- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Okudum Mune okudum da ne diyim o zaman siz bilirsiniz.O tip mesajlara ceza geliyor zira bölümde okudun mu bilmiyorum yasalara göre suç kapsamında olan haller diye bir topik açtım ben birkaç sene evvel, Atatürk'e, devlet Adamlarına, TBMM'ye vs hakaret suç, anında dava açılıyor, zaten savcılıktan gelen kağıtlarda suç kapsamında olan yazılar yüzünden geldi.
Hos buldum canim benimaaa belissa mune nin sana cevabında gördüm farketmedim canım hoş geldin...
Hos buldum hanim ablaHoş geldin epeydir yoktun sende
Duaya rabbe inanmayan bir insana ne kadar rahmet dilemek gerekir büyük ironi
Hos buldum hanim ablaevet ara vermistim biraz.
İpin uçu işte o zaman kaçıyor matmazelim..
Yap yorumunu çık değilmi,bir bel altı kalmıştı oda yapıldımı tamamdır..
Ne geçiyor ellerine yani,hadi ego savaşı desem git egonu kocana yap,sevgiline yap demi..
Hmmmm hiç bu Açıdan düşünmemiştim ama benim boyum kısa
Evet gercekten iyi oluyor. Kafa dinlemek açısından.Arada lazım çünkü,bir dönemde bende öyle yapmıştım
Evet gercekten iyi oluyor. Kafa dinlemek açısından.
Bizi chpli,akpli ,yobaz ,budist bile yaptılar dedin ya bu kadar daldan dala atlayan bir Tuğçe Kazaz vardıHmmmm hiç bu Açıdan düşünmemiştim ama benim boyum kısa
Evet o yönü de var tabiÇok iyi oluyorda aklında burada kalıyor ama
Ne oldu akp li diye zoruna mı gitti avukatı mı kesildin?Biride Tuğçe Kazaza laf sokma derdinde sanane kaç din değiştirmiş.
Biride Tuğçe Kazaza laf sokma derdinde sanane kaç din değiştirmiş.
İnandığını söyleyen bir adamı inanmamakla itham ederek ne oldunuz şimdi siz? Ne deniyor buna islam dininde?
yo zorunma gitmedi o kişinin neci olduğuyla ilgilenmiyorum muneye yaranacam derken nunenin eleştirdiği duruma düşüyosun.Ne oldu akp li diye zoruna mı gitti avukatı mı kesildin?
laf benim düşünce benim ne yapacağım beni bağlar.
boş ver böylesine laf izah etmeye lüzum yok herkes anlamak istediği gibi anlarhahhahha güleyim bari canım o dediğinthemis arkadaş mune ye müdürüme örnek verme amaçl dedi neden anlamıyorsunuz hemen bi polemik yaratma derdinizdesiniz
ben yalaka bir insan değilimdir o iş sizden soruluryo zorunma gitmedi o kişinin neci olduğuyla ilgilenmiyorum muneye yaranacam derken nunenin eleştirdiği duruma düşüyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?