Levent Kırca'yı kaybettik.

Banlar açıldı diye millete sataşmayı hobi edinmişsin zannımca bende cvp çokta

zaman en kıymetli şey değmeyen insanlar için israf etmemeli

dikkatli kullanmalı

git kendine uğraşacak yeni kurbanlar seç
Banlar açıldı diye millete sataşmayı hobi edinmişsin zannımca bende cvp çokta

zaman en kıymetli şey değmeyen insanlar için israf etmemeli

dikkatli kullanmalı

git kendine uğraşacak yeni kurbanlar seç
ya öyle cnm sende ban kalkınca milletin kaç din değiştirdiğini alakaya maydanoz konulara yazarak laf soktuğunu sanmaya başlamışın.
Yazık şimdi kurban mı oldun.

ha o örnek kişi üzerinden çok masum ben polemik yaratma derdindeyim öyle mi .
komık olan sensin kaç gündür destan yazıyosun insanlık ne hale gelmiş diye milletin dinine dil uzatana laf yok.

evet destan yazdım yanlı mı odu

saygılı olunsun dedim yapmayın dedim ayptır dedim karşılıklı seviye yok dedim daha iki sayfa önce dedim.bir dünyaşe yazdım şaşırdım çünkü insanlığını kaybetmiş kişileri görüce

bumu sorun oldu en azından ksein hakkına girmedimkmseye aksızlk etmedim kul hakkım yok şükür...

sen eleştiriyorsun dine laf etme diye ama arkadaşın ne demek istediğini bilmeden onu yargılıyorsun
bu kadar dine düşkün kimse başkasını da yargılıyamaz bunu bil canım

işte bu..

iftira,günah almak hemde vefat eden birinin, ne feci şeysin sen.

Ben yalakalık yapmışım sende beni yerden yere vurmuşsun abla

hassas bir konu olduğu için açıklama gereği duymuştum halbu ki ismi yalakalık kondu.
Ben yerden yere vursam anlarsın rahat ol lütfen, ben verdiğin örneğe siyasi bakmadım, dini de bakmadım, sözü bana söylemiştin, Muhatabı benle seniz değil mi?
Ben anladım, sende beni anladın, Sıkma canını.

ya öyle cnm sende ban kalkınca milletin kaç din değiştirdiğini alakaya maydanoz konulara yazarak laf soktuğunu sanmaya başlamışın.
seni gözardı etmek bir tuşa bakar da daha ne kadar saçmalayabileceğini merak ediyorum

bakalım guinness rekorlar kitabına ismini yazdırabilecek misin

Çok insaniysen tuğçede bir insan insanlar arada kalıp din değiştirebilir bunu diline dolayıp şurada eleştirilen bir duruma örnek getirenede tepkini koyacaksın. o kadar insan isen.

Tabi ki öyle boş insanların boş laflarından etkilenmiyorum

sadece bu konuya açıklık gelsin istedim

üstüme bir yafta yapıştırılmaya çalışıldı.

Allah rahmet eylesin. Onu çok severdim.olacak okadar program ini çok severdim eskiden cuma günleri; olacak okadar var diye iple çekerdim.((((

tuğçe benim için dönme dolap neden mi,
insanız . bakarsın bir din sana daha yakın gelir. evlendiğin kişinin dinidir. okursun müslümanlıktan daha inandırıcı gelir. ona gelmişki hristiyan olmuş. olursun. ve öyle kalırsın artık. ama boşanınca dininide boşamazsın.
boşanıp anında artık hristiyan değilim,
lay lay lom deyip ya birde budizme bakayım demezsin.
budizme bakıp. evrekaaaa,işte aradığım din budizm
ben bundan sonra budistim demezsin.
gel zaman git zaman , bundanda sıkılıp,ayyy durun ya bunuda pek tutmadım en iyisi yine müslüman olayım dersen,
işte orada millette sana yok artık diye faltaşı gözlerle bakar ve eleştirirde,saygılarıda kalmaz

canım boşver canını sıkmaya değmez diyorum bırak

insanlığımızı sorgulamak onun gibilere düşmedi

Konunun açılışı ne sonu ne bir rahmet okuyun ağzınızdan bir hayırlı bir söz çıksın ya bende şimdi herkes oynadığı oyunları yazmıştır biraz bakıp tebessüm edeyim dedim o da ne. Olan ölene oluyor değil mi kalanlar maşallah hayat mesakkatine devam. Allah rahmet eylesin ailesine sevenlerine sabır versin

Ben gerçekten anlamakta zorlanıyorum, dini, siyasi görüşü ne olursa olsun insanları sevmek çok mu zor? Incitmeden yorum yapmak, eleştirilerde bile naifliği elden bırakmamak.

Kırdığım her insan için üzülürüm ben, ciddi ciddi içime dert olur, hayat bana bir fesatlığı bir kini aşılamadı, bu yüzden çok şanslı hissediyorum kendimi, Şükürler olsun.

Hanım,
az biraz başka topiklere bak taze kaynanam benim, lütfen sen ki yaşça benden büyükken saygı gösteriyorsun bana, ne diyeyim eli öpülesi kadınsın.

Estafurullah müdürüm,bunun yaşlada ilgisi yok burada çok çirkin ithamlar söyleniyor.
Biraz yazılanlara dikkat edilse keşke..

Çok insaniysen tuğçede bir insan insanlar arada kalıp din değiştirebilir bunu diline dolayıp şurada eleştirilen bir duruma örnek getirenede tepkini koyacaksın. o kadar insan isen.

hahhaha gülesim geldi ama senin tuzağına düşmeyecem

ben nerde durması gerektiğini bilirim seviyemi de bozmuyacagım...

burda bana insanlık öğretmeye kalkanlara da insanlıgımı anlatacak degilim canım...

beni bilen bilir bilmeyen de kendi gibi bilir....

Gel de anlat işte. Harika açıklamışsın ama anlayacak olsalar zaten en başta kendileri söylerdi bunu. Bi konuda da tüy dikmeseler olmaz. Sıktılar artık ya...

Levent Kırca'yı çok severdim. Şu an çok üzüntülüyüm, haberlerine bakamıyorum. Sanki bi akrabamı kaybetmiş gibi.. Nur içinde yatsın. Işıklarla uyusun...

Söylediği şeyde laf olsa işte okycim sanarsın bi hata yapmışda bizde yerden yere vuruyoruz off neyse akpli ya olsun bütün dinleri gezsin ne olucak insancık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…