• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leyla-nn dn....12 Haziran.2009

bu kadar yorumdan sonra guzelliginizi ne kadar anlatsam yetmez
hayatimda gorrdugum en guzel gelin siz olmussunuz masallah hersey cok yakismis
size ömur boyu mutluluklar dilerim

cnm süpersin harika bir gelin olmuşsun umarım aşkınızda senin kadar güzel yaşanır mutluluklar

leylacım ilk önce mutluluklar dilerim hakkaten çok güzel bir gelin olmuşsun ama şunu da belirteyim ki azerbaycanın kızları güzel olur şaşırmadım yani :utangac:

şekerim bu kadar çok yorum geleceğini tahmin edermiyidn???

leylacım ilk önce mutluluklar dilerim hakkaten çok güzel bir gelin olmuşsun ama şunu da belirteyim ki azerbaycanın kızları güzel olur şaşırmadım yani :utangac:

şekerim bu kadar çok yorum geleceğini tahmin edermiyidn???

tsk ederim canim,ama ben resimlerimi eklerken hic gelecek yorum sayi hakkinda dusunmemisdim :)))

tü tü maşalah:nazar:
ablacım gözlerim kamaştı vallahi.
mutluluğunuz daim olsun bi
yastıkta kocayın inşllh:Saruboceq:

Çok güzelsiniz mutluluklar. Resimlere bakınca eşimle tekrar evlenip tekrar resim çektiresim geliyor. Ne güzel bir heyecan

canımmmm daha önce evlilik için tebrik etmistim
şimdide bebek için tebrik ederim
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin

ben gelinliği ve makyajı herşeyi geçtim de çok güzelsin yaaa :) Allah nazarlardan sakınsın seni gözlerin yüzün fiziğin çok güzel maşallah enişte bey çok şanslı çok böyle bi güzelliği bulmuş :) Allah daima mutlu mesut etsin

maaşallah gerçekten.Yorumlar tam yerli yerinde.Ben kolay kolay beğenmem ama güzel değil harikasın diyebilirim senin için.Allah eşinle seni hep mutlu etsin...

herşey birrüya kadar güzel olmuş..
gelin ve damat dünya gzeliler tabi opuyorumnanaktan
çok yakışmışınız...
senin gelinliğinde çok güzelmiş ya kaydirigubbakcemile5
okadar güzelsin ki maşallah demeden edemiycem nazara inanan biri değilim ama gende :nazar:
bir ömür boyu mutluluklar dilerim..sağlık sihhatli evlatlarınız olur umarım a.s.

selam canım albmunu zıyaret ettımde cok tatlısın maaşallah ama sunu demeden edemıcem allah cırkın sansı versın guzeller hep sanssız be:)

Back