tamam oyle yapalim memnun olurum :)))
yarin basliyorum o halde tekrar
canım slim in 6 nın topiğine gidip ordan devam edelim istersen :) bugün 4. kere yapıyorum ben..
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/371934-slim-in-6-a-43.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam oyle yapalim memnun olurum :)))
yarin basliyorum o halde tekrar
ya bunu 2 gündür falan yapıyorum .ama akşam veya gece çünkü sabahları öldürseler kalkamam.akşam veya gce yaptığım için etkili olurmu??
ya bunu 2 gündür falan yapıyorum .ama akşam veya gece çünkü sabahları öldürseler kalkamam.akşam veya gce yaptığım için etkili olurmu??
canım ben sporumu hep gece yatmadan önce yapıyorum çok inceldim ve zayıfladım; tabii ki fayda eder..
yeni arkadşlar gelmişş
hoşgeldiniz kızlar ben de şimdi 5 mili yaptım duşa gircem sırılsıklam oldum valla.yatmadan da pilates lastiği ile bacak çalışıcam inş.
yeni arkadşlar gelmişş
hoşgeldiniz kızlar ben de şimdi 5 mili yaptım duşa gircem sırılsıklam oldum valla.yatmadan da pilates lastiği ile bacak çalışıcam inş.
ben şunu farkettim 3 mil 48 dk olmasına rağmen 5 milden daha fazla terletiyor beni
geçmişi okuyamadım,sakıncası yoksa bişey sorabilir miyim?ne zamandır yapıyorsun ve kaç kg verdin veya kaç cm inceltti?
leslie basen ve bacaklarda incelme sağlıyor mu kızlar ?
muhakkak sağlıyordur çünkü acaip yoruyor. bittikten sonraa bacaklar ve popo acaip yanıyor ki bu da kasların çalıştığına işarettir.
canım yaklasık 15-20 sayfa okudum ama duzgun vıdeo yok snaırım. bıkac kısı yazmıs oralara baktım ama bırınde goruntu yok. ve bazı vıdeolarda eskı yuklanme olsugu için silinmiş. yanı youtubedan bakıyorum ama 5 mıl ıcın 1.41 lık vıdeo buldum mesela. nerede bu vıdeolar?
canım yaklasık 15-20 sayfa okudum ama duzgun vıdeo yok snaırım. bıkac kısı yazmıs oralara baktım ama bırınde goruntu yok. ve bazı vıdeolarda eskı yuklanme olsugu için silinmiş. yanı youtubedan bakıyorum ama 5 mıl ıcın 1.41 lık vıdeo buldum mesela. nerede bu vıdeolar?