• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leyla Zana yemin edemedi!.

keşke geberseymiş girdiği delikte.. nefret ediyorum hepsinden..
ırkçılıksa bu (!) ırkçıyım evet...
ayrıca Türkiye'de yaşıyorsa mv olurken edeceği yemin tabi ki de Türkçe olmalı. ordan burdan uydurulmuş bir dil değil!!!

Bu topraklardayaşıyorsa ettiği yemine sadık kalacak vatandaş,ama ne yapıyor her yeminde olayçıkartıyor..

Bu topraklardayaşıyorsa ettiği yemine sadık kalacak vatandaş,ama ne yapıyor her yeminde olayçıkartıyor..
bi kaç kelime var. onu ve onun gibileri tam tanımlayan.
k ile başlayıp k ile biten. k ile başlayıp e ile biten. falan böyle kelimeler..
ama neyse ki ben edepli bi insanım. :KK23:
onu girdiği yerden çıkarıp meclise sokanlar, buna izin verenler utansın..

bi kaç kelime var. onu ve onun gibileri tam tanımlayan.
k ile başlayıp k ile biten. k ile başlayıp e ile biten. falan böyle kelimeler..
ama neyse ki ben edepli bi insanım. :KK23:
onu girdiği yerden çıkarıp meclise sokanlar, buna izin verenler utansın..

Adam gibi yemini etse tamamda,her seferinde aynı olayları yapıyor,reklam kokan hareketler bunlar.

myadesmom myadesmom , Kürtçe, oradan buradan uydurulmuş bir dil değil. Bir milletin ana dili için böyle dememeniz gerekiyor.
Yemini Türkçe okumak konusunda hemfikirim. Türkiye ' nin ana dili Türkçe. Ancak ana ırkı Türk değil.
...

O okypete , konu "Büyük Türk milleti önünde and içerim " Burada ki Türk 'ün Türkiye olması.

Ülkenin adı değişmeye kadar gider bu düşüncesine boşuna giriliyor. Böyle birşey olamaz.. Ve gerek yok böyle düşüncelere.

......
Diğer ulkelerle kıyaslayanlara şaşırıyorum.. Mesela fransa bir ırk adımıdır ?
..

Lütfen L.Zanadan bağımsız düşünerek neden Türkiye milleti demek bu kadar sorun oldu ,fikirlerinizi merak ediyorum.. Neden Türk diyeceksin diye diretiliyor ?
Ee işte bu ırkçılık olmuyor mu ? Bu ülke birlikte kazanıldı. Diğer bütün halkları neden içeren bir ifade olmasın ki metinde ?
Sanki bizler ülkenin asıl sahipleriyiz ve Kürtlerin ve diğer halkların da sahipleriyiz , istediğimiz gibi hareket etmeliler, istediğimiz kurala uymak zorundalar.
...

Birde Kürtleri savunan kişiler nedense Ben Türküm ama diye not düşmek zorunda kalıyor. İşte bu da yine karşı tarafın baskısından kaynaklanıyor.
Şimdi ben savunuyorum ya bende belirtmem lazım mı ?

gider .. adının değişmesine kadar gider. net
ayrıca konu dışı yazdığımı düşünmüyorum. bu konuyla bal gibi ilgili.

İroniler insanı bu kadın. Çelişkiler insanı, tutarsızlıklar insanı. Tek kelime dahi ekleyip çıkaramaz. Değiştirilemez.

Bazı durumların kabul görmesi gerek. Sürekli bir karşı tutum artık mide bulandırıcı, bayıcı.

Kadın şovlar kadını resmen.

Açlık grevi yapıyordu bir ara sahi ne oldu?

Bunun yanında, yemin metnini eksiksiz okusa da üzerine bir gömlek büyük gelecek zaten içerik bakımından, o sebeple bu şovlar çok gereksiz beybisi.

bu konuda kafam karışık.
sadece şunu düşünüyorum.
bunun sonu nereye kadar gider.
malum bu ülkenin adı türkiye.
türk geçiyor içinde, oysa ben değilim.
adı değişmeli diyenede hakvermek gerek..
bunu savunanlara görede öyle olmalı.
ve ben ülkemin adının değişmesini asla istemiyorum
bende bu mesajını okuduğumda sizofrenin düşündüğü gibi düşündüm, tam soracaktım, ama cevap vermişsin zaten.

Her ne dese desin sonuçta bu şahısların ülkeye gram hayırları olamaz olmaz , türkiyeliyim deyipte arkasından kürdistan diye naralar atarlar, o yüzden taviz vermeye gerek yok, öyle herkes kafasına göre yemin metnini değişik okuyabiliyorsa vay halimize, madem rahatsız yemin metnini değiştirmek için bir çalışma yapılır yasa değişir falan o zaman okursun , hapise de girmiş bu yüzden ne inat bu anlamadım pes yani.

neymiş türk islam devletiymiş. sadece islam değil. hadi şimdi gülegüle sana:KK59:
Oky komik olma istersen! Tarihi kaynaklarda, tarihi kimin yazdığı da önemli. Senin okuduğun batı kaynaklı kitapların yazdığı tarihe (Wikipedia da batı kaynağı) ben hiç mi hiç itibar etmiyorum. Tekrar alıntı yapma lütfen, neye inanirsan inan, beni ilgilendirmiyor.

Oky komik olma istersen! Tarihi kaynaklarda, tarihi kimin yazdığı da önemli. Senin okuduğun batı kaynaklı kitapların yazdığı tarihe (Wikipedia da batı kaynağı) ben hiç mi hiç itibar etmiyorum. Tekrar alıntı yapma lütfen, neye inanirsan inan, beni ilgilendirmiyor.
ya bırak okulda okumadın sen. komik olan kim şimdi. osmanlı devleti bir türk devletidir. sadece islam değil. işine gelmiyorsa de rahatla bari. nedir bu türk düşmanlığınız sizin. türk denmesi neden rahatsız ediyor sizin gibileri

ya bırak okulda okumadın sen. komik olan kim şimdi. osmanlı devleti bir türk devletidir. sadece islam değil. işine gelmiyorsa de rahatla bari. nedir bu türk düşmanlığınız sizin. türk denmesi neden rahatsız ediyor sizin gibileri
Okulda okuduğumuz kitapların kaynağı da batı; MALESEF... Buna çok üzülüyorum. Neyse...

Back