Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aranızda 3mili bana atabilecek kimse yokmu????
maşallah kalabalıklaşmış burası kızlarr beraber yaparsak bu işkence olmaktançıkar ve de daha bir azşmle yaparız .ben 3 mil yaıyorum haftanın 3 günü diğer günlerde de belli proğramlarım var onları uyguluyorum...temtolu mzik seçin bence çünkü ben o kadının volk volk volk sesinden nefret ediorum
mrb arkadaşlar leslie ile spor yaparken ortalama kaç kalori harcanıyor biliyormusunuz...
cvp verdiğin için teşekkürler arkadaşımkalori olarak bilmiyorum ama 2 milde sıkılaşmak için haftada 3 kilo vermek için haftada 5 kere yapın diyor...
cvp verdiğin için teşekkürler arkadaşım
selam arkadaşlar
ben de dün linkleri indirdim ve bugün yapmaya başladım, ilk gün 1 mil yaptım, yarın 2 mil yapıcam, hergün arttırarak 5 mil de kalıcam.. umarım faydasını görürüm:116:
her gün birer mil artırmak vücudunu yorabilir 3 mil ve fazlası baya tempolu.kendi vücudunu daha iyi tanırsın tabi ama spora yatkın değilsen birer hafta arayla mil değiştirmeni öneririm
ben baska bi siteden hepsini indirdim aynı konu içerisindee hepsinin linki var ve kolay bi şekilde iniyor isteyenlere özelden yazabılırım sanırım burdan yazmam dogru olmaz
ben de böyle düşünüyorum. kendimi aşırı yorup bıkmak da istemiyorum zaten. 3. haftadayım 3 mil yapıyorum. yaklaşık 45 dk ile ideal bir program bence bunun kol hareketleri beni zorluyor hatta. tamamane sindirmeden 5i denemeyeceğim bıkmak istemiyorum..
merhaba, ben de leslie ile yürüyüşe başladım. ama her seferinde arayıp bulmak zor oluyor. cdlerine de rastlayamadım hiçbir yerde. yabancı sitelerde satışı var ama amerikadan getirtmek haftalar alacak bir mesele.
denizkızı, rica etsem bu videoları indirebileceğimiz siteyi bana da mesaj ile gönderebilir misin? teşekkürler..
peppe ben sana indirdiğim siteyi özel msj atıyorum
Linkler heryerde bulunuyor ama indiremiyoruz