Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
merhaba nasılsınız......buaralar regl olucam da benimde agrılı gecer yapsam mı yapmasam mı kararsızım bugun kü sporumu kızlar ... bide spor yapmak regl gününü bikac gün ileri atar mı bilen var mı ?

slm tekrardan:KK52: artık 3 mile beni terletmiyor , 5 mile geçmek istiyorum . peki günde sadece 5 mile yapsam yeter mi forma girmek için? çünkü baktım süresi bayağı uzun . Başka video yapamam...

slm tekrardan:KK52: artık 3 mile beni terletmiyor , 5 mile geçmek istiyorum . peki günde sadece 5 mile yapsam yeter mi forma girmek için? çünkü baktım süresi bayağı uzun . Başka video yapamam...
Haftanin 5 günü hizli 5 mil yapacak zamanin varsa kisa sürede sonuc alman mümkün canim. Yeterli olacaktir.

merhaba nasılsınız......buaralar regl olucam da benimde agrılı gecer yapsam mı yapmasam mı kararsızım bugun kü sporumu kızlar ... bide spor yapmak regl gününü bikac gün ileri atar mı bilen var mı ?

Ben o dönemlerde özellikle yapmaya calisiyorum ki agrilarim hafiflesin diye. Genelde yoga yapmayi tercih ediyorum.

Çok mutsuzum, bu hafta kendimi saldım ki, öyle bir saldım anlatamam. Şimdi 15 günlük diyet ve leslie maratonum boşa gitmiş gibi hissediyorum.. kilo verdiysem de, muhtemelen geri almış olabilirim. fazla yedim çünkü..

neyse yarın yeniden devam edeceğim, bu gidiş böyle olmaz. ne de güzel ve sistemli ilerliyordum halbuki..

kendime çok kızdım.:KK5:

ben kendime hep kızıyorum çünkü irademe sahip çıkamıyorummm 25: birazcık dayansam dengeli beslensem gidecek kilolar ama pasta börek bunlara dayanamıyorummmmmm:KK43:

Ben de bu aralar cocuklarin okul hazirligi, evdeki marangoz islerimiz v.s aksattim biraz ama bu demek degil ki birkac gün ara verdik diye vazgececegiz... Arada fazla kacirdigimiz günler de zamansizliktan spor yapamadigimiz günler de olacaktir. Önemli olan hic ara vermemis gibi yeniden devam etmek.

merhaba kızlar ben de leslie ye başlamak istiyorum ama farklı programlar var sanırım neyle başlamalıyım nasıl devam etmeliyim fikir verirseniz sevinirim

merhaba hanımlar nasılsınız....nasıl gidiyo leslie.....3 milimi yaptım arkasından bel ve göbek için egzersizler yaptım......artık bugunden itibaren eksiksiz yapıcam haftaya haberleri vericem size....
sizde ne var ne yok ?

Ben de Cumartesi 3 mil, pazar da 5 mil yaptım. Bugün 2 mil yapıp üzerine slim in 6 start eklicem.

merhablar bende bugün leslie başladım walk slim 4 fast slim,baya bi terletti vermem gereken 5 kilo var inşallah kısa sürede sonuç alırım

Selam kizlar!!! Twitter da lesliewalks adresine girerseniz 1 Ekimde 30 günlük bir challenge baslatacakmis. Ben de tam olarak anlamadim ama bekleyecegim.

Merhaba arkadaşlar,
Leslie ve kondisyon bisikletini birlikte kullanabilir miyim ne dersiniz? Nereden başlamam gerekir? Uzun zamandır spor namına kılımı kıpırdatmıyorum baya hamladım :KK43: yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Merhaba arkadaşlar,
Leslie ve kondisyon bisikletini birlikte kullanabilir miyim ne dersiniz? Nereden başlamam gerekir? Uzun zamandır spor namına kılımı kıpırdatmıyorum baya hamladım :KK43: yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

5 mil yapacaksan fazla gelebilir. Kisa vadede kilo vermek icin leslie ile ayni gün ilave bir seyler yapilabilir ancak uzun vadede insan cok yipraniyor. Zaten her gün leslie yaparsan sonuc verecektir. Kondisyon bisikleti ile dönüsümlü yapabilirsin. Madem ki uzun süre yapmadim yavas yavas basla istersen.

5 mil yapacaksan fazla gelebilir. Kisa vadede kilo vermek icin leslie ile ayni gün ilave bir seyler yapilabilir ancak uzun vadede insan cok yipraniyor. Zaten her gün leslie yaparsan sonuc verecektir. Kondisyon bisikleti ile dönüsümlü yapabilirsin. Madem ki uzun süre yapmadim yavas yavas basla istersen.

Çok teşekkür ederim. Mesela her gün leslie 2-3 günde bir bisiklet başlangıç için nasıl olur sizce?

selam kızlar... 4 yıl once leslıe ile baya sıkılasmıs ve kılo vermıstım.ama su bogazımı tutamadım gecen senelerde ve spor yapmadım. bugun videomu indirdim ve yarın 5 mil ile başlıyorum.hedefım 10 kılo.ama uzun vadede. ayrıca gunde 1000 kalori cebe atarak haftada 1 kılo vermeyi planlıyorum.tabi vücudum alıştıkça onu şaşırtma adına değişimlerede gidicem.
su yazı sizede yardımcı olacaktır..
Her 7 bin kalori 1 kilo demek - Hrriyet

(gazete yazısı llınk veriliyormu bilmiyorum admın yanılıyorsam özür)

X