• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leyla-nn dn....12 Haziran.2009

ne kadar da güzelsin arkadaşım....:nazar::nazar:çok asil bir duruşun var.......:1closedeyes:Allah mutluluğunuzu daim etsin....:Saruboceq:

canım gelinliğin çok hoşuma gitti çok güzel olmuşsun allah ömür boyu mutluluklar versin.gelinliğini nerden aldın canım bir de belindeki kurdele çok hoş taşlı sanırım aldın mı yoksa sen mi tasarladın?

canım gelinliğin çok hoşuma gitti çok güzel olmuşsun allah ömür boyu mutluluklar versin.gelinliğini nerden aldın canım bir de belindeki kurdele çok hoş taşlı sanırım aldın mı yoksa sen mi tasarladın?

tesekkur ederim oncellikle...
evet canim,kurdelem tasli.ama ben tasarlamadim.hazir aldim.burda magazalarda coktur oyle.istersen klassik kirmizi aliyorsun,ya da biraz daha degistirilmis.altin taslarla suslenen,beyazla suslenen,kenarlari degisik ve s. cesitler coktur.

maşallahhhh çok güzelsin canım yaaaa gördüğüm en güzel gelinlerden biri olmuşsun maşallah allah bi yastıkta kocatsınopuyorumnanaktan

vawwwwww süperr yaaa mükemmel olmuşsun gelinliğin saçın dansın makyajın ve kurdelendeki taşlarla bu kadar mı güzel olur bir gelinnn çok beğendimm

ömür boyu mutluluklarrr canımmm

maşallah cnm ya prenses diyenamı dayanamı neyse işte halt etmiş sen süper olmusun prensesler gibi maşallah nazar değmesin

Gercekten cok güzelmişsin cnm benım eşinlede cok ykısmıssınız bir ömür mutluluklar..

leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm

yaaaaa ben nası olurda görmem bu topğini yaaaaaaaaaaa

tatlım benim harika olmuşsun yaaaaa....maşşşşallahhhhh maşşşşallahhhhhhopuyorumnanaktan

Allah'ım nazardan korusun seniiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah bir yastıkta kocatsın canım benimmm.....birbirinize sevginiz hiç bitmesin,huzurlu mutlu olun hep...sağlıklı bebişlerle taçlandırın evliliğinizi inşallahhhhhh:Saruboceq:

mutluluklar arkadaşımaaaahihoyyyt

leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm

yaaaaa ben nası olurda görmem bu topğini yaaaaaaaaaaa

tatlım benim harika olmuşsun yaaaaa....maşşşşallahhhhh maşşşşallahhhhhhopuyorumnanaktan

Allah'ım nazardan korusun seniiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah bir yastıkta kocatsın canım benimmm.....birbirinize sevginiz hiç bitmesin,huzurlu mutlu olun hep...sağlıklı bebişlerle taçlandırın evliliğinizi inşallahhhhhh:Saruboceq:

mutluluklar arkadaşımaaaahihoyyyt

saol canim,tesekkur ederim. ben de diyorum ya kelebegim nerde..niye bisey yazmadi,yorum birakmadi :) gormemissin demek....guzel dileklerin icin tesekkur ederim canim...saolopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

coook guzel bir gelin olmussun canim.
damat beylede pke yakismissininiz.
bir yastikta kocayin ins

coook begendiiim. muhteşem bi gelin olmuşsun aynı dergilerdeki mankenlerin gelinlikli pozları gibi.. cok begendim ve imrendiim. allah bi yastıkta kocatsıın...:nazar:

Back