahada bu soruyaydı cevabım. yoksa keyfimden durup dururken, ben türküm kızlaaaar heyyooo diyecek kadar delirmedimAaa oky sen Türk degil misin peki nesin? Valla hiç bir zaman Türk olmadığını düşünmemiştim.
bende bu mesajını okuduğumda sizofrenin düşündüğü gibi düşündüm, tam soracaktım, ama cevap vermişsin zaten.bu konuda kafam karışık.
sadece şunu düşünüyorum.
bunun sonu nereye kadar gider.
malum bu ülkenin adı türkiye.
türk geçiyor içinde, oysa ben değilim.
adı değişmeli diyenede hakvermek gerek..
bunu savunanlara görede öyle olmalı.
ve ben ülkemin adının değişmesini asla istemiyorum
orada yanlış anlaşılmış sanırım. yani ben değilimi zara gibi düşünenler için yazmıştım. onlar böyle düşünüyor babında..bende bu mesajını okuduğumda sizofrenin düşündüğü gibi düşündüm, tam soracaktım, ama cevap vermişsin zaten.
Oky komik olma istersen! Tarihi kaynaklarda, tarihi kimin yazdığı da önemli. Senin okuduğun batı kaynaklı kitapların yazdığı tarihe (Wikipedia da batı kaynağı) ben hiç mi hiç itibar etmiyorum. Tekrar alıntı yapma lütfen, neye inanirsan inan, beni ilgilendirmiyor.neymiş türk islam devletiymiş. sadece islam değil. hadi şimdi gülegüle sana
ya bırak okulda okumadın sen. komik olan kim şimdi. osmanlı devleti bir türk devletidir. sadece islam değil. işine gelmiyorsa de rahatla bari. nedir bu türk düşmanlığınız sizin. türk denmesi neden rahatsız ediyor sizin gibileriOky komik olma istersen! Tarihi kaynaklarda, tarihi kimin yazdığı da önemli. Senin okuduğun batı kaynaklı kitapların yazdığı tarihe (Wikipedia da batı kaynağı) ben hiç mi hiç itibar etmiyorum. Tekrar alıntı yapma lütfen, neye inanirsan inan, beni ilgilendirmiyor.
Okulda okuduğumuz kitapların kaynağı da batı; MALESEF... Buna çok üzülüyorum. Neyse...ya bırak okulda okumadın sen. komik olan kim şimdi. osmanlı devleti bir türk devletidir. sadece islam değil. işine gelmiyorsa de rahatla bari. nedir bu türk düşmanlığınız sizin. türk denmesi neden rahatsız ediyor sizin gibileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?