o zaman tamamdir,hepimiz ayni düsüncedeymisiz
bende bu dizi izlenmez falan diyenlere kizdim.bu süper yetenekler yadsinmamali.ama bence var ya ,bazilari izlenmez deyip kesin meraklarindan oturup 30. bölümü izlemislerdir.adim gibi eminim buna
birtek yvuzlu sahneler biraz fazla sacmaydi.
yada ben bisey kacirdim, o reklam izletme olayi baya bi sacma geldi
tamam absürd komedi, dizimizin herseyi sacma aslinda ama bu biraz anlamsiz geldi bana...
o kadar cok reklam izletmeleri ve bunun iskence olayi olmasi bence cok anlamliydi.diger kanallara cok güzel bir göndermeydi bence.biliyorsunuz diger kanallarda dizi aralarinda reklam degil,reklam aralarinda dizi izliyoruz.
esimin iki dizisi var.kurtlar vadisi ve kuzey güney.amaaaaa esime o kadar bu diziden, sahnelerinden,olaylarindan,karakterlerinden bahsetmistimki artik simle beraber izliyoruzhatta gecen gün mecnun'un konusma tarziyla konustu bir kac cümle.acayip hosuma gitti yaaa.
haklisin aslinda...
o ara telefon geldi pek izleyemedim, belkide konuyla bagdastiramadim ne bileyim
dedim noluyoruz ne alaka simdi.
En iyisi TRT valla, oh miss
Otur ailenle izle... ne surdan gögüs firlicak, ne simdi öpüscekler, seviscekler kaygisi
ne zirt birt reklama sinir olmalar...
Al eline cerezini cayini, otur rahat rahat izle iste...
Ben iyice TRTci oldum herhalde galiba sanirsam
yaw bi ben esime sevdiremedim.
birlikte izlemek, sonra espirisini yapmak hos oluyor
mesela ikimiz yahsi cazibeyi cok seviyoruz, birlikte izleriz, birlikte güleriz
sonra kendi aramizda espirilerini yapar yine güleriz
keske leylos ve mecnundada öyle olsa...
o bana gelse hooooooooooooppppppp dese, ben ona naassiiii desemay ne romantik
dün öyle bir gecer zamanki izleeyim dedim,yemin ediyorum ifrit oldum.reklamlardan izleyemedim.bu yüzden 2,5 saat sürdü.hani ardanin babasinin yardimcisi Yavuz icin dedi ya,"efendim 400 üzerinde reklam izledi,artik insanliktan cikti"valla dogru söyledi.
Leyla ile Mecnun'a 11 yasindaki oglumda bayiliyor.onada izletiyorum.cünkü zarar verecek bir görüntü yok.
Dpnde TRT de bir program izledim,TONGA diye.kamera sakasi.onuda tavsiye ederim
Alemsin valla.demek hoooop ve nasiiiil demek hayalin
yahsi cazibeyi bende seviyorum esimde ama o har zaman izlemiyor.bazen denk gelirse.
gercekten en güzeli beraber izlemek,beraber gülmek.bence sende benim gibi en komik sahnelerini anlat ve youtube da en komik sahnelerini sec ve izlet.ben hep öyle yapmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?