peppe ben sana indirdiğim siteyi özel msj atıyorum
banada yazarmısın canım??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peppe ben sana indirdiğim siteyi özel msj atıyorum
banada yazarmısın canım??
Bende istiyorum arkadaslar.2 mil olanini buldum ama digerlerini bulamadim.
ben de haftada 4 gün leslie 3 mil yapıyorum bunun yanında her gün callanetics ve pilates yapıyorum umarım hep beraber faydasını görürüz
kızlar konuya pek rağbet yok.gelin birlikte yapalım şu işi.grup olalım![]()
slim in 6 yapan var mı? 3. günümdeyim başka yapanlar varsa devamlı haberleşelim kızlar..
ben 1 gun yaptim sonra 3 gun yuruyemedim bacaklarim resmen koptu ya(
tabi o aralar cok fit degildim simdi tekrar denemek istiyorum spora alistim biraz hazir..
evet aynen benim de bacaklarım koptu, merdiven inip çıkamıyorum,oturup kalkamıyorum..ama 3 gün yaptım bugün araverdim ve bacaklarımın ağrısı çok hafifledi yarına birşey kalmaz sanırım..başlarsan haberleş benimle gaza getirelim birbirimizi..
arkadaşlar ben indirdiğim siteyi size özel msj atıcam
yalnız ben 2 ayrı bilgisayara sorunsuz indirdim ama sanırım bazı arkadaşlar verdiğim siteden indirirken sorun yaşıyorlarmış
callanetics i denedim ama mümkün değil yapamam
baya bir esnemem lazım ona başlamak için
ben uyarım arkadaşım![]()
arkadaşlar ben indirdiğim siteyi size özel msj atıcam
yalnız ben 2 ayrı bilgisayara sorunsuz indirdim ama sanırım bazı arkadaşlar verdiğim siteden indirirken sorun yaşıyorlarmış
callanetics i denedim ama mümkün değil yapamam
baya bir esnemem lazım ona başlamak için
ben uyarım arkadaşım![]()
canım ilk başlarda ben de yapamıyordum call ama inan faydası var zamanla da vücudun alışacak tabi onlar kadar esnek olamayız:d