• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leyla-nn dn....12 Haziran.2009

çok duru bir güzelliğiniz var,harikasınız.inşallah en yakın zamanda kendiniz gibi güzel ve sağlıklı bebişlerinizde size katılır:ecrin_bebek:bir ömür mutluluklarr..

ayy çok yakışmışsınız maşallah allah hep yüzünüzü güldürsün

maşallah bu ne güzellik:) gördüğüm en güzel gelinlerden birisin...aman nazar değmesin...
bir ömür boyu mutlulklar...
ben de merak ettim gelinliğin boydan duruşunu

defalarca baktım yeni yorum yazıyorum nişan kıyafeti de iki düğün kıyafeti de süper olmuş başkası giyse hiç bu kadar güzel olmazdı:lepi:

maşallah bu ne güzellik:) gördüğüm en güzel gelinlerden birisin...aman nazar değmesin...
bir ömür boyu mutlulklar...
ben de merak ettim gelinliğin boydan duruşunu

tsk ederim,cnm.
gelinligin boydan durusu var,yanlis hatirlamiyorsam 2 ya da 3cu sayfalarda olmali

valla ana safdaya denk geldikce leylanin dügünü diye bakmadan gecmiyoru mcanim ancak bir gelin bu kadarr güzel olur masallah cok yakismis peri kizi gibisin

maşalahhhh..Allahım nazardan saklasın...
cok yakısmıssınız,,allahım bır omur boyu boyle guldursun ısn..

maşallahhh diyeyım öncelıkle çok güzel bir bayansınız.çokta yakışmış gelınlık masal prensesi gibi:nazar:Rabbım nazarlardan saklaısn.mutluluğunuz ömür boyu sürsün.herşey gönlünüzce olsunnna.s.

Yaaaaaaaa ama cooook tatli cok seker coooooooooook guzell :) evlenmeyi bile dusunmuyorum imrendim seni gorunce olmazz ki ama bole guzellik :kedi:
allah mutlu mesut etsin saada nazar degmesinnnnnn tuu tuuu tuuu maasalllah
opuyorumnanaktan

leylacım gerçekten Rabbim nazarlardan esirgesin çok güzel bir gelin olmuşsun..bir ömür aynı yastıkta inşallah...

Özellikle nazar deymesin diye yan yan koydun dimiii:nazar:

çok güzel bir gelin olmuşsun,prensesler gibi
eşin de yakışıklı valla çocuklarınızı merak ettim

Mutluluklar canım.Allah bozmasın,gülen yüzünüz solmasın...
:nazar:

Maşallah anam boy var,pos var,güzellik var.
Bir afet_i derman:nazar:
MUTLULUKLAR...

Back