- 22 Ağustos 2007
- 4.689
- 17
- 38
peppe ben sana indirdiğim siteyi özel msj atıyorum
banada yazarmısın canım??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peppe ben sana indirdiğim siteyi özel msj atıyorum
banada yazarmısın canım??
Bende istiyorum arkadaslar.2 mil olanini buldum ama digerlerini bulamadim.
ben de haftada 4 gün leslie 3 mil yapıyorum bunun yanında her gün callanetics ve pilates yapıyorum umarım hep beraber faydasını görürüz
kızlar konuya pek rağbet yok.gelin birlikte yapalım şu işi.grup olalım
slim in 6 yapan var mı? 3. günümdeyim başka yapanlar varsa devamlı haberleşelim kızlar..
ben 1 gun yaptim sonra 3 gun yuruyemedim bacaklarim resmen koptu ya (
tabi o aralar cok fit degildim simdi tekrar denemek istiyorum spora alistim biraz hazir..
evet aynen benim de bacaklarım koptu, merdiven inip çıkamıyorum,oturup kalkamıyorum..ama 3 gün yaptım bugün araverdim ve bacaklarımın ağrısı çok hafifledi yarına birşey kalmaz sanırım..başlarsan haberleş benimle gaza getirelim birbirimizi..
arkadaşlar ben indirdiğim siteyi size özel msj atıcam
yalnız ben 2 ayrı bilgisayara sorunsuz indirdim ama sanırım bazı arkadaşlar verdiğim siteden indirirken sorun yaşıyorlarmış
callanetics i denedim ama mümkün değil yapamam
baya bir esnemem lazım ona başlamak için
ben uyarım arkadaşım
arkadaşlar ben indirdiğim siteyi size özel msj atıcam
yalnız ben 2 ayrı bilgisayara sorunsuz indirdim ama sanırım bazı arkadaşlar verdiğim siteden indirirken sorun yaşıyorlarmış
callanetics i denedim ama mümkün değil yapamam
baya bir esnemem lazım ona başlamak için
ben uyarım arkadaşım
canım ilk başlarda ben de yapamıyordum call ama inan faydası var zamanla da vücudun alışacak tabi onlar kadar esnek olamayız:d