• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leyla-nn dn....12 Haziran.2009

çok tatlsınız canım çok yakışmışsınız tüm ömürünüz boyunca mutluluklar diliyorum herşey istediğiniz gibi olur inş. opuyorumnanaktan

çok güzel bi gelin olmuşsun, gelinlik makyaj çok güzel ama gülümserken hep ağzı kapalı gülümsemişsin nedense dikkatimi çekti
Ömür boyu mutluluklar
:nazar:

maşallah yaww azım açık kaldı bir de soruyorlar bana gelinliğin içinde kendini güzel hissettin mi diye böyle gelinler varken haddime mi? yerimseniben

çok güzel bi gelin olmuşsun, gelinlik makyaj çok güzel ama gülümserken hep ağzı kapalı gülümsemişsin nedense dikkatimi çekti
Ömür boyu mutluluklar
:nazar:

merak etme dislerim yerinde:)) ama fotograf cekinirken bi insana hangi poz daha yakisiyor belirlemesi lazim...mesela bana agzimi cok acmak fazla yakismiyor.ama insan vardir ki yakisiyor...iste bole...ha bu da dislerimin olmasinin kaniti olan resim....senin icin ekliyorum :)

3ab5d39c63e2.jpg

canim harikasinnnnn masallah tv deki artistler gibisin.allah nazarlardan saklasin seni
bir omur boyu mutluluklar dilerim

merak etme dislerim yerinde:)) ama fotograf cekinirken bi insana hangi poz daha yakisiyor belirlemesi lazim...mesela bana agzimi cok acmak fazla yakismiyor.ama insan vardir ki yakisiyor...iste bole...ha bu da dislerimin olmasinin kaniti olan resim....senin icin ekliyorum :)

buna bende katılıyorum canım
fotograf çektiriken hiç dişlerimi göstermem öyle daha iyi çıkıyorum sanki
diğer türlü içime sinmiyorhihoyyyt:jeyyar:

cnnm bnm güzelim vardr her güzeli begenemem kola kolay Maşallah cok güzelsin yaa hayran kaldm ve hep Maşallah dedim.Allah mutlu etsin canım

canim cok güzel bir gelin olmussun.
sacin makyajin gelinligin harika.
cok mutlu olursunuz insallah

sagol canim,tesekkurleropuyorumnanaktan
cok cok güsel olmusun canım makyaj sac hele saccccc bittim gelinlik cok yakısmıs
tesekkur ederimopuyorumnanaktan
cnnm bnm güzelim vardr her güzeli begenemem kola kolay Maşallah cok güzelsin yaa hayran kaldm ve hep Maşallah dedim.Allah mutlu etsin canım
opuyorumnanaktan

Back