- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
- 158
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Atatürkçülüğe gelince Cumhuriyet kadınıyım ve Atatürkçüyüm ama inançlıyım da, ben tapacağım Varlığı da bilirim, saygı duyacağım insanı da.
Banlar açıldı diye millete sataşmayı hobi edinmişsin zannımca bende cvp çokta
zaman en kıymetli şey değmeyen insanlar için israf etmemeli
dikkatli kullanmalı
git kendine uğraşacak yeni kurbanlar seç
ya öyle cnm sende ban kalkınca milletin kaç din değiştirdiğini alakaya maydanoz konulara yazarak laf soktuğunu sanmaya başlamışın.Banlar açıldı diye millete sataşmayı hobi edinmişsin zannımca bende cvp çokta
zaman en kıymetli şey değmeyen insanlar için israf etmemeli
dikkatli kullanmalı
git kendine uğraşacak yeni kurbanlar seç
ha o örnek kişi üzerinden çok masum ben polemik yaratma derdindeyim öyle mi .
komık olan sensin kaç gündür destan yazıyosun insanlık ne hale gelmiş diye milletin dinine dil uzatana laf yok.
işte bu..LEVENT KIRCA: ATEİST DEĞİLİM!
"Ateist değilim" diyen Levent Kırca, "Evimden çıkarken de sahneye çıkarken de dua ederim" diye konuşmuştu.
SAHNEYE DUAYLA ÇIKARIM
Ateist bir adam değilim. Evimden çıkarken desahneye çıkarken de duamı ederim. Ben bunu bugüne kadar hiçbir röportajımda söylememişken, şimdi söylemek mecburiyetinde kalıyorum. Çünkü benim derdim dinle değil. Beni dinle karşı karşıya koymasınlar diye söylüyorum.
http://www.internethaber.com/levent-kirca-kimdir-ateist-mi-2013te-aciklamisti-1477932h.htm
Ben yerden yere vursam anlarsınBen yalakalık yapmışım sende beni yerden yere vurmuşsun abla
hassas bir konu olduğu için açıklama gereği duymuştum halbu ki ismi yalakalık kondu.
seni gözardı etmek bir tuşa bakar da daha ne kadar saçmalayabileceğini merak ediyorumya öyle cnm sende ban kalkınca milletin kaç din değiştirdiğini alakaya maydanoz konulara yazarak laf soktuğunu sanmaya başlamışın.
Yazık şimdi kurban mı oldun.
Çok insaniysen tuğçede bir insan insanlar arada kalıp din değiştirebilir bunu diline dolayıp şurada eleştirilen bir duruma örnek getirenede tepkini koyacaksın. o kadar insan isen.evet destan yazdım yanlı mı odu
saygılı olunsun dedim yapmayın dedim ayptır dedim karşılıklı seviye yok dedim daha iki sayfa önce dedim.bir dünyaşe yazdım şaşırdım çünkü insanlığını kaybetmiş kişileri görüce
bumu sorun oldu en azından ksein hakkına girmedimkmseye aksızlk etmedim kul hakkım yok şükür...
sen eleştiriyorsun dine laf etme diye ama arkadaşın ne demek istediğini bilmeden onu yargılıyorsun
bu kadar dine düşkün kimse başkasını da yargılıyamaz bunu bil canım
Tabi ki öyle boş insanların boş laflarından etkilenmiyorumBen yerden yere vursam anlarsınrahat ol lütfen, ben verdiğin örneğe siyasi bakmadım, dini de bakmadım, sözü bana söylemiştin, Muhatabı benle seniz değil mi?
Ben anladım, sende beni anladın, Sıkma canını.
lütfen onore olurum bi zahmet gözardı et.seni gözardı etmek bir tuşa bakar da daha ne kadar saçmalayabileceğini merak ediyorum
bakalım guinness rekorlar kitabına ismini yazdırabilecek misin
tuğçe benim için dönme dolap neden mi,ya öyle cnm sende ban kalkınca milletin kaç din değiştirdiğini alakaya maydanoz konulara yazarak laf soktuğunu sanmaya başlamışın.
Yazık şimdi kurban mı oldun.
canım boşver canını sıkmaya değmez diyorum bırakevet destan yazdım yanlı mı odu
saygılı olunsun dedim yapmayın dedim ayptır dedim karşılıklı seviye yok dedim daha iki sayfa önce dedim.bir dünyaşe yazdım şaşırdım çünkü insanlığını kaybetmiş kişileri görüce
bumu sorun oldu en azından ksein hakkına girmedimkmseye aksızlk etmedim kul hakkım yok şükür...
sen eleştiriyorsun dine laf etme diye ama arkadaşın ne demek istediğini bilmeden onu yargılıyorsun
bu kadar dine düşkün kimse başkasını da yargılıyamaz bunu bil canım
Hanım,
az biraz başka topiklere bak taze kaynanam benim, lütfen sen ki yaşça benden büyükken saygı gösteriyorsun bana, ne diyeyim eli öpülesi kadınsın.
Çok insaniysen tuğçede bir insan insanlar arada kalıp din değiştirebilir bunu diline dolayıp şurada eleştirilen bir duruma örnek getirenede tepkini koyacaksın. o kadar insan isen.
Gel de anlat işte. Harika açıklamışsın ama anlayacak olsalar zaten en başta kendileri söylerdi bunu. Bi konuda da tüy dikmeseler olmaz. Sıktılar artık ya...tuğçe benim için dönme dolap nedenmi,
insanız . bakarsın bir din sana daha yakın gelir. evlendiğin kişinin dinidir. okursun müslümanlıktan daha inandırıcı gelir. ona gelmişki hristiyan olmuş. olursun. ve öyle kalırsın artık. ama boşanınca dininide boşamazsın.
boşanıp anında artık hristiyan değilim,
lay lay lom deyip ya birde budizme bakayım demezsin.
budizme bakıp. evrekaaaa,işte aradığım din budizm
ben bundan sonra budistim demezsin.
gel zaman git zaman , bundanda sıkılıp,ayyy durun ya bunuda pek tutmadım en iyisi yine müslüman olayım dersen,
işte orada millette sana yok artık diye faltaşı gözlerle bakar ve eleştirirde
Söylediği şeyde laf olsa işte okycimtuğçe benim için dönme dolap neden mi,
insanız . bakarsın bir din sana daha yakın gelir. evlendiğin kişinin dinidir. okursun müslümanlıktan daha inandırıcı gelir. ona gelmişki hristiyan olmuş. olursun. ve öyle kalırsın artık. ama boşanınca dininide boşamazsın.
boşanıp anında artık hristiyan değilim,
lay lay lom deyip ya birde budizme bakayım demezsin.
budizme bakıp. evrekaaaa,işte aradığım din budizm
ben bundan sonra budistim demezsin.
gel zaman git zaman , bundanda sıkılıp,ayyy durun ya bunuda pek tutmadım en iyisi yine müslüman olayım dersen,
işte orada millette sana yok artık diye faltaşı gözlerle bakar ve eleştirirde,saygılarıda kalmaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?