• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leyla-nn dn....12 Haziran.2009

ve beklediğim resimleri sonunda buldum....her zamanki gibi çok güzelsin...daha uzun yazmak isterdim ama söyleyecek kelime bulamıyorum. 41 kere maşalllah ...allahım ne güzellikler yaratmışsın...

bu arada dilim tutuldu az önce sanırım asıl söylemek istediğim kocaman bir "maşallah" tı :) ömür boyu mutluluklar..

Gerçekten çok çok yakışmışsınız. Ayrıca güzelligine edilicek kelime yok. Umarım yüzünün güzelligi kaderinede yansır. Allah bozmasın..

herşey çok güzel rüya gibi resmen allahım mutluluğunu artırsın inş canım.

makyaj,gelinlik,saçlar fln hepsi süper valla mutluluklar cnmmmm

gercekten çok yakışmşsınız ama sende güzelsin hakkını yemiyelim ilk fotarafta gözlerine hayran kaldım çok ön planda cıkmış.maşşallah allah nazarlardan korun bir ömür boyu mutluluklar

benim bayan olarak gözlerim kamaştı güzelliğin karşısında...
İnşallah damadın gözleri kör olmaz opuyorumnanaktan
çok güzel gelin olmuşsun....
MAŞALLAH
devamıda gelir insallah :CüvCüv:

çok güzel olmuşsun ya peri gibisin allah nazardan saklasın sizi hep mutlu olursunuz inşallah:nazar:

maşallah yüzünün güzelliği gibi bahtında güzel olur inşallah allah bir ömür boyu ağzınızın tadını bozmasın güzel bebişlerin olsun inşallah

Gördügüm en güzel gelinlerden birisin.. Allah bir yastikta kocatsin insallah, cok begendim :asigim:

Back