• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Levent Kırca'yı kaybettik.

Belissa,
bu arada hazır fırsat bulmuşken hoşgeldin:KK66:
Valla hayatım burda millet birbirine laf söyledi, siyasilere ağza alınmayacak sözler söylendi, en sonunda bize savcılıktan suç duyuruları gelmeye başladı, Kazen iki de bir ifade vermeye gitti, adamın işi gücü yokmuş gibi, burda defalarca yazmayın dikkat edin Dediğimiz üyeler yüzünden Kazen'in Kapısı'ndan polis eksik olmaz oldu, haliyle Kazen'de kızdı bölümü kapatalım dedi, bende atladım, bak bu konuda hata bende, safım ya, 3-5 kişi yüzünden herkesin siyasete yazma özgürlüğü ellerinden alınmasın istedim, üyelerin birbirine yazdığı serbest olsun ama Siyasilere yazılanlara ceza verelim dedim, o da tamam o zaman dedi. Böyle sakince yüzeysel yazıyorum ama bu bölüm yüzünden site kapatılma tehlikesiyle karşı karşıya geldi.
Mevzu bu.

matmazel'im, evveliyatından beri belli olan birşeydi zaten kellikleri, kimi takke takıyordu, kimi peruk, kellik hemen oluşmaz biliyorsun.
E şimdi takke düştü işte.
Hos buldum Mune tesekkur ederim:KK36:
O zaman haklisiniz tabi. Ama bu sekilde Kazen'in başı daha cok agrimiyor mu?
Ataturk'e cok rahat laf edildiğini gördüm mesela. O kişi ceza almıştı ama benim kanıma dokundu.
Daha cok yüz buluyor insanlar bu sekilde bence ya da aleni soylemeyip alttan ediyor hakareti bu da başınızı agritabilir?
Hakarete kufre ban gelsin bence. bu konuda anket yapsak?

ya konu bdv idi sanırım,ilk evliliğinde olan değilde,erkek kımınle yaşıyorsa yanındakı çocuk kım ise,ona daha yakın oluyor dedım,erkek ıkıncı eşinin çocuğunada iyi bakar gıbı bişeydi
siyasete özel bu endülüs. başka bölümlerde eski kurallar geçerli. polemik vs

Aynen öyle Duka, biz yıllardır ne taraftayız karar veremediler, AKP'liler banlanır CHP'li oluruz, CHP'liler banlanır AKP'li oluruz.
Dinsiz olduk, arada yobaz Müslüman olduk, bir Budistlik kaldı galiba olmadığımız, yakında onu da oluruz veleddalin amin.

Doğrudur, son banlanmada ben de taraflı davranıldığını düşündüm ama karşıt görüşten arkadaşlar da kendilerine göre değerlendirip aynı şeyi düşünmüştür eminim. Böyle siyasilere hakaret edilmediği sürece bansızlık daha iyi bence sizin açınızdan da. Çok rahatsız olan Göz Ardı Et'i kullanabilir.

Ne olacak bu böyle nereye kadar devam edecek müdürüm..

Kendini tatmin etse ne olacak,ancak gevrek gevrek güler herhalde,kendine yakıtırıyorsa devam etsin o zaman..

aynen kendilerini tatmin çamur atmak yorumlara başka anlamlar katmak

kul hakkına girmek iftira etmek saygısızlık sevyesizlik karşılıklı atışma ezme çabaları falan

heleki yapmaz dediklerini görünce insanlıktan çıkmış diyorsun tanıyorsun en azından

birde insanlıktan dem vuruyorlar ya işte o zaman komik oluyorlar.

demek ki kendilerine yakıştırıyorlar.devam etsinler.

sanki ankaraya atılan bomba buraya atılmışta önceki üye gitmiş yeni birileri gelmiş gibi tanıdığımız üyelerin içinden bambaşka kimlikler çıktı.

iyi oldu gördük..hanım ablacığım.

HO
İnsanın girip yorum yazasi gelmiyor bu sekilde. Eskiden bu bölümde cok takilirdik ama şimdi bakıyorum gercekten okumaya değer cok az yorum oluyor. Gerisi aşağılama alay hakaret küfür falan. Hele geçen bir üye gördüm de neyse ki banlanmis o. Kim baskasinin hakaretlerini okumak ister ki?[/QUOT

Hoşgeldin Belissa :KK25: seni aramızda tekrar görmek güzel

Aynen öyle Duka, biz yıllardır ne taraftayız karar veremediler, AKP'liler banlanır CHP'li oluruz, CHP'liler banlanır AKP'li oluruz.
Dinsiz olduk, arada yobaz Müslüman olduk, bir Budistlik kaldı galiba olmadığımız, yakında onu da oluruz veleddalin amin.

Taraflı olupta ceza verdiğini hiç görmedim kendi adıma,hadi taraf tuttun diyelim ben gibi yaşlı başlı kaynana olmuş kadını mapısa atmazdın demi müdürüm..:KK48: hak ettim ki tıktın içeride..:KK69:
Müdüürm sevgiler:21::21:

Hos buldum Mune tesekkur ederim:KK36:
O zaman haklisiniz tabi. Ama bu sekilde Kazen'in başı daha cok agrimiyor mu?
Ataturk'e cok rahat laf edildiğini gördüm mesela. O kişi ceza almıştı ama benim kanıma dokundu.
Daha cok yüz buluyor insanlar bu sekilde bence ya da aleni soylemeyip alttan ediyor hakareti bu da başınızı agritabilir?
Hakarete kufre ban gelsin bence. bu konuda anket yapsak?
O tip mesajlara ceza geliyor zira bölümde okudun mu bilmiyorum yasalara göre suç kapsamında olan haller diye bir topik açtım ben birkaç sene evvel, Atatürk'e, devlet Adamlarına, TBMM'ye vs hakaret suç, anında dava açılıyor, zaten savcılıktan gelen kağıtlarda suç kapsamında olan yazılar yüzünden geldi.

aynen kendilerini tatmin çamur atmak yorumlara başka anlamlar katmak

kul hakkına girmek iftira etmek saygısızlık sevyesizlik karşılıklı atışma ezme çabaları falan

heleki yapmaz dediklerini görünce insanlıktan çıkmış diyorsun tanıyorsun en azından

birde insanlıktan dem vuruyorlar ya işte o zaman komik oluyorlar.

demek ki kendilerine yakıştırıyorlar.devam etsinler.

sanki ankaraya atılan bomba buraya atılmışta önceki üye gitmiş yeni birileri gelmiş gibi tanıdığımız üyelerin içinden bambaşka kimlikler çıktı.

iyi oldu gördük..hanım ablacığım.

İpin uçu işte o zaman kaçıyor matmazelim..
Yap yorumunu çık değilmi,bir bel altı kalmıştı oda yapıldımı tamamdır..
Ne geçiyor ellerine yani,hadi ego savaşı desem git egonu kocana yap,sevgiline yap demi..

zekayı da nike lereden anlıyor. yabancı niken varsa zekisin.....:anneadayı:
Asil sen böyle düsünüyorsan, bir öz güven problemini aciklamis oluyorsun. Bir nikden insanlarin ne oldugunu tespit etmissen, demekki benimle yüzyüze olsan ne yaparsin ?
Allah insani senin gibi önyargili insanlardan korusun.
“Önyargıları parçalamak, atomu parçalamaktan zordur…demis Albert Einstein bilmem bilirmisin, hic adini duydunmu ?

Taraflı olupta ceza verdiğini hiç görmedim kendi adıma,hadi taraf tuttun diyelim ben gibi yaşlı başlı kaynana olmuş kadını mapısa atmazdın demi müdürüm..:KK48: hak ettim ki tıktın içeride..:KK69:
Müdüürm sevgiler:21::21:
Ya beni özellikle bu bölümde öğrenemedilerse daha da öğrenemezler, ben partiler üstü bir kadınım:KK14:
Eleştirmediğim tek parti yok ama bak ne diyorum ben eleştiririm ağzıma geleni söylemem, makama saygısızlık yapmam, yasal olan eleştiri Hakkımı kullanır çekilirim.
Inancımda beni bağlar, ben kimsenin inancına laf etmiyorum, aşağılamıyorum, bu sebeple de inancımın sorgulanmasını da kabul etmiyorum, aşağılayanlar varsa gidip onlara sorsunlar bana değil,

Duaya rabbe inanmayan bir insana ne kadar rahmet dilemek gerekir büyük ironi

Ya beni özellikle bu bölümde öğrenemedilerse daha da öğrenemezler, ben partiler üstü bir kadınım:KK14:
Eleştirmediğim tek parti yok ama bak ne diyorum ben eleştiririm ağzıma geleni söylemem, makama saygısızlık yapmam, yasal olan eleştiri Hakkımı kullanır çekilirim.
Inancımda beni bağlar, ben kimsenin inancına laf etmiyorum, aşağılamıyorum, bu sebeple de inancımın sorgulanmasını da kabul etmiyorum, aşağılayanlar varsa gidip onlara sorsunlar bana değil,

Müdürüm seni iyi tanımayanlar için normal bu aslında,senin belkide taraflı tutum içinde olduğunu zannediyorlar.
Ama gel gör ki böyle değil elbette,herkesin inancı kendinedir,kimse kimseyi yargılayamaz bu konuda..

Neyse, rahmetli Levent Kırca'yı severdim, topiğine daha fazla ilgisiz mesajlar yazmayayım o yüzden.
Allah rahmetini ve merhametini esirgemesin inşallah.
Sevenlerinin başı sağolsun.

Back
X