he sen leyla karakteri dursaydı bişey olmamış gibi devam etseydi ama sadece yüz sima falan değişik kız olsaydı demek istediiin.. evet güzel olurdu yapıyorlardıya bazı dizilerde dimi.. bişey olmamış gibi aynı devm ediliyordu yeni simayla...keşke leyla olarak bir kız alsaydılar diziye. halbuki leylaya çok benzeyen birkaç kız vardı.
bu şekilde olmadı yaa eski tadı yok kesinlikle.
KIZLAAAAR ÇABUUK OYLAMAYAA , LEYLA MECNUN ÖN SIRADA
DAHADA ÖNE ÇIKARALIM BEN ŞİMDİ KULLANDIM OYU LEYLA MECNUNAAA HADİİİ
2011 yılının en iyi dizisini milliyet.com.tr okucuları seçiyor. / Tv Rehberi / Milliyet Tv Rehberi
he sen leyla karakteri dursaydı bişey olmamış gibi devam etseydi ama sadece yüz sima falan değişik kız olsaydı demek istediiin.. evet güzel olurdu yapıyorlardıya bazı dizilerde dimi.. bişey olmamış gibi aynı devm ediliyordu yeni simayla...
2011 yılının en iyi dizisini milliyet.com.tr okucuları seçiyor. / Tv Rehberi / Milliyet Tv Rehberi
evett çok süper...kullandim oyumu canim.Süper yaaa Leyla ile Mecnun en önde gidiyor.harikaaaaaaaaaaaa
evet haklısınBen de kullandım oyumu...
Bir de dizinin eski tadı hala yerinde bence hatta daha tatlı,
Hangi dizi böyle bi olay sonrası bu kadar orijinal bi senaryoyla devam edebilirdi ki!
Hem zaten Sedefin diğer adı Leyla,yani ilerde yine Leyla ile Mecnun olacaklar sonunda...
:) aynen canım. orjinal leyla karakterinin kalması taraftarıydım. böyle de güldürüyor ama öyle bambaşkaydı tabi
Öyle mii?ne zaman canım biliyo musun sen?
zamaını bilmiyorum ama bi şey başlatmışlar ankara ve istanbulda bir çok üniversitede söyleşi yapıcaklarmış hatta istanbuldakilere onur ünlü de katılıcakmış gazi dekinin tarihi belli olduğunda buradan duyurum ben çünkü tadı damağımda kaldı onada gidicem:))
zamaını bilmiyorum ama bi şey başlatmışlar ankara ve istanbulda bir çok üniversitede söyleşi yapıcaklarmış hatta istanbuldakilere onur ünlü de katılıcakmış gazi dekinin tarihi belli olduğunda buradan duyurum ben çünkü tadı damağımda kaldı onada gidicem:))
bende kullandım oyumu::)))
starda ikinci baharin eski bölümlerini koyuyolar,
bugün ali atayi gördüm ay nasi cocuk tipi var ama cirkin simdikinden,hafif toplu simdi cok karizma masallahhh
starda ikinci baharin eski bölümlerini koyuyolar,
bugün ali atayi gördüm ay nasi cocuk tipi var ama cirkin simdikinden,hafif toplu simdi cok karizma masallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?