- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
Hos buldum Mune tesekkur ederimBelissa,
bu arada hazır fırsat bulmuşken hoşgeldin![]()
Valla hayatım burda millet birbirine laf söyledi, siyasilere ağza alınmayacak sözler söylendi, en sonunda bize savcılıktan suç duyuruları gelmeye başladı, Kazen iki de bir ifade vermeye gitti, adamın işi gücü yokmuş gibi, burda defalarca yazmayın dikkat edin Dediğimiz üyeler yüzünden Kazen'in Kapısı'ndan polis eksik olmaz oldu, haliyle Kazen'de kızdı bölümü kapatalım dedi, bende atladım, bak bu konuda hata bende, safım ya, 3-5 kişi yüzünden herkesin siyasete yazma özgürlüğü ellerinden alınmasın istedim, üyelerin birbirine yazdığı serbest olsun ama Siyasilere yazılanlara ceza verelim dedim, o da tamam o zaman dedi. Böyle sakince yüzeysel yazıyorum ama bu bölüm yüzünden site kapatılma tehlikesiyle karşı karşıya geldi.
Mevzu bu.
matmazel'im, evveliyatından beri belli olan birşeydi zaten kellikleri, kimi takke takıyordu, kimi peruk, kellik hemen oluşmaz biliyorsun.
E şimdi takke düştü işte.

O zaman haklisiniz tabi. Ama bu sekilde Kazen'in başı daha cok agrimiyor mu?
Ataturk'e cok rahat laf edildiğini gördüm mesela. O kişi ceza almıştı ama benim kanıma dokundu.
Daha cok yüz buluyor insanlar bu sekilde bence ya da aleni soylemeyip alttan ediyor hakareti bu da başınızı agritabilir?
Hakarete kufre ban gelsin bence. bu konuda anket yapsak?