• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Levent Kırca'yı kaybettik.

O tip mesajlara ceza geliyor zira bölümde okudun mu bilmiyorum yasalara göre suç kapsamında olan haller diye bir topik açtım ben birkaç sene evvel, Atatürk'e, devlet Adamlarına, TBMM'ye vs hakaret suç, anında dava açılıyor, zaten savcılıktan gelen kağıtlarda suç kapsamında olan yazılar yüzünden geldi.
Okudum Mune okudum da ne diyim o zaman siz bilirsiniz.
aaa belissa mune nin sana cevabında gördüm farketmedim canım hoş geldin...:KK68::KK68:
Hos buldum canim benim
:KK19:

LEVENT KIRCA: ATEİST DEĞİLİM!
"Ateist değilim" diyen Levent Kırca, "Evimden çıkarken de sahneye çıkarken de dua ederim" diye konuşmuştu.

SAHNEYE DUAYLA ÇIKARIM

Ateist bir adam değilim. Evimden çıkarken desahneye çıkarken de duamı ederim. Ben bunu bugüne kadar hiçbir röportajımda söylememişken, şimdi söylemek mecburiyetinde kalıyorum. Çünkü benim derdim dinle değil. Beni dinle karşı karşıya koymasınlar diye söylüyorum.

http://www.internethaber.com/levent-kirca-kimdir-ateist-mi-2013te-aciklamisti-1477932h.htm

İpin uçu işte o zaman kaçıyor matmazelim..
Yap yorumunu çık değilmi,bir bel altı kalmıştı oda yapıldımı tamamdır..
Ne geçiyor ellerine yani,hadi ego savaşı desem git egonu kocana yap,sevgiline yap demi..

illa ugraşacaklara bir sebeb buluyorlar hanım ablacığım buda komik oluyor vallahi billahi o bel altıda yakındır.

ben birine tepki vermedim diye bana çamur atılmaya kalkıldı hatta iftira oysa ki iki sayfa öncesi tepkimi vermişitm ha tepkide vermek zorunda değildim bu bile sorun oluyor ugracıcak ya illa polemik olucak ya

ben yorumumu yaparım çıkarım konudan...millet ne yaparsa yapsın...anladık sonuçta kim nedir ne değildir

Hmmmm hiç bu Açıdan düşünmemiştim ama benim boyum kısa:KK14:
Bizi chpli,akpli ,yobaz ,budist bile yaptılar dedin ya bu kadar daldan dala atlayan bir Tuğçe Kazaz vardı

o yüzden onu örnek gösterdim

insanlar kendilerine ceza verilince taraflı olduğunuzu iddia edebiliyor tabi

hiç öyle bir olaya şahit olmadım Xe neyse Y yede o sunuz

Biride Tuğçe Kazaza laf sokma derdinde sanane kaç din değiştirmiş.

Allah rahmet eylesin demeye girmiştim şu son sayfada yazan bikaç mesaj bile şok olmama yetti. Adam vefat etmiş daha ne bu hıncınız. İki çocuğu var arkasında hiç mi düşünmüyorsunuz yazarken bunları. Hem parayla iman kimde hiç belli olmaz. Ben bir kişi kendisi demedikçe inanmam dinsiz olduğuna niye yapayım böyle bişey zaten kendim dinden çıkmam için mi? Allah rahmet eylesin gerçekten iyi bir tiyatrocu idi. Keşke son yıllarını da sevdiği mesleği istediği gibi yaparak geçirecbilseydi keşke bu kadar acımasız olmasaydık.

inanan birine fasık yada kafir denildiğinde o kişi öyle değilse laf söyleyene döner.
o yüzden dikkat etmek lazım kişi ne diyorsa odur ona göre davranıLR.

Ne oldu akp li diye zoruna mı gitti avukatı mı kesildin?

laf benim düşünce benim ne yapacağım beni bağlar.
yo zorunma gitmedi o kişinin neci olduğuyla ilgilenmiyorum muneye yaranacam derken nunenin eleştirdiği duruma düşüyosun.

hahhahha güleyim bari canım o dediğin themis themis arkadaş mune ye müdürüme örnek verme amaçl dedi neden anlamıyorsunuz hemen bi polemik yaratma derdinizdesiniz
boş ver böylesine laf izah etmeye lüzum yok herkes anlamak istediği gibi anlar

ayrıca da Tuğçe Kazaz a ve yaptıkların saygım yok evet

Back
X