• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Levent Kırca'yı kaybettik.

Hos buldum Mune tesekkur ederim:KK36:
O zaman haklisiniz tabi. Ama bu sekilde Kazen'in başı daha cok agrimiyor mu?
Ataturk'e cok rahat laf edildiğini gördüm mesela. O kişi ceza almıştı ama benim kanıma dokundu.
Daha cok yüz buluyor insanlar bu sekilde bence ya da aleni soylemeyip alttan ediyor hakareti bu da başınızı agritabilir?
Hakarete kufre ban gelsin bence. bu konuda anket yapsak?
Aynen imza tolicam siyaset kapatılsın dünyadan ve Türkiyeden haberler olsun.

Ben ne salon hanımefendisiyim nede çok nazik bir insanım ama burdaki gördüklerimi görmek istemiyorum.
Saygısızlık hakaret bide bunları kadınların yazması daha feci bir durum nebiçim insanlarsınız yeminle tiksindim

hahhahha güleyim bari canım o dediğin @themis arkadaş mune ye müdürüme örnek verme amaçl dedi neden anlamıyorsunuz hemen bi polemik yaratma derdinizdesiniz
ha o örnek kişi üzerinden çok masum ben polemik yaratma derdindeyim öyle mi .
komık olan sensin kaç gündür destan yazıyosun insanlık ne hale gelmiş diye milletin dinine dil uzatana laf yok.

Ben de konu dışı mesajlaşmalardan rahatsız oluyorum bazen mesela sayfalarca çay çorba muhabbeti okumak bunaltıyor yani konuyu unutuyorum artık onları atlayana kadar ama yine de iyi böyle bansızlık

Bizi chpli,akpli ,yobaz ,budist bile yaptılar dedin ya bu kadar daldan dala atlayan bir Tuğçe Kazaz vardı

o yüzden onu örnek gösterdim

insanlar kendilerine ceza verilince taraflı olduğunuzu iddia edebiliyor tabi

hiç öyle bir olaya şahit olmadım Xe neyse Y yede o sunuz
Rahat ol themis, anladım ne demek istediğini;) esprili cevap verdim bu sebeple:-)

LEVENT KIRCA: ATEİST DEĞİLİM!
"Ateist değilim" diyen Levent Kırca, "Evimden çıkarken de sahneye çıkarken de dua ederim" diye konuşmuştu.

SAHNEYE DUAYLA ÇIKARIM

Ateist bir adam değilim. Evimden çıkarken desahneye çıkarken de duamı ederim. Ben bunu bugüne kadar hiçbir röportajımda söylememişken, şimdi söylemek mecburiyetinde kalıyorum. Çünkü benim derdim dinle değil. Beni dinle karşı karşıya koymasınlar diye söylüyorum.

http://www.internethaber.com/levent-kirca-kimdir-ateist-mi-2013te-aciklamisti-1477932h.htm

bır yazısında da , alkol kullanmadıgını okumuştum.. Ama rahmetliyi "ayyaş" olarak bile yaftaladılar..
Çok ilginçtir , bir grup; Atatürkçü kesimi direk ateist olarak değerlendiriliyor..

inanan birine fasık yada kafir denildiğinde o kişi öyle değilse laf söyleyene döner.
o yüzden dikkat etmek lazım kişi ne diyorsa odur ona göre davranıLR.
inan çelişkili halin güldürüyor beni neymiş inanan birineymiş

insanlara dinsiz damgası yapıştıran sen

Atatürk ü sevdiğimiz için Allaha şirk koştuğumuzu iddia eden senin laflarına bak komedi:KK53:

Son düzenleme:
illa ugraşacaklara bir sebeb buluyorlar hanım ablacığım buda komik oluyor vallahi billahi o bel altıda yakındır.

ben birine tepki vermedim diye bana çamur atılmaya kalkıldı hatta iftira oysa ki iki sayfa öncesi tepkimi vermişitm ha tepkide vermek zorunda değildim bu bile sorun oluyor ugracıcak ya illa polemik olucak ya

ben yorumumu yaparım çıkarım konudan...millet ne yaparsa yapsın...anladık sonuçta kim nedir ne değildir

Ben bşle trol oldum ya,ölsemde gam yemem artık gözüm açık gitmem ..

bır yazısında da , alkol kullanmadıgını okumuştum.. Ama rahmetliyi "ayyaş" olarak bile yaftaladılar..
Çok ilginçtir , bir grup; Atatürkçü kesimi direk ateist olarak değerlendiriliyor..
Hiç alkol kullanmamış hemde, bu hastalığa yakalandı haberi bizim sitede paylaşılınca, alkol kullanmadığını söylediği röportajı da paylaşmıştım çünkü adam Karaciğer kanseriydi ve malum bu kanser türü olunca hemen alkolden denir, öyle bir önyargı vardır, ki benim eniştemde bu hastalıktan vefat etti, Ağzına tek Yudum alkol sürmedi, sigarayı hiç bilmezdi.

Levent Kırca Alkolün tadını bile bilmeden sarhoş tiplemesi yapacak kadar iyi bir oyuncuydu.
Atatürkçülüğe gelince Cumhuriyet kadınıyım ve Atatürkçüyüm ama inançlıyım da, ben tapacağım Varlığı da bilirim, saygı duyacağım insanı da.

Ya birde hanım hanım saygılı sevgiliyi oynuyorlar şurada hem eleştirip hem aynısını yapıyorlar tiksindim.
tuğçede senden saygı bekliyordu. insanlığın öldüğünden bahsedip destan yazanlar saygısız sevgisiz kişileri begenir olmuş çok insani.

Back
X