aaaa yeni mi fark ettiniz ayol :)))
ankaralı arkadaşlar leyle ile mecnun dize ekibi "tüm ekip" 9 ocak saat 14.00-16.00 arası gazi üniverstesinde!
fragmani koymadim buraya daha demi
[video=youtube;GjAReV0gbzI]http://www.youtube.com/watch?v=GjAReV0gbzI[/video]
uzayli Zekiye olacak yine bu bölümde.cok güzel söylüyor.cok korkuyorum beeeeyyy mi diyor nr diyor
Ayy süper bi haber bu yaa!!!
Teşekkürler delimavii...
Peki hangi fakultesinde acaba,yani bu Beşevlerdeki mi acaba,bir tek orayı biliyorum ben...:26:
evet beşevlerde rektörlüğün bulunduğu kampüste mimar kemaleddin salonunda teknik okullar diye geçen yer
evet yaaa.. 7 numarada ki halini gördünüz mü ben 7 numara dizisi tutkunuyum eşimle beraber... orada izlediğimizde aa bu mecnun demek aklımıza gelmemişti varyaaaay evet ya hatta o ara tayanc ayaydinida gördüm ya bunlar varmiymis dedim:)
tabi o zamanlar daha kücük roller oldugundan hatirlayamdim,vay be dedim azimle nerlere gelmisler masallah
evet vallaaa çok tatlıcakizmla bu reklama bayiliyoruz.hatta bir ara sürekli Leyla'nin bu reklamdaki taklidini yapip yapip duruyorduk.
yum$akkk,yum$ak,yum$ak,agzinizi yormiy$akkkkkkk
evet yaaa.. 7 numarada ki halini gördünüz mü ben 7 numara dizisi tutkunuyum eşimle beraber... orada izlediğimizde aa bu mecnun demek aklımıza gelmemişti varyaaahatta binlerce kez izleriz 7 numara dizisini
evet vallaaa çok tatlıca
ooooooo 7 numara dizisi bir harika.her zaman izlenilir ve bikilmaz.ya keske kaldiklari yerden devam etseler aslinda ne güzel olur heee.gerci yaslanmislardir biraz demi.bizde gördükce izleriz.
evet bende cd leri var buraya linklerinide kyabilirim tek link olarak isterseniz.. buraya derken bu konu altına değil tabi canım:)Ya kızlar ne yaptınız siz. 7 Numara demişsiniz... Yaramı deşmişsiniz
Ne güzel bir diziydi. Ev tam bir öğrenci eviydi. Hayatları da..
Parasızlıklarını, sınav stresini çok güzel hissederdik. Diğer dizilerdeki gibi laylaylom geçen bir öğrencilik yoktu onlarda.
Hiç unutmuyorum. Kızlarla erkeklerin arası bozuktu.
Zeliha onlara yumurtalı ekmek yapmıştı kahvaltıda. O bölümde ağzımızın suyu akmıştı resmen.
Gecenin bi saatinde yumurtalı ekmek yemiştik onlar yüzünden
Ahh ahhh.. tekrarlarını bile hiç sıkılmadan seyrederim.
Bu arada radikal.com.tr`de de dizi oylaması var. Bilginize
Misafir vardı izleyemedim
Kim bilir neleri kaçırdım
Kıvırbaş
Mayalılardan kokulu silgiye geçiş ancak bu dizide olur
Bir çoğumuz o silgileri ısırmak istemişizdir.
Bu gece dizimiz yine formunda..
Kıvırbaş
Mayalılardan kokulu silgiye geçiş ancak bu dizide olur
Bir çoğumuz o silgileri ısırmak istemişizdir.
Bu gece dizimiz yine formunda..
Misafir vardı izleyemedim
Kim bilir neleri kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?