- 20 Ocak 2010
- 46.291
- 167.814
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Aynen imza tolicam siyaset kapatılsın dünyadan ve Türkiyeden haberler olsun.Hos buldum Mune tesekkur ederim
O zaman haklisiniz tabi. Ama bu sekilde Kazen'in başı daha cok agrimiyor mu?
Ataturk'e cok rahat laf edildiğini gördüm mesela. O kişi ceza almıştı ama benim kanıma dokundu.
Daha cok yüz buluyor insanlar bu sekilde bence ya da aleni soylemeyip alttan ediyor hakareti bu da başınızı agritabilir?
Hakarete kufre ban gelsin bence. bu konuda anket yapsak?
ha o örnek kişi üzerinden çok masum ben polemik yaratma derdindeyim öyle mi .hahhahha güleyim bari canım o dediğin @themis arkadaş mune ye müdürüme örnek verme amaçl dedi neden anlamıyorsunuz hemen bi polemik yaratma derdinizdesiniz
Rahat ol themis, anladım ne demek istediğiniBizi chpli,akpli ,yobaz ,budist bile yaptılar dedin ya bu kadar daldan dala atlayan bir Tuğçe Kazaz vardı
o yüzden onu örnek gösterdim
insanlar kendilerine ceza verilince taraflı olduğunuzu iddia edebiliyor tabi
hiç öyle bir olaya şahit olmadım Xe neyse Y yede o sunuz
Boyu uzun olup akıldan yoksun değilsin neyseki müdürümHmmmm hiç bu Açıdan düşünmemiştim ama benim boyum kısa
LEVENT KIRCA: ATEİST DEĞİLİM!
"Ateist değilim" diyen Levent Kırca, "Evimden çıkarken de sahneye çıkarken de dua ederim" diye konuşmuştu.
SAHNEYE DUAYLA ÇIKARIM
Ateist bir adam değilim. Evimden çıkarken desahneye çıkarken de duamı ederim. Ben bunu bugüne kadar hiçbir röportajımda söylememişken, şimdi söylemek mecburiyetinde kalıyorum. Çünkü benim derdim dinle değil. Beni dinle karşı karşıya koymasınlar diye söylüyorum.
http://www.internethaber.com/levent-kirca-kimdir-ateist-mi-2013te-aciklamisti-1477932h.htm
verecek cvbın yoksa böyle olursun işte !ben yalaka bir insan değilimdir o iş sizden sorulur
yo zorunma gitmedi o kişinin neci olduğuyla ilgilenmiyorum muneye yaranacam derken nunenin eleştirdiği duruma düşüyosun.
inan çelişkili halin güldürüyor beni neymiş inanan birineymişinanan birine fasık yada kafir denildiğinde o kişi öyle değilse laf söyleyene döner.
o yüzden dikkat etmek lazım kişi ne diyorsa odur ona göre davranıLR.
illa ugraşacaklara bir sebeb buluyorlar hanım ablacığım buda komik oluyor vallahi billahi o bel altıda yakındır.
ben birine tepki vermedim diye bana çamur atılmaya kalkıldı hatta iftira oysa ki iki sayfa öncesi tepkimi vermişitm ha tepkide vermek zorunda değildim bu bile sorun oluyor ugracıcak ya illa polemik olucak ya
ben yorumumu yaparım çıkarım konudan...millet ne yaparsa yapsın...anladık sonuçta kim nedir ne değildir
yaranmak dedim yalakalık kelimesi senin arkadaşından çıktı.Mune ye yalakalık mı ? ne kadar ayıp ve ne kadar kötü bir düşünce bu bu lafa ne denir bilemedim dogrusu
yo zorunma gitmedi o kişinin neci olduğuyla ilgilenmiyorum muneye yaranacam derken nunenin eleştirdiği duruma düşüyosun.
Banlar açıldı diye millete sataşmayı hobi edinmişsin zannımca bende cvp çoktaverecek cvbın yoksa böyle olursun işte !
Hiç alkol kullanmamış hemde, bu hastalığa yakalandı haberi bizim sitede paylaşılınca, alkol kullanmadığını söylediği röportajı da paylaşmıştım çünkü adam Karaciğer kanseriydi ve malum bu kanser türü olunca hemen alkolden denir, öyle bir önyargı vardır, ki benim eniştemde bu hastalıktan vefat etti, Ağzına tek Yudum alkol sürmedi, sigarayı hiç bilmezdi.bır yazısında da , alkol kullanmadıgını okumuştum.. Ama rahmetliyi "ayyaş" olarak bile yaftaladılar..
Çok ilginçtir , bir grup; Atatürkçü kesimi direk ateist olarak değerlendiriliyor..
Yemin ediyorum şimdi açıcam ağzımıMune müdürüm valla zor tutuyorum kendimi bişeyler yapılsın lütfen yalakalık ne demek pess utanma arlanma kalmadımı artık
Ben yalakalık yapmışım sende beni yerden yere vurmuşsun ablaRahat ol themis, anladım ne demek istediğiniesprili cevap verdim bu sebeple
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?