- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftanin 5 günü hizli 5 mil yapacak zamanin varsa kisa sürede sonuc alman mümkün canim. Yeterli olacaktir.slm tekrardan artık 3 mile beni terletmiyor , 5 mile geçmek istiyorum . peki günde sadece 5 mile yapsam yeter mi forma girmek için? çünkü baktım süresi bayağı uzun . Başka video yapamam...
merhaba nasılsınız......buaralar regl olucam da benimde agrılı gecer yapsam mı yapmasam mı kararsızım bugun kü sporumu kızlar ... bide spor yapmak regl gününü bikac gün ileri atar mı bilen var mı ?
Haftanin 5 günü hizli 5 mil yapacak zamanin varsa kisa sürede sonuc alman mümkün canim. Yeterli olacaktir.
Merhaba arkadaşlar,
Leslie ve kondisyon bisikletini birlikte kullanabilir miyim ne dersiniz? Nereden başlamam gerekir? Uzun zamandır spor namına kılımı kıpırdatmıyorum baya hamladım yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
5 mil yapacaksan fazla gelebilir. Kisa vadede kilo vermek icin leslie ile ayni gün ilave bir seyler yapilabilir ancak uzun vadede insan cok yipraniyor. Zaten her gün leslie yaparsan sonuc verecektir. Kondisyon bisikleti ile dönüsümlü yapabilirsin. Madem ki uzun süre yapmadim yavas yavas basla istersen.